Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 09:25
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
en nagyon orulok hogy vegre kiesett, nekem nem volt szimpi! dorka az egyik kedvencem!
2010. november 07. 09:26
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
én Dorkát sokkal jobban szeretem mint Mariant. Szerintem jó, hogy Ő esett ki!
2010. november 07. 09:46
|
n.-r.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 138181 offline
|
Nem bírom ezt a sok okoskodót...Ha annyira nagy fanjai voltatok a Mariannak, miért nem szavaztatok rá? Ha meg másra szavaztatok, ne osszátok az észt, h nem neki kellett volna kiesni... Szerintem igenis neki kellett voln kiesni, sőt már régebben ki kellett volna esnie...Tehetséges, az tény, de nem ennyire, hogy itt essen ki..(elnézést, ha megbántotam valakit, de ez az én véleményem)
2010. november 07. 09:52
Szerintem Shodeinde Dorka csak a szépségének köszönheti, hogy eljutott idáig, mert nem énekel túl jól... bizonytalan és sokszor hamis. Úgy látom, a lányokat nem igazán szeretik ebben az a műsorban, eddig csak lányok estek ki. Pedig hogy őszinte legyek, én a fiúk közül csak Király L. Norbit és Takács Nicolast juttattam volna tovább, számomra ők az egyéniségek, a többiek semmi extra.
2010. november 07. 10:01
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Nekem nagy kedvencem Shodeinde Dorka és örülök hogy nem ő esett ki.
Szeri meg jó hangva van. Egyébként ezt LÁNYOK nézik többen és a "szerelmiüket" jutattnak tovább,így nem valami jó a végső döntés.
2010. november 07. 10:04
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Alapból nem Mariannak kellett volna párbajoznia. Dorka mellett Vastag Tominak illett volna állnia, de inkább Dorkának kellett volna így is úgy is hazamennie.
Amúgy nekem most nagyon tetszett a Non Stop, és Vastag Csaba is! Az öccse viszont egyre borzasztóbb, nem is értem mit keres még bent. Csillog a kis szeme, és ennyi már elég is, hogy a sok tini szavazzon. Még azt sem képesek elfogadni, hogy ha rosszul énekel, már pedig egyre borzalmasabb. Részben Ildi hibája ez, mert tényleg nem kéne erőltetni ezt a rock vonalat, nagyon nem áll jól neki. A Malek Mikiben meg most nagyot csalódtam. Ha van füle - mert mindenkit meg tud szólni - akkor igazán hallhatta volna, hogy Mariann párbaj dala sokkal kiemelkedőbb volt, mint Dorkáé.
Amúgy nekem most nagyon tetszett a Non Stop, és Vastag Csaba is! Az öccse viszont egyre borzasztóbb, nem is értem mit keres még bent. Csillog a kis szeme, és ennyi már elég is, hogy a sok tini szavazzon. Még azt sem képesek elfogadni, hogy ha rosszul énekel, már pedig egyre borzalmasabb. Részben Ildi hibája ez, mert tényleg nem kéne erőltetni ezt a rock vonalat, nagyon nem áll jól neki. A Malek Mikiben meg most nagyot csalódtam. Ha van füle - mert mindenkit meg tud szólni - akkor igazán hallhatta volna, hogy Mariann párbaj dala sokkal kiemelkedőbb volt, mint Dorkáé.
2010. november 07. 10:21
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát egyáltalán nem neki kellett volna hazamenni. Malek Miklóst most nagyon megutáltam.
bár eddig sem volt a szívem csücske...
2010. november 07. 10:29
|
n.-r.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 138181 offline
|
Már leírtam, de akkor leírom mégegyszer.. Vegyétek már észre magatokat, itt sziggyátok Malek Milóst, amikor ti szavaztatok! Nem ő döntött úgy, hogy menjen haza a Mariann, hanem a szavazók! Nem őt kéne szidni, hanem magatokat, ha ekkora fanok vagytok, miért nem szavaztok?! El Mexicanonak teljesen igaza van, sok tini a vastag tamásra szavaz, aki hát finoman szólva egyre rosszabb teljesítményt nyújt.
2010. november 07. 10:50
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Szerintem sem kell Malek mikit szidni, jol tette,hogy a szavazokra hagyta a dontest!!!Igaz en a parbajdal alapjan is( es amugy is) Dorkat kuldtem volna haza,mindtha a szules utan kicsit elment volna a hangja.
2010. november 07. 10:52
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Úgy lett volna a legjobb, ha Dorka esik ki. Nem tudom mi lett vele, de mióta megszült hamisan énekel. Geszti jó dalokat választ neki, de nem ér vele semmit, ha Dorka nem tudja rendesen elénekelni. Az az igazság, hogy még van hova fejlődnie, éppen ezért kellett volna őt kiejteni. Még csak 19 éves, sok lehetősége van még, viszont Mariann már 30 fölött. Malek pedig korrekt volt és a nézőkre bízta a döntést. Az a baj a szavazókkal, hogy a szimpátia alapján szavaznak, pedig ez egy tehetségkutató műsor. A nézőknek pedig az számít, hogy kinek helyesebb a pofija ill. ki a legszimpatikusabb. Sajnos ezért esnek ki azok, akiknek tényleg jó hangjuk van. Dorka is azért jutott el idáig...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 11:08
|
|
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline
|
én csak egy kicsit sajnálom hogy kiesett
roszabb lett volna ha Dorka esik ki a versenyből
de nagyon szimpi volt nekem Mariann hogy olyan jól kezelte hogy kiesett
roszabb lett volna ha Dorka esik ki a versenyből
de nagyon szimpi volt nekem Mariann hogy olyan jól kezelte hogy kiesett
2010. november 07. 11:10
Én Dorkát és Mariannt is szerettem, de én is ezt a döntést hoztam volna meg, mert a Dorka sztem egy picivel tehetségesebb. De remélem azért folytatja az éneklést, mert nagyon jól énekel.
2010. november 07. 11:13
amúgy szerintem dorkának nem csak "bájos a pofija", ahogy ti mondjátok hanem tehetsége is van, szrintem a karácsonyos dalt naon jól énekelte, a párbajdal oké h nem ment neki hiszen biztos h naon izgult,szóval érthető. malek miki szrintem most az egyszer jól döntött h a nézőkre bízta azt h ki essen ki, az ő helyébe én is ezt tettem volna. amúgy meg ha már a tehetségnél tartunk nem értem király norbi mért van bent, mert télleg egy egyéniség, de a hangjától kiráz a hideg, ha kocsiban a rádióban hallanám fának mennék, ezért szrintem őt látni jó, de hallgatni annál kevésbé.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.