Az Europe Music Awards nyertesei
2010. november 08. 23:33
Én is végig néztem és nagyon jó volt. Majdnem minden díjjal egyetértettem, bár a bibörnek nem adtam volna semmit.
2010. november 09. 09:25
A legtöbbel elégedett vagyok,egyedül azt sajnálom hogy Selena nem nyert,pedig szerintem megérdemelte volna. Meg a legjobb World Stage előadáson lepődtem meg...másnak adtam volna azt a díjat.
2010. november 09. 12:28
|
|
vagokarinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 137201 offline
|
Annyira kár hogy Miley nem nyert díjat
2010. november 09. 13:27
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Nekem ezek tetszettek a gálából:
- Shakira fellépése
- Miley fellépése
- Rihanna fellépése
- Kesha fellépése
- 30 Seconds to Mars fellépése
- mikor Lady Gaga az egyik díjának átvételekor elkezdett énekelni
- mikor Shakira díjat kapott, és a beszéde
- mikor Shakira jótékonyságáról egy rövidfilmet vetítettek
- mikor Miley a fellépése előtt mondta, hogy mindjárt ő jön
- mikor Riri azt mondta, hogy Shakira fellépését várja a legjobban
- Shakira fellépése
- Miley fellépése
- Rihanna fellépése
- Kesha fellépése
- 30 Seconds to Mars fellépése
- mikor Lady Gaga az egyik díjának átvételekor elkezdett énekelni
- mikor Shakira díjat kapott, és a beszéde
- mikor Shakira jótékonyságáról egy rövidfilmet vetítettek
- mikor Miley a fellépése előtt mondta, hogy mindjárt ő jön
- mikor Riri azt mondta, hogy Shakira fellépését várja a legjobban
2010. november 09. 13:38
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
Idézet (Jessica77 @ 2010.11.08. 09:56)
Zsír a lista!!!
KE$HA FOREVER!!

Tényleg krály és Ke$ha a leges legjobb
2010. november 09. 15:23
Ezen a díjátadón csak Emily Osment volt aki tehetséges és idevaló! És ő érdemelt volna díjat nem úgy mint a többiek! Érdekes! Mindig a bénák kapják a díjakat és nem azok akik megérdemlik mert tehetségesek!
2010. november 09. 15:26
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
tokio hotel (L)yeee
1 felhasználónak tetszik:
Cintus
2010. november 09. 16:06
Én csak tegnap tudtam megnézni az ismétlést a németen,és direkt nem néztem meg ezt a cikket,hogy meglepi legyen
.Szerintem ezek közül aki megérdemelte az Shakira,Eminem,Katy Perry,Bon Jovi,Gaga valamilyen szinten bár én nem neki adtam volna,ja és a Linkin Park.Justin Bieberen totál fel voltam háborodva pfff..egy ilyen kis mitugrász elviszi a díjat olyanok elől mint Usher?Hát látszik,hogy csak a tinilányok szavaztak(szinte).Shakira beszéde viszont nagyon tetszett,látszik hogy ő legjobb fej és a legintelligensebb az összes közül.Egyben az ő fellépése tetszett a legjobban meg a LInkin Park-é.A többi tiszta hamis volt.Rihannánál meg a refrén is felvételről ment csak ráénekelt,ami miatt csalódtam benne :omg:Eva tök jól vezette a műsort grat
a rappje volt a legjobb
Hja és amikor kiderült,hogy a Tokio Hotel is nyert frászt kaptam.Amikor meg az egyik díjátadó kis törpe tetkós lehúzta a gatyáját totál sokkot kaptam.Egy ilyen neves gálán lehúzza a gatyáját.Itt tartunk igen 
Nah csak ennyi a véleményem
Nah csak ennyi a véleményem
2010. november 09. 16:12
|
|
cinti0128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 130912 offline
|
Sztem jó volt az EMA!!!
Én leginkább Justinnak szurkoltam,örülök,hogy nyert 2 díjat igaz a legjobb új előadóit is ő érdemelte volna.(ez magán vélemény)Ezen kivül még Mileynak és Katy Perrynek is szurkoltam.
Lady Gaga reklámozta Pestet!!3-szor is meg kellett szakítania a Bp-i koncertjét az EMA miatt......xd
Én leginkább Justinnak szurkoltam,örülök,hogy nyert 2 díjat igaz a legjobb új előadóit is ő érdemelte volna.(ez magán vélemény)Ezen kivül még Mileynak és Katy Perrynek is szurkoltam.
Lady Gaga reklámozta Pestet!!3-szor is meg kellett szakítania a Bp-i koncertjét az EMA miatt......xd
2010. november 09. 16:26
Hát mit is mondjak...mások is megérdemélték volna valamelyik díjat,dehát,ha ők úgy hiszik,hogy pl:Legjobb férfi előadó: Justin Bieber akkor elmentek nekik otthonról!
2010. november 09. 18:17
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Létszik, hogy Justint imádják a rajongói. És nem véletlen, hogy nyert. Legyetek csak "felháborodva". Ha meg nem adtatok volna neki díjat mi van? Van egy "pár" rajongója mert van tehetsége akárki akármit mond.... amúgy a csak a legjobb videóval nem vagyok megelégedve. Love The Way You Lie 4ever. Meg talán a legjobb popelőadó. Mileynek drukoltam. De hát ha ott van Lady Gaga kit érdekel Miley. :/
2010. november 09. 18:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Fergiefan
"egy ilyen kis mitugrász elviszi a díjat olyanok elől mint Usher?"
Lehet, hogy te/ti/egyesek nem tartják tehetségesnek vagy ilyesmi de azért Justin egy év alatt ért el annyit mint Usher kn. 10.
csak ennyi és nem rosszból irtam
"egy ilyen kis mitugrász elviszi a díjat olyanok elől mint Usher?"
Lehet, hogy te/ti/egyesek nem tartják tehetségesnek vagy ilyesmi de azért Justin egy év alatt ért el annyit mint Usher kn. 10.
2010. november 09. 18:24
De jó Lady Gaga tarolt mint általában egyet értek a döntésekkel hogy ki győzött
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.