@Ditty:
Szerintem borzalmasan nagyot tévedsz, Nikolas kb a döntősök között lesz, ha meg nem nyeri:)
Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 12:19
Nekem egyébként Dorkán kívül mindenki tetszett. Esetleg Vastag Tomi volt az, akivel nem voltam elégedett (ha a mentoranyucija itt lenne, kinyírna
). Nem azért, mert nem jó a hangja, hamis sem volt túlzottan, csak nem áll jól neki ez a rockos dolog. Mikor lassú popszámokat énekel, az neki sokkal jobban áll. Ellentétben Norbival, ő nagyon jó volt, NEKI jól áll a rockszám.
Nekem ezen kívül még Wolf Kati tetszett nagyon.
2010. november 07. 12:26
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
sajnálom
2010. november 07. 12:42
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Dorkának kellett volna hazamennie, ez teljesen egyértelmű. Mariannak sokkal jobb hangja van. Az igazság az, hogy mióta Dorka szült, elment a hangja. Hamisan énekel. A párbajdalát egyszerűen rossz volt hallgatni. A refrén annyira hamis volt, hogy még. Mariannt nem szerettem különösebben, de sokkal jobb volt Dorkánál, akit egyébként szeretek, mint embert.
Egyébként szerintem Nikolas fogja megnyerni az egészet.
Egyébként szerintem Nikolas fogja megnyerni az egészet.
2010. november 07. 12:53
ha Dorka esett volna ki akkor nem nézném tovább az x-faktort
2010. november 07. 13:01
Nagyon jó,hogy kiesett,ideje lett volna már. (Rajongóktól elnézést)
Hajrá Dorka!♥
Hajrá Dorka!♥
2010. november 07. 13:20
én szerettem őt is de Dorka jobb volt
Hajrá minden X-Faktorosnak
Hajrá minden X-Faktorosnak
2010. november 07. 13:20
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kár, hogy kiesett, de azért nagyon-nagyon örülök, hogy Dorka bennmaradt. Én már csak a Wolf Katit nem bírom a bennmaradtak közül. De hajrá mindenkinek
2010. november 07. 13:39
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
de jó
2010. november 07. 13:40
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
nem enki kellett volna hanem dorkának hiszen dorkának állandóan hamis a hangja és rengetegszel elcsuklik. neki már 2 héttel ezelőtt ki kellett volna esni. ő csak az elején volt jó ameddig a gyerek benne volt
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.