Magyar Jégkorong Válogatott
2010. november 07. 11:46
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
November 12-14 Telenor Hoki Kupa lesz. Minden nap játszik a magyar válogatott. 12-én 19.15-kor. 13-án 17.30-kor. 14-én 16.00-kor:D
1 felhasználónak tetszik:
Klaudia1222
2010. november 07. 23:51
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én nézem mindegyik meccset.
Hajrá Magyarok!!
Hajrá Magyarok!!
1 felhasználónak tetszik:
Klaudia1222
2010. november 07. 23:53
Idézet (Fedorov @ 2010.11.07. 23:51)
Én nézem mindegyik meccset.
Hajrá Magyarok!!

Hajrá Magyarok!!
Ilyen névvel nem is tehetsz mást!
Én is igyekszem megnézni az összeset.
2010. november 08. 11:10
nézős lesz!!!
hajrá fiúk!!az osztrákoktól tartok egy picit!
hajrá fiúk!!az osztrákoktól tartok egy picit!
2010. november 13. 09:37
hmm nem kezdődik túl jól a Telenor kupa..
4-2 a felkelő nap országának..
2010. november 14. 18:12
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én elégedett vagyok a Válogatott teljesítményével. A második hely meglett. A franciákat legyőztük, ha a bíró kicsit jobban velünk van talán az osztrák meccs is máshogy alakul, a japánokat meg ráérünk a vb-n elintézni, ahol már ott lesz Palkovics vagy Kovács Csaba is.
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!
2010. november 14. 18:30
összességében én is elégedett vagyok még is csak egy felkészülési torna volt és annak megfelelt!
de felkészülés ide vagy oda a mitugrász Japánokat akkor is el kellett volna picsázni vagy legalábbis párszor felkenni őket a plexire!
de felkészülés ide vagy oda a mitugrász Japánokat akkor is el kellett volna picsázni vagy legalábbis párszor felkenni őket a plexire!
2010. december 16. 12:56
este 19.00-órakkor kezdenek a srácok Ljubljanában Szlovéniával meccselünk kicsit tatrok ettől a tornától remélem rám cáfolnak a fiúk!
2011. április 24. 00:08
a mindenségit nem sokon múlt a feljutás a srácoknak!
kint voltam a meccsen há amit ez a bíró hármas összehozott nekünk ezen az olaszok elleni meccsen háááá az értékelhetetlen.tudom hogy alapból nem szabad foglalkozni a bírókkal meg bla bla bla és stb.de aki kint volt a meccsen illetve aki nézte tv-ben szerintem ugyanígy gondolja mint én hogy a játékvezetők nem vezették következetesen ezt a nagyon fontos mérkőzést és hháááá azért 40 másodperccel a vége előtt emberhátrányba taszítani a csapatot 3-3-as meccs állásnál úgy hogy a magyar kiállítás előtt volt egy ugyanolyan olasz szabálytalanság amiért nem járt a digóknak semmi háááá azért ehhez pofa kellet nah!
nem baj szép volt srácok és Szuper Levente a király!!!
kint voltam a meccsen há amit ez a bíró hármas összehozott nekünk ezen az olaszok elleni meccsen háááá az értékelhetetlen.tudom hogy alapból nem szabad foglalkozni a bírókkal meg bla bla bla és stb.de aki kint volt a meccsen illetve aki nézte tv-ben szerintem ugyanígy gondolja mint én hogy a játékvezetők nem vezették következetesen ezt a nagyon fontos mérkőzést és hháááá azért 40 másodperccel a vége előtt emberhátrányba taszítani a csapatot 3-3-as meccs állásnál úgy hogy a magyar kiállítás előtt volt egy ugyanolyan olasz szabálytalanság amiért nem járt a digóknak semmi háááá azért ehhez pofa kellet nah!
nem baj szép volt srácok és Szuper Levente a király!!!
2011. április 24. 00:22
fantasztikus hangulat volt ismét nem először voltam már válogatott meccsen de az a légkör ami már évek óta körbe veszi ezt a csapatot mert meg is érdemlik egyszerűen páratlan!
2011. május 14. 21:41
2011. szeptember 07. 22:49
nem tudtam hova írhatnám de ide fogom mert hozzá tartozik a fórumhoz ha már van jégkorongos topic.
esetleg aki még nem hallotta volna!
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/lezuhant-a-lokomotiv-jaroszlavl-gepe-2093941
Rest in peace!
Pavel Demitra!
Ruslan Salei!
Alexander Karpovtsev!
Igor Korolev!
esetleg aki még nem hallotta volna!
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/lezuhant-a-lokomotiv-jaroszlavl-gepe-2093941
Rest in peace!
Pavel Demitra!
Ruslan Salei!
Alexander Karpovtsev!
Igor Korolev!
2012. április 15. 12:58
hajrá srácok!mindent bele hogy meglegyen a feljutás!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.