csak az a baj hogy most nehéz lesz mert már nincs senki akit kiejtetnék
Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 06. 23:30
én örülök hogy Mariann kiesett mert nekem nem volt szimpatikus
2010. november 06. 23:34
Idézet (dave095 @ 2010.11.06. 22:50)
nekem nem volt szimpi Mariann. Örülök, hogy Dorka folytathatta. 
Ez nem attól függ hogy ki mennyire szimpi hanem hogy mennyire tud
Mindenki arra szavaz aki neki szimpatikus, barátja, ismerőse, kedvence, vagy csinos(nőies) vagy helyes a kis pofija
2010. november 06. 23:46
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.06. 23:34)
Már bocs de Dorka nem érdemelte meg hogy tovább jusson.
Szörnyen hamis volt az egész, szar volt az első és a párbaj száma is. Mariannba több tehetség szorult mint Dorkába. Dorka ellen sincsenek előítéleteim az egyetlen jó szám volt tőle az a: Boldogság gyere haza és az is gyenge volt nagyon. De most egy kicsit térjünk el attól hogy ki-kit estetett volna ki. Én arról szeretnék beszélni hogy mijen baromság ez a szavazásos móka.
Mindenki arra szavaz aki neki szimpatikus, barátja, ismerőse, kedvence, vagy csinos(nőies) vagy helyes a kis pofija
Ez nem arról szól hogy ki hogy néz ki hanem arról hogy ki milyen tehetséges. Gondoljatok arra amikor majd a Dorka kiad egy CD-t és biztos hogy nem lesz hamis mert egy kis tupírozás itt egy kis takargatás ott, ennyi erővel mindenki lehetne sztár. (énekes, modell) És ha van aki starity-s és szavazni is szokott és netalántán elolvassa amit írtam az emlékezzen erre mielőtt elhamarkodottan arra szavaz aki neki szimpibb. Én például utálom Nikolasz-t(nem tom hogy írják a nevét, de nem szimpi) de tény hogy jól énekel. Csak ennyi a véleményem és kérlek szépen fogadjátok meg mielőtt kiestetitek Vecát, Non Stop-ot, Wolf Katit. 
Hidegen hagy, hogy mit írsz. Nem érdekel Mariann. Kiesett. Ez van. Sprite. Kedves ismerősöm szavaival élve: Ilyen a popszakma barátom!
2010. november 06. 23:47
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.06. 23:34)
Már bocs de Dorka nem érdemelte meg hogy tovább jusson.
Szörnyen hamis volt az egész, szar volt az első és a párbaj száma is. Mariannba több tehetség szorult mint Dorkába. Dorka ellen sincsenek előítéleteim az egyetlen jó szám volt tőle az a: Boldogság gyere haza és az is gyenge volt nagyon. De most egy kicsit térjünk el attól hogy ki-kit estetett volna ki. Én arról szeretnék beszélni hogy mijen baromság ez a szavazásos móka.
Ez nem arról szól hogy ki hogy néz ki hanem arról hogy ki milyen tehetséges. Gondoljatok arra amikor majd a Dorka kiad egy CD-t és biztos hogy nem lesz hamis mert egy kis tupírozás itt egy kis takargatás ott, ennyi erővel mindenki lehetne sztár. (énekes, modell) És ha van aki starity-s és szavazni is szokott és netalántán elolvassa amit írtam az emlékezzen erre mielőtt elhamarkodottan arra szavaz aki neki szimpibb. Én például utálom Nikolasz-t(nem tom hogy írják a nevét, de nem szimpi) de tény hogy jól énekel. Csak ennyi a véleményem és kérlek szépen fogadjátok meg mielőtt kiestetitek Vecát, Non Stop-ot, Wolf Katit. 
Dorka nem csak szép, hanem tehetséges is
2010. november 07. 00:06
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
Ha hozná azt a szintet, amit a klubkoncerten, akkor simán továbbjutna. http://www.youtube.com/watch?v=MA7cLlq5wC0&feature=related
2010. november 07. 00:08
Idézet (molny @ 2010.11.07. 00:06)
Ha hozná azt a szintet, amit a klubkoncerten, akkor simán továbbjutna. http://www.youtube.com/watch?v=MA7cLlq5wC0&feature=related
2010. november 07. 00:13
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
szegény, egyik kedvencem volt...
2010. november 07. 00:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Maga a csaj éneklése eléggé nem tetszik, mert nazálisan(orrhangon) énekel. És ez sérti a fülemet. Dorka viszont hamis. Hangjai félrecsúsznak, nem megy ez neki. Sajnálom, hogy Mariann kiesett, bár én most már egy fiút dobtam volna ki.
2010. november 07. 00:18
Én sajnáltam, hogy kiesett Mariann, Dorkának kellett volna mennie. Igaz egyikőjük sem nagy kedvencem, de Mariann ezerszer tehetségesebb. Ma volt az, hogy Dorka dala alatt fogtam a fejem, hogy te jó ég, menekültem a másik szobába. Kegyetlen volt...
2010. november 07. 00:35
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Clélia @ 2010.11.06. 23:30)
én örülök hogy Mariann kiesett mert nekem nem volt szimpatikus
Dehogynem. A Nonstop. Még most sem értem, hogy ezek mit keresnek még a műsorban.
2010. november 07. 00:39
Nekem nemvolt szimpatikus a csaj nembánom hogy kiesett.
2010. november 07. 00:45
Idézet (dave095 @ 2010.11.06. 23:46)
Hidegen hagy, hogy mit írsz. Nem érdekel Mariann. Kiesett. Ez van. Sprite. Kedves ismerősöm szavaival élve: Ilyen a popszakma barátom! 
Engem is hidegen hagy hogy te mit írsz! És igen mariann tényleg kiesett ügyes vagy hogy észrevetted! És igen ez van! És nem vagyok a barátod! Sprite!
2010. november 07. 00:47
Idézet (Candies @ 2010.11.06. 23:47)
Dorka nem csak szép, hanem tehetséges is 
Igen tényleg és hogy lehet hogy eddig amit hangot kiadott a szájacskájábók az mind hamis volt?
2010. november 07. 01:13
LULUPeas
100%-osan egyet értek veled
itt nem a szimpátia a lényeg, hanem a hang és a tehetség. És már meg ne haragudjon, ha 19 éves szül, akkor maradjon már otthon a gyerekkel. Mert hogy fog felnőni az a gyerek? Ha tegyük fel, a csaj megnyeri, egész élete egy utazás lesz, a gyerek soha nem fogja látni... ennyi...
ha fújjogsz, nem érdekel. Szabad országban élünk ^^
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. november 07. 01:20
dave095
Dehogynem. A Nonstop. Még most sem értem, hogy ezek mit keresnek még a műsorban. Most gondolj bele. Kiadnak egy albumot, ki venné meg? Csak kiparodizálni tudják az előadókat, ami persze vicces meg minden, de nem látok bennük semmi lehetőséget.
Non Stop messze az egyik legjobb. Amit csinálnak azt nagyon jól csinálják. Arra még nem gondoltál, hogy esetleg írnak egy dalt? És pl. a többiek? Ők hogy adnak ki egy lemezt? Nem dalt írnak?
DE
ezt ugyanúgy ők is meg tudják csinálni... attól még, hogy 5 tagú a csapat és nem énekelnek, hanem feldolgoznak egy-egy számot, attól még tudnak írni számokat és ugyanúgy felénekelni... am. én biztos megvenném, csak hogy tudd 
am. fujjogni nem kell, szabad ország, mindenkinek meg van a maga véleménye mint már mondtam <3 puszi
Dehogynem. A Nonstop. Még most sem értem, hogy ezek mit keresnek még a műsorban. Most gondolj bele. Kiadnak egy albumot, ki venné meg? Csak kiparodizálni tudják az előadókat, ami persze vicces meg minden, de nem látok bennük semmi lehetőséget.
Non Stop messze az egyik legjobb. Amit csinálnak azt nagyon jól csinálják. Arra még nem gondoltál, hogy esetleg írnak egy dalt? És pl. a többiek? Ők hogy adnak ki egy lemezt? Nem dalt írnak?
am. fujjogni nem kell, szabad ország, mindenkinek meg van a maga véleménye mint már mondtam <3 puszi
2010. november 07. 01:22
Idézet (Lovely @ 2010.11.07. 01:13)
LULUPeas
itt nem a szimpátia a lényeg, hanem a hang és a tehetség. És már meg ne haragudjon, ha 19 éves szül, akkor maradjon már otthon a gyerekkel. Mert hogy fog felnőni az a gyerek? Ha tegyük fel, a csaj megnyeri, egész élete egy utazás lesz, a gyerek soha nem fogja látni... ennyi...
Erről van itt szóó na végre egy normális ember!!
2010. november 07. 06:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ezzel a döntéssel nem értek egyet, bár a tegnap előadást még nem láttam, de az eddigi teljesítmények alapján Mariann jobb, mint Dorka. Hangilag mindenképpen. Persze, nem olyan szimpatikus, mint a bájos kis anyuka, de ez a műsor nem arról szól, ki a szimpibb. Vagy legalábbis nem arról kellene szólnia.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 07:15
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Fuhh, de dühös voltam tegnap este! Feltenném Nektek azt a nagyon egyszerű kérdést, ami engem már hetek óta igencsak foglalkoztat: VASTAG TAMÁS MIT KERES MÉG MINDIG A MEZŐNYBEN???
Okay, tehetséges ezt aláírom, no de könyörgöm, az összes döntős produkciója unalmas és brutálisan gyenge volt... Hohh, de persze tovább kell gyorsan juttatni, mert kis aranyos pofija van...vicc.
Nekem Dorka a legnagyobb kedvencem, a válogatók óta neki drukkolok, és én is pontosan tudom, hogy mikor hamis, meg mikor nem jó annyira, de ezen az estén kifejezetten szépen énekelt, s fogtam a fejem, amikor kiderült, hogy párbajoznia kell. Tud ő nagyon jó is lenni, de hinnie kell magában, s hinnünk kell nekünk is benne!!! Ez másképp nem működik. Ha ezt a bizalmat megkapja, akkor figyeljétek meg, hogy javulni fog, s még jobb lesz! Térden állva könyörgöm, hogy ne küldjétek haza!!!
Viszont tök jó, mert azzal, hogy Tomi még mindig dalolászhat minden héten kiesik egy olyan ember, aki simán mehetett volna tovább a produkciójának minősége alapján: Mimiék, Fanni (!), a Nyári lányok. Nekik még simán lehetett volna egy jó hetük a műsorban, s ez igaz Mariannra is, aki nem érdemelt kiesést. Áhh, inkább nem idegesítem fel magam!
HAJRÁ DORKA, MEGTUDOD CSINÁLNI!!!
Okay, tehetséges ezt aláírom, no de könyörgöm, az összes döntős produkciója unalmas és brutálisan gyenge volt... Hohh, de persze tovább kell gyorsan juttatni, mert kis aranyos pofija van...vicc.
Nekem Dorka a legnagyobb kedvencem, a válogatók óta neki drukkolok, és én is pontosan tudom, hogy mikor hamis, meg mikor nem jó annyira, de ezen az estén kifejezetten szépen énekelt, s fogtam a fejem, amikor kiderült, hogy párbajoznia kell. Tud ő nagyon jó is lenni, de hinnie kell magában, s hinnünk kell nekünk is benne!!! Ez másképp nem működik. Ha ezt a bizalmat megkapja, akkor figyeljétek meg, hogy javulni fog, s még jobb lesz! Térden állva könyörgöm, hogy ne küldjétek haza!!!
Viszont tök jó, mert azzal, hogy Tomi még mindig dalolászhat minden héten kiesik egy olyan ember, aki simán mehetett volna tovább a produkciójának minősége alapján: Mimiék, Fanni (!), a Nyári lányok. Nekik még simán lehetett volna egy jó hetük a műsorban, s ez igaz Mariannra is, aki nem érdemelt kiesést. Áhh, inkább nem idegesítem fel magam!
HAJRÁ DORKA, MEGTUDOD CSINÁLNI!!!
2010. november 07. 07:29
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
ez a dorka kegyetlen rosszulénekel,ereje semmi a hangjának,a without you-nál azt néztem mikor megy el teljesen a hangja annyira nem bírta.most ugy énekelte az all i want for christmas-t mintha héliumot szívott volna,szerintem szörnyű volt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.