Pink gyerekverési tanácsa nagy port kavart
2010. november 07. 19:39
Nem kell megverni a gyereket! De én is kaptam már pofont. De azért a verés túlzás.
2010. november 07. 20:41
Jó jó néha néha egy pofon belefér, de nem kell véresre verni a gyerekeket. Ilyet nem kellene hangozatni egy interjúban
2010. november 07. 20:44
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Én azt mondom igaza van,néha kell egy-két pofon! Az iskolákban régen is meg volt a fegyelem,és nem voltak rosszak a gyerekek,nem is káromkodtak verték egymást. Nem kell állandóan verni,de azért ha már többször szólsz és nem..akkor igen is kell. Én kb ha jól emlékszem 10alatti pofont kaptam,de amikor kiosztották megérdemeltem,és meg értettem miért. Jogos is volt főleg utána elgondolkodtam,és semmi baj. Hiába foglalkozol te a gyerekkel eleget,az teljesen személyiségfüggő,hogy miként fog majd reagálni. Családban is látom,hogy azért ha elvan kényeztetve később már nehezebb eset lesz. Ha tényleg rosszat csinál lehet adni,és utána elmagyarázni neki miért volt,és ettől még szereted,és jobban fog rád figyelni hallgatni.
2010. november 07. 22:10
szerintem nincs igaza. én gyerekekkel dolgozom és soha nem ütném meg egyiket sem, még csak eszembe sem jutott. ez csak azoknak a fegyvere, akik nem értenek a gyerekneveléshez és azt hiszik, hogy ez megoldás. az igazán jó szülőnek enélkül is szót fogad a gyerek és nem azzal kell kivívni a tiszteletet, hogy fizikailag megfélemlíted.
és a sok "rossz" gyerek meg nem azért van, mert nem verik meg őket a szüleik, sőt azok azok az emberek, akiket vertek gyerekkorukban nagyobb eséllyel lesznek agresszívek (és ezáltal gyakran bűnözők) felnőtt korukban.
és a sok "rossz" gyerek meg nem azért van, mert nem verik meg őket a szüleik, sőt azok azok az emberek, akiket vertek gyerekkorukban nagyobb eséllyel lesznek agresszívek (és ezáltal gyakran bűnözők) felnőtt korukban.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 08. 10:19
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
szerintem se nincs igaza!!!
2010. november 08. 12:15
|
|
Chintyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 194 Csatolások: 19 Azonosító: 133594 offline
|
nem azért de ha egy sztár ír ilyesmit a környezetvédők a gyerekvédők meg mindenki ugrik de ha egy egyszerü ember mondd valamit magasról leszarják azért ez nem korrekt...
énse értek vele egyet de néha azért tényleg túl tudunk lőni a határon (mi tizenévesek)
énse értek vele egyet de néha azért tényleg túl tudunk lőni a határon (mi tizenévesek)
2010. november 08. 12:33
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Itt nem arról volt szó,hogy félholtra verjünk egy gyereket,meg mindenért ütni kell.
Hiába dolgozol gyerekekkel,főleg ha nem te vagy a szülő,és van aki nem érti hiába mondod neki. Mondjuk tűzzel játszik,vagy késsel rohangál és mondjuk készül a macskát levágni. Akkor mit mondasz neki,ejnye ez nem szép,és elfordulsz már le is szúrta. Nem azért lesz valaki agresszív,verekedős mert esetleg gyerekként kapott 3 pofont az anyjától,amikor esetleg lehülyézi. Elég megnézni,hallgatni az óvodában ahogy játszanak,és miket mondanak egymásnak. Bátyámék sem verték a gyereküket,de azért ha olyant mondott meg csinált akkor kapott egyet a szájára,és kész tudta hogy rosszat tett,és ennyi. Ez mellett ott a szeretet is,tehát szófogadóvá vált,és ha hibázik válallja a következményeket. Szerintem néha még túl engedékenyek is voltak bizonyos esetekben,de azért nem vészesen. Csak szép szóval nem lehet,ha nem olyan személyiség! Vagy birkatürelműnek kell lenned,de akkor meg a fejedre nő,és később semmi tekintélyed nem lesz előtte. Kamaszként meg főleg,mikor lázadni kezd,akkor már csinálhatsz vele amit akarsz. Lehet vitatkozni,de néha pár célirányos pofon igen is hasznos tud lenni a későbbiekben. Amint írtam én ha összesen 10et kaptam de lehet annyit sem. Bennem úgy sosem volt agresszió,helyén tudtam kezelni a dolgokat,csak mikor mondjuk majdnem felgyújtom a lakást,mert épp játszom,megérdemeltem,elfogadtam,és nem is lettem gyújtogató.
Érdekes módon nem váltam alkoholistává,sem kábszeressé,és még mondjuk nem is dohányzom,holott mindkét szülőm keményen az. Soha nem tiltottak semmit,kimaradhattam bármeddig csak szólnom kellett. Mégsem börtönben ülök,vagy rossz társaságban,és hozzáteszem nem voltunk soha gazdagok sem.
Hiába dolgozol gyerekekkel,főleg ha nem te vagy a szülő,és van aki nem érti hiába mondod neki. Mondjuk tűzzel játszik,vagy késsel rohangál és mondjuk készül a macskát levágni. Akkor mit mondasz neki,ejnye ez nem szép,és elfordulsz már le is szúrta. Nem azért lesz valaki agresszív,verekedős mert esetleg gyerekként kapott 3 pofont az anyjától,amikor esetleg lehülyézi. Elég megnézni,hallgatni az óvodában ahogy játszanak,és miket mondanak egymásnak. Bátyámék sem verték a gyereküket,de azért ha olyant mondott meg csinált akkor kapott egyet a szájára,és kész tudta hogy rosszat tett,és ennyi. Ez mellett ott a szeretet is,tehát szófogadóvá vált,és ha hibázik válallja a következményeket. Szerintem néha még túl engedékenyek is voltak bizonyos esetekben,de azért nem vészesen. Csak szép szóval nem lehet,ha nem olyan személyiség! Vagy birkatürelműnek kell lenned,de akkor meg a fejedre nő,és később semmi tekintélyed nem lesz előtte. Kamaszként meg főleg,mikor lázadni kezd,akkor már csinálhatsz vele amit akarsz. Lehet vitatkozni,de néha pár célirányos pofon igen is hasznos tud lenni a későbbiekben. Amint írtam én ha összesen 10et kaptam de lehet annyit sem. Bennem úgy sosem volt agresszió,helyén tudtam kezelni a dolgokat,csak mikor mondjuk majdnem felgyújtom a lakást,mert épp játszom,megérdemeltem,elfogadtam,és nem is lettem gyújtogató.
Kelsey
2010. november 08. 14:27
Háát igen. Kedves Szülők! Ha önök is egy botrányos, pearcinges és tetkós botrányhőst akarnak nevelni a gyerekükből, fogadják meg Pink tanácsát. Ennyi lenne....
mermaid girl
2010. november 08. 14:35
Szerintem meg a legfontosabb a gyereknevelésben a következetesség.Vagyis nemcsak tinikorban kell elkezdeni a nevelést, hanem kiskorban mindent meg kell a gyerekkel beszélni, és akkor nagy valószínűséggel nem jut odáig a dolog, hogy akár egy pofonra is szükség legyen.
2010. november 08. 15:26
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Igaza van szerintem. Túlságosan el van a mai gyermek nevelés szállva a földtől. Ha rosszat csináltam kisebb koromban akkor én sem lettem meg dicsérve: Jól van kislányom, ilyet nem szabad! Keményen mag kaptam érte, azt ami járt. És tisztában is vagyok vele, hogy megérdemeltem. Szóval ez nem olyan rossz elv.Persze én sem azt mondom, hogy holtra kell verni a gyereket. Egy pofon is elég, bár, hogy ha valaki már nagyon el van szállva, azt csak nagyobb ütésekkel lehet visszaráncigálni a földfelszínére. De az már családi háttér kérdése is szerintem.
2010. november 08. 15:36
Nem tudom ki, hogy van vele,de tudjuk nagyon jól, hogy egy gyerek egy idő után kezdi eregetni a szárnyait...megnézi, hogy mit lehet meddig mehet el,mi az ami még belefér, stb...És ha a szülők olyanok hogy engednek neki kis korban akkor a gyerek ennek tudatában lépi át a kamasz kor küszöbét, és onnantól kezdve indul el a lavina.A feleselés, a későn hazajárás a pimasz magatartás a jegyek romlása,stb...stb...stb.Igen is kamasz kor előtt amikor úgy mond, "öntudatára" ébred a gyerek, hogy a család miről szól,hogy van két "feljebb valója" akiknél bepróbálkozhat...ott akkor abban a korszakában kell jobban odafigyelni, és igen egy két atyai füles ha kell csattanjon el,jelezvén a kis lúrkónak, hogy "eddig fiam s ne tovább!"Helytelenítem én is a fizikai bántalmazást, hisz kisebb, gyengébb, és elvégre az én gyermekem.De ha a szülő nem fogja erős kézzel a gyereket nagyobb korban csak még nagyobb lesz a baj.Ezért már a parazsat is le kell locsolni, mert ha tűz kerekedik belőle nehezebb eloltani.És igaz az, hogy nincs rossz gyerek.MERT NINCS!! Eleven gyerek van.A gyerek azt teszi úgy viselkedik, él, közöttünk amit otthon,óvodában,bölcsiben,iskolában lát.De ha mi otthon nem hozzuk helyre azon "hibákat" amik a gyerekre ragadtak a köz intézmények kapuin belül,akkor ott nagy gond lesz.Ha a gyerek nem ért a szép szóból,egy füles, és megvilágosodik a kis elméje, hogy "hoppá,ezt akkor nem csinálom többet"Talán durva hasonlat,és ne értse senki félre ...Mint egy kis kölyök kutyát hasonló képen kell nevelni egy gyereket is az elején.Rá kell vezetni, meg kell neki mutatni, hogy ki a "falka vezér" és akkor nem lesz gond.Ezt természetesen emberekre szabva.Tanulja meg, hogy ki az apja, anyja, és (általában az esetek többségében) az a jó és helyes amit mi szülők tanácsolunk nekik.Ha ezt egy gyerek megtanulja semmi gond nem lesz vele az életben.Tisztelet tudó, és okos kis srác lesz belőle.Ha célra vezetően és okosan használjuk a szülői szigort,és az esetlegesen elcsattanó füleseket,(amiket nem szabad túlzásba vinni mert ellenkezőjét válthatjuk ki mint amit el szerettünk volna érni)a gyerekből egészséges felnőtt válik.Én is kaptam anno a szüleimtől anyai illetve atyai fülest.És nem lettem pszichopata,tömeg gyilkos,és nincs tudathasadásom,nem vagyok agresszív állat.Normális szép, és nyugodt gyerek korom volt, kiegyensúlyozott családi élettel.És hálás vagyok a szüleimnek, hogy akkor "helyre tettek" és az lettem aki most vagyok.Mert ha azok a pofonok nincsenek, lehet hogy sokkal rosszabb lenne a helyzetem most.
2010. november 08. 18:34
@SuiteLifeonDeck17 @dfreak @Dókacsa @Victorie Azért lenne Pink rossz ember, mert tetkói és piercing-jei vannak? Nem erről kéne megítélni. És igenis van igazság abban, amit mondott, mert nem azt mondta, hogy verjék halálra azt a szegény gyereket, hanem hogy néha igenis szükség van egy fülesre, ha olyan a szituáció. Ennyitől még senki nem lesz lelkileg sérült vagy pszichopata gyilkos.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.