A mexikói Nemzeti Zeneakadémia idén nyolcadszorra ítélte meg 20 kategóriában a Grammy-díjjal egyenértékű zenei elismeréseket. A koncerttel egybekötött díjátadó november 4-én és 5-én volt Monterreyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiosztották Mexikóban az Oye!-díjakat
2010. november 07. 16:14
2010. november 07. 16:19
remek. most kajak, bevan linkelve shakira, bieber, meg pár mexikói. egyiket se ismeri senki rajtuk kívül. -.-"
2010. november 07. 16:21
Enrique Iglesiasnak és a többieknek is nagyon gratulálok, mindenki megérdemli, Enrique is nagyon sokat dolgozott ebben az évben.
El Mexicano jó cikk lett.
Ezt a számot még valamikor nyáron hallottam:(teljesen megfeledkeztem róla, pedig úgy tetszett)
Chino y Nacho – Mi niña bonita .
El Mexicano jó cikk lett.
Ezt a számot még valamikor nyáron hallottam:(teljesen megfeledkeztem róla, pedig úgy tetszett)
Chino y Nacho – Mi niña bonita .
2010. november 07. 16:23
Ők még csak a jelöltek, nem a nyertesek! A nyertesek listája még sehol nincs fent a neten, mert hétvégén nem frissítik az oldalakat.
Amint meglesz, ki fogom vastagítani, hogy kik nyertek.
2010. november 07. 16:28
Azért, mert kiosztották őket. Mi az, ami nem világos? Csak egyelőre a mexikói tv-ben adták le a show-t, és nincs fent a neten a nyertesek listája.
2010. november 07. 16:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Remélem minél hamarabb felpakolják a győztesek neveit a netre!
2010. november 07. 16:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Mondjuk szerintem (félreértések elkerülése végett) elég lett volna akkor megírni a cikket, mikor már tudjuk, hogy kik nyertek.
2010. november 07. 16:58
Idézet (EszterLondon @ 2010.11.07. 16:53)
Mondjuk szerintem (félreértések elkerülése végett) elég lett volna akkor megírni a cikket, mikor már tudjuk, hogy kik nyertek. 
Tudom, csak hétközben nem érek rá cikket írni, utána meg már nem aktuális.
Remélem, legkésőbb keddre meglesznek a nyertesek is; folyamatosan keresem a neten, de semmi... csak elvétve vannak cikkek, hogy ez nyert díjat meg az.
2010. november 07. 17:10
gratulálok a jelölteknek, remélem majd az is meg lesz írva h kik a nyertesek:)
2010. november 07. 17:19
De valószínűleg, javítottam. Lehet, hogy vannak az angol címekben hibák, mivel a mexikóiak egy szót sem értenek angolul (tisztelet a kivételnek).
2010. november 07. 17:27
Idézet (itsthelou @ 2010.11.07. 17:23)
A forrásoldaladon pedig jól írták^^
Nem onnan vettem, mert Flash és nem lehet másolni a szöveget. Annyira azért nem őrültem meg, hogy begépeljem külön mind a 100 jelölést.
2010. november 07. 19:45
Megvannak a nyertesek (kivastagítva a jelöltek között).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: