Pink gyerekverési tanácsa nagy port kavart
2010. november 08. 21:20
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
szerintem Pinknek igaza van. egyszerkétszer szükség van rá. engem is ütöttek meg kisebb koromban, és komolyan hálás vagyok ezért. így megtanultam hogy mit lehet, és mit nem. viszont én tudom magamról hogy sohasem lesz majd szivem megütni a gyerekeimet...amúgy sajnálom Pink leendő lurkóit is, Pink tuti kemény anya lesz
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. november 09. 18:36
Egyszer-Kétszer lehet,de sokszor azért ne!Bár Ha nekem lenne gyerekem én sose verném
2010. november 10. 17:19
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Gordon @ 2010.11.08. 12:33)
Itt nem arról volt szó,hogy félholtra verjünk egy gyereket,meg mindenért ütni kell.
Hiába dolgozol gyerekekkel,főleg ha nem te vagy a szülő,és van aki nem érti hiába mondod neki. Mondjuk tűzzel játszik,vagy késsel rohangál és mondjuk készül a macskát levágni. Akkor mit mondasz neki,ejnye ez nem szép,és elfordulsz már le is szúrta. Nem azért lesz valaki agresszív,verekedős mert esetleg gyerekként kapott 3 pofont az anyjától,amikor esetleg lehülyézi. Elég megnézni,hallgatni az óvodában ahogy játszanak,és miket mondanak egymásnak. Bátyámék sem verték a gyereküket,de azért ha olyant mondott meg csinált akkor kapott egyet a szájára,és kész tudta hogy rosszat tett,és ennyi. Ez mellett ott a szeretet is,tehát szófogadóvá vált,és ha hibázik válallja a következményeket. Szerintem néha még túl engedékenyek is voltak bizonyos esetekben,de azért nem vészesen. Csak szép szóval nem lehet,ha nem olyan személyiség! Vagy birkatürelműnek kell lenned,de akkor meg a fejedre nő,és később semmi tekintélyed nem lesz előtte. Kamaszként meg főleg,mikor lázadni kezd,akkor már csinálhatsz vele amit akarsz. Lehet vitatkozni,de néha pár célirányos pofon igen is hasznos tud lenni a későbbiekben. Amint írtam én ha összesen 10et kaptam de lehet annyit sem. Bennem úgy sosem volt agresszió,helyén tudtam kezelni a dolgokat,csak mikor mondjuk majdnem felgyújtom a lakást,mert épp játszom,megérdemeltem,elfogadtam,és nem is lettem gyújtogató.
Érdekes módon nem váltam alkoholistává,sem kábszeressé,és még mondjuk nem is dohányzom,holott mindkét szülőm keményen az. Soha nem tiltottak semmit,kimaradhattam bármeddig csak szólnom kellett. Mégsem börtönben ülök,vagy rossz társaságban,és hozzáteszem nem voltunk soha gazdagok sem.
Hiába dolgozol gyerekekkel,főleg ha nem te vagy a szülő,és van aki nem érti hiába mondod neki. Mondjuk tűzzel játszik,vagy késsel rohangál és mondjuk készül a macskát levágni. Akkor mit mondasz neki,ejnye ez nem szép,és elfordulsz már le is szúrta. Nem azért lesz valaki agresszív,verekedős mert esetleg gyerekként kapott 3 pofont az anyjától,amikor esetleg lehülyézi. Elég megnézni,hallgatni az óvodában ahogy játszanak,és miket mondanak egymásnak. Bátyámék sem verték a gyereküket,de azért ha olyant mondott meg csinált akkor kapott egyet a szájára,és kész tudta hogy rosszat tett,és ennyi. Ez mellett ott a szeretet is,tehát szófogadóvá vált,és ha hibázik válallja a következményeket. Szerintem néha még túl engedékenyek is voltak bizonyos esetekben,de azért nem vészesen. Csak szép szóval nem lehet,ha nem olyan személyiség! Vagy birkatürelműnek kell lenned,de akkor meg a fejedre nő,és később semmi tekintélyed nem lesz előtte. Kamaszként meg főleg,mikor lázadni kezd,akkor már csinálhatsz vele amit akarsz. Lehet vitatkozni,de néha pár célirányos pofon igen is hasznos tud lenni a későbbiekben. Amint írtam én ha összesen 10et kaptam de lehet annyit sem. Bennem úgy sosem volt agresszió,helyén tudtam kezelni a dolgokat,csak mikor mondjuk majdnem felgyújtom a lakást,mert épp játszom,megérdemeltem,elfogadtam,és nem is lettem gyújtogató.
Erről van szó, végre vk érti normálisan hogy mi volt itt a lényeg...Nagyon egyet értek, én is hasonlót írtam korábban...
2010. november 10. 17:33
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Mindenki azzal jön, hogy jaj ne verjük agyon a gyerekeket...miért Pink agyonverésről beszélt?
Nem csodálom, hogy ott tart a mai fiatalság, ahol.
Szóval, akik itt egyet értettek Pinkkel,
- nem az agyonverést támogatják, senki sem beszélt erről
- nem az agressziót részesítik előnyben, a szülő és gyerek közötti kapcsolat egy alap dolog, szülő nevel, gyerek tanul
Akik meg teljes erejükkel ellenzik Pink véleményét, azt hajtogatják, hogy nem a verés a megoldás, meg aki üt (ismétlem itt sosem agyonverésről van szó, csak mert itt mindenki félre ért minket), az nem tud nevelni, nem való szülőnek, ugyanis vannak más módszerek is, és ha te ezeket nem tudod, és nem azt alkalmazod, hanem mondjuk pofont kap a gyerek, akkor egy agresszív állat vagy és nem szülőnek való…
Az nem brutalitás, ha kap egy nevelő pofont a gyereked. Én sem haltam bele, sőt javamra vált! Minden jó tulajdonságomat ennek köszönhetem, hogy volt aki mert megnevelni, az osztálytársaimmal szemben, akik valószínűleg az ún. modernebb nevelést kapták… És hát nem lennék olyan, mint ők.
De ha nincs szülői nevelés, majd megnevel az élet, végülis mindegy. Csak az egy kicsit keményebb lesz. Mondom ezt én gyerek fejjel, de inkább abbahagyom, nem is szólok a nagyok dolgába:) Meg csak felhúzom magam
Nem csodálom, hogy ott tart a mai fiatalság, ahol.
Szóval, akik itt egyet értettek Pinkkel,
- nem az agyonverést támogatják, senki sem beszélt erről
- nem az agressziót részesítik előnyben, a szülő és gyerek közötti kapcsolat egy alap dolog, szülő nevel, gyerek tanul
Akik meg teljes erejükkel ellenzik Pink véleményét, azt hajtogatják, hogy nem a verés a megoldás, meg aki üt (ismétlem itt sosem agyonverésről van szó, csak mert itt mindenki félre ért minket), az nem tud nevelni, nem való szülőnek, ugyanis vannak más módszerek is, és ha te ezeket nem tudod, és nem azt alkalmazod, hanem mondjuk pofont kap a gyerek, akkor egy agresszív állat vagy és nem szülőnek való…
Az nem brutalitás, ha kap egy nevelő pofont a gyereked. Én sem haltam bele, sőt javamra vált! Minden jó tulajdonságomat ennek köszönhetem, hogy volt aki mert megnevelni, az osztálytársaimmal szemben, akik valószínűleg az ún. modernebb nevelést kapták… És hát nem lennék olyan, mint ők.
De ha nincs szülői nevelés, majd megnevel az élet, végülis mindegy. Csak az egy kicsit keményebb lesz. Mondom ezt én gyerek fejjel, de inkább abbahagyom, nem is szólok a nagyok dolgába:) Meg csak felhúzom magam
2010. november 10. 20:49
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Idézet (SuiteLifeonDeck17 @ 2010.11.08. 14:27)
Háát igen. Kedves Szülők! Ha önök is egy botrányos, pearcinges és tetkós botrányhőst akarnak nevelni a gyerekükből, fogadják meg Pink tanácsát. Ennyi lenne..
Egyetértek
2011. február 23. 20:45
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Fú, mert ha valakinek van pieringje meg tetkója az rossz ember? Ezzel enyhénszólva leírtad magad.;D Képzeld el, én 15 éves vagyok és VAN tetkóm, és lesz is még, és JÓ ember vagyok! Pink is az, és nem hiszem hogy verni fogná majd a gyerekét. Ha meg igen, akkor valószinüleg megérdemli.;D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.