Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 17:03
|
|
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline
|
a párbajban kivételesen Mariann énekelt jobban de Dorka szerintem jobban mutat a színpadon....na mind1.../jövőhéten az X-faktor biztos jó lesz hiszen toplistás dalokat fognak énekelni a versenyzők
2010. november 07. 17:18
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
azt viszont tisztelem mariannban, hogy végre nem egy kis sírós lánykát láttunk, hanem olyasvalakit, aki köszönetet mondott, és MÉLTÓN VISELTE A VERESÉGET! sztem EZ NAGY EMBERI TULAJDONSÁG!!!
sajnálom őt, nagyon jól tud énekelni jó a hangja!!
sajnálom őt, nagyon jól tud énekelni jó a hangja!!
2010. november 07. 17:37
sajnálom,hogy kiesett... bár inkább ő,mint dorka :$
2010. november 07. 18:57
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
szegén de inkab ő mind dorka!!
2010. november 07. 19:00
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon sajnáltam, hogy kiesett, szerintem sokkal jobb volt egész verseny alatt, mint Dorka. Dorkának a hangja nagyon változó, és sokszor hamiskás. Igazságtalan döntés volt..
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 19:15
sajnálom, de én szívem szerint senkit se ejtenék ki az xfaktorból mert mindenkit bírok
2010. november 07. 19:42
Dorka jobb, és imádom, meg minden, de azért Mariannért is kár... Team Dorka
2010. november 07. 20:32
Dorka is és Mariann is nagyon jó volt, de Mariann mégis jobb volt Dorka viszont szimpatikusabb... szal ez nehéz... :/
2010. november 07. 21:29
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Végree egyszer voolt olyan hogy kinyitják a borítékot!! Annyira megijedtem amikor Dorka párbajozott, hogy ő esik ki de szerencséree nem!! Amúgy Mariann tök jóó volt nem értem mért neki kellett menni!!
2010. november 07. 21:47
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
Nekem nagyon unszimpatikus volt Mariann már a válogatásokon is, már az első élő adásba ki kellett volna esnie! A hangját sem szeretem. Örültem, hogy ő ment és nem Dorka. Igaz Dorka sokszor hamis, de sokkal szerethetőbb!
Amúgy én mindig kinyittatnám a borítékot, úgy lenne az igazságos, ha az esik ki akire a nézők nem szavaztak eleget!
Amúgy én mindig kinyittatnám a borítékot, úgy lenne az igazságos, ha az esik ki akire a nézők nem szavaztak eleget!
2010. november 09. 18:37
sajnálom Mariannt, nagyon jó énekes!
de viszont Dorka a kedvencem, úgyhogy örülök is 
agyogy szokták mondani, az egyik szemem sír, a másik nevet.
agyogy szokták mondani, az egyik szemem sír, a másik nevet.
2010. november 10. 12:51
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Fedorov
Dorkának kellett volna kiesnie. Jövő héten meg Vastag Tamásnak. Ők a leggyengébbek a mezőnyben.
Vastag Tamás tényleg nagyon gyenge. De hát azt várhatjuk, hogy mikor esik ki, Ő, aki felmegy a színpadra, kacsint egyet, és megvan a kellő szavazatszám...
Dorkának kellett volna kiesnie. Jövő héten meg Vastag Tamásnak. Ők a leggyengébbek a mezőnyben.
Vastag Tamás tényleg nagyon gyenge. De hát azt várhatjuk, hogy mikor esik ki, Ő, aki felmegy a színpadra, kacsint egyet, és megvan a kellő szavazatszám...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.