Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 07:35
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Idézet (l0ryka @ 2010.11.07. 07:30)
szerintem inkább dorkanak és vastag tominak kellett volna párbajoznia.
szerintem meg Tomika soha nem fog párbajozni, mert a nézők szimpátiából mindig rászavaznak, mert aranyos, cuki vagy jóképű. ezek a tehetségkutatók már erről szolnak
2010. november 07. 08:00
nekem mindkettő nagyobb kedvencem volt, de mivel Dorka a 2 kedvenc számomat énekelte... én mindkettőt sajnáltam volna. Nekem egyedül mostmár csak Nikolas nem olyan szimpatikus...
2010. november 07. 08:00
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Én szerintem ezért kellett volna Mariannak maradni:
1.Szerintem Dorkának nagyon átlagos hangja van, de Mariann-nak van benne valami érdekes amitől jobb halgatni, mint Dorkát.
2.Dorka félénk, ellenben Maiann-nal aki iszanyatos sót tudna csinálni, de márt nem tud.
3. Mariann lelkileg sokkal erősebb,mint Dorka és ez csak ez előnyére válhatott volna(Mariann mosolygott amikor kiesett és tele volt önbizalommal, Dorka meg majdnem már elsírta magát annyira félt, hogy ki esik.)
Szerintem meg Dorkának kellet volna hazamenni, szépen babázni
1.Szerintem Dorkának nagyon átlagos hangja van, de Mariann-nak van benne valami érdekes amitől jobb halgatni, mint Dorkát.
2.Dorka félénk, ellenben Maiann-nal aki iszanyatos sót tudna csinálni, de márt nem tud.
3. Mariann lelkileg sokkal erősebb,mint Dorka és ez csak ez előnyére válhatott volna(Mariann mosolygott amikor kiesett és tele volt önbizalommal, Dorka meg majdnem már elsírta magát annyira félt, hogy ki esik.)
Szerintem meg Dorkának kellet volna hazamenni, szépen babázni
2010. november 07. 08:21
|
|
bellaswan1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 130472 offline
|
szerintem jobb hogy ő esett ki...és nem a Dorka
2010. november 07. 08:32
|
|
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline
|
Én örülök, hogy ő esett ki! most nem volt olyan rossz ,de én így is Dorkának szurkoltam.
2010. november 07. 08:45
|
|
wildgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 310 Csatolások: 0 Azonosító: 131296 offline
|
1.Mariann Sokkal jobb volt,mint Dorka most.
2.Veca nagyot nőtt a szememben,hogy nem csüggedt el a párbaj miatt,hanem erősödött.
3.Az After X-ben nagy volt amikor minden fiú szerelmet vallott Nórinak XD
2.Veca nagyot nőtt a szememben,hogy nem csüggedt el a párbaj miatt,hanem erősödött.
3.Az After X-ben nagy volt amikor minden fiú szerelmet vallott Nórinak XD
2010. november 07. 08:53
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én is örülök hogy ő esett ki, egyáltalán nem volt szimpatikus. Dorka tényleg kicsit hamis volt, de remélem hogy ő is úgy megerősödik a párbaj után, mint Veca
, aki nagyon elbűvölő volt a mostani adásban! eddig is imádtam, de ezek után. <33
Tomi viszont egyre nagyobb csalódás. a múltkori adásnál szavaztam rá, mert bíztam benne hogy következőleg jobb lesz, de sajnos nem így lett, és nem támogattam.
remélem most már valami hozzá illő dalt fog neki választani a K. Ildi, mert ez az ő hibája...
Egyébként az AfterX (vagymi) sms-csíkjában olvastam hogy sokan Malekot szidják. Hát, nem tudom, én is inkább a nézőkre bíztam volna a döntést ,meg szerintem neki alapból is szimpatikusabb Dorka.
Tomi viszont egyre nagyobb csalódás. a múltkori adásnál szavaztam rá, mert bíztam benne hogy következőleg jobb lesz, de sajnos nem így lett, és nem támogattam.
Egyébként az AfterX (vagymi) sms-csíkjában olvastam hogy sokan Malekot szidják. Hát, nem tudom, én is inkább a nézőkre bíztam volna a döntést ,meg szerintem neki alapból is szimpatikusabb Dorka.
2010. november 07. 08:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem is Dorkának kellett volna hazamennie , mert minden egyes éneklésében hamis illetve nem bírja a magasból mélybe menő hangváltást , mert elcsuklik a hangja. Már pedig ilyen hajlítás kb. 100 zeneszám közül 98%-ban benne van és azért ezt tudni kéne kiénekelni ha már egyszer benne van a az első 8-ban
Na mindegy , én sajnálom Mariann-t , mert nem neki kellett volna mennie
Na mindegy , én sajnálom Mariann-t , mert nem neki kellett volna mennie
2010. november 07. 09:09
Hát az a Dorka hazamehetne már, nekem cseppet sem szimpi már az elejétől kezdve!! Mariannt még az X factor győztesének is tudtam képzelni, nagy kár hogy neki ellett hazamennie 

2010. november 07. 09:12
|
|
ujv_annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 134292 offline
|
Én megértem, hogy Dorka szimpatikusabb, meg minden, de ez egy TEHETSÉGKUTATÓ könyörgöm! Nem arra kéne szavazni akit jobban kedvelünk, hanem arra, aki jobban énekel! Ezért nem tartom igazságosnak ezt a szavazásos dolgot. Így az marad benn aki szimpibb meg akinek több ismerőse van...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 09:21
Ó, de örültem volna, ha Dorka végre kiesik! Annyira nincs jó hangja, a párbajdalt is annyira hamisan énekelte, hogy az már fájt! Szerintem - már bocsi, de - menjen haza babázni. :S Kár, hogy végül Malek Miklós úgy döntött, hogy Mariann menjen haza, és így fel kellett nyitni azt a borítékot.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.