Starity

Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 06. 23:30 #41
- törölt felhasználó -    
én örülök hogy Mariann kiesett mert nekem nem volt szimpatikus
csak az a baj hogy most nehéz lesz mert már nincs senki akit kiejtetnék sad.gif
2010. november 06. 23:34 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2010.11.06. 22:50)
nekem nem volt szimpi Mariann. Örülök, hogy Dorka folytathatta. smileeee.gif

Ez nem attól függ hogy ki mennyire szimpi hanem hogy mennyire tud mad.gif Már bocs de Dorka nem érdemelte meg hogy tovább jusson. dry.gif Szörnyen hamis volt az egész, szar volt az első és a párbaj száma is. Mariannba több tehetség szorult mint Dorkába. Dorka ellen sincsenek előítéleteim az egyetlen jó szám volt tőle az a: Boldogság gyere haza és az is gyenge volt nagyon. De most egy kicsit térjünk el attól hogy ki-kit estetett volna ki. Én arról szeretnék beszélni hogy mijen baromság ez a szavazásos móka.
Mindenki arra szavaz aki neki szimpatikus, barátja, ismerőse, kedvence, vagy csinos(nőies) vagy helyes a kis pofija tongue.gif Ez nem arról szól hogy ki hogy néz ki hanem arról hogy ki milyen tehetséges. Gondoljatok arra amikor majd a Dorka kiad egy CD-t és biztos hogy nem lesz hamis mert egy kis tupírozás itt egy kis takargatás ott, ennyi erővel mindenki lehetne sztár. (énekes, modell) És ha van aki starity-s és szavazni is szokott és netalántán elolvassa amit írtam az emlékezzen erre mielőtt elhamarkodottan arra szavaz aki neki szimpibb. Én például utálom Nikolasz-t(nem tom hogy írják a nevét, de nem szimpi) de tény hogy jól énekel. Csak ennyi a véleményem és kérlek szépen fogadjátok meg mielőtt kiestetitek Vecát, Non Stop-ot, Wolf Katit. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: duracell, Fuller, Viktoriiaa
2010. november 06. 23:46 #43
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.06. 23:34)
Ez nem attól függ hogy ki mennyire szimpi hanem hogy mennyire tud  mad.gif Már bocs de Dorka nem érdemelte meg hogy tovább jusson.  dry.gif Szörnyen hamis volt az egész, szar volt az első és a párbaj száma is. Mariannba több tehetség szorult mint Dorkába. Dorka ellen sincsenek előítéleteim az egyetlen jó szám volt tőle az a: Boldogság gyere haza és az is gyenge volt nagyon. De most egy kicsit térjünk el attól hogy ki-kit estetett volna ki. Én arról szeretnék beszélni hogy mijen baromság ez a szavazásos móka. 
Mindenki arra szavaz aki neki szimpatikus, barátja, ismerőse, kedvence, vagy csinos(nőies) vagy helyes a kis pofija tongue.gif Ez nem arról szól hogy ki hogy néz ki hanem arról hogy ki milyen tehetséges. Gondoljatok arra amikor majd a Dorka kiad egy CD-t és biztos hogy nem lesz hamis mert egy kis tupírozás itt egy kis takargatás ott, ennyi erővel mindenki lehetne sztár. (énekes, modell) És ha van aki starity-s és szavazni is szokott és netalántán elolvassa amit írtam az emlékezzen erre mielőtt elhamarkodottan arra szavaz aki neki szimpibb. Én például utálom Nikolasz-t(nem tom hogy írják a nevét, de nem szimpi) de tény hogy jól énekel. Csak ennyi a véleményem és kérlek szépen fogadjátok meg mielőtt kiestetitek Vecát, Non Stop-ot, Wolf Katit. unsure.gif

Hidegen hagy, hogy mit írsz. Nem érdekel Mariann. Kiesett. Ez van. Sprite. Kedves ismerősöm szavaival élve: Ilyen a popszakma barátom! rohog.gif
2010. november 06. 23:47 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.06. 23:34)
Ez nem attól függ hogy ki mennyire szimpi hanem hogy mennyire tud  mad.gif Már bocs de Dorka nem érdemelte meg hogy tovább jusson.  dry.gif Szörnyen hamis volt az egész, szar volt az első és a párbaj száma is. Mariannba több tehetség szorult mint Dorkába. Dorka ellen sincsenek előítéleteim az egyetlen jó szám volt tőle az a: Boldogság gyere haza és az is gyenge volt nagyon. De most egy kicsit térjünk el attól hogy ki-kit estetett volna ki. Én arról szeretnék beszélni hogy mijen baromság ez a szavazásos móka. 

Dorka nem csak szép, hanem tehetséges is tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, Lolla
2010. november 07. 00:03 #45
- törölt felhasználó -    
Abban a helyzetben más is hamisan énekelt volna... Látszot rajta, hogy a padlón van.
1 felhasználónak tetszik: dave095
2010. november 07. 00:06 #46
molny
molny
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 132470
Ha hozná azt a szintet, amit a klubkoncerten, akkor simán továbbjutna. http://www.youtube.com/watch?v=MA7cLlq5wC0&feature=related
2010. november 07. 00:08 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (molny @ 2010.11.07. 00:06)
Ha hozná azt a szintet, amit a klubkoncerten, akkor simán továbbjutna. http://www.youtube.com/watch?v=MA7cLlq5wC0&feature=related

beer.gif
2010. november 07. 00:13 #48
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Hozzászólás: 4792
Csatolások: 231
Azonosító: 129360
szegény, egyik kedvencem volt... cray.gif cray.gif
2010. november 07. 00:18 #49
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Maga a csaj éneklése eléggé nem tetszik, mert nazálisan(orrhangon) énekel. És ez sérti a fülemet. Dorka viszont hamis. Hangjai félrecsúsznak, nem megy ez neki. Sajnálom, hogy Mariann kiesett, bár én most már egy fiút dobtam volna ki.
2010. november 07. 00:18 #50
- törölt felhasználó -    
Én sajnáltam, hogy kiesett Mariann, Dorkának kellett volna mennie. Igaz egyikőjük sem nagy kedvencem, de Mariann ezerszer tehetségesebb. Ma volt az, hogy Dorka dala alatt fogtam a fejem, hogy te jó ég, menekültem a másik szobába. Kegyetlen volt...
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Viktoriiaa
2010. november 07. 00:35 #51
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (Clélia @ 2010.11.06. 23:30)
én örülök hogy Mariann kiesett mert nekem nem volt szimpatikus 
csak az a baj hogy most nehéz lesz mert már nincs senki akit kiejtetnék sad.gif

Dehogynem. A Nonstop. Még most sem értem, hogy ezek mit keresnek még a műsorban. dry.gif Most gondolj bele. Kiadnak egy albumot, ki venné meg? Csak kiparodizálni tudják az előadókat, ami persze vicces meg minden, de nem látok bennük semmi lehetőséget.
2010. november 07. 00:39 #52
- törölt felhasználó -    
Nekem nemvolt szimpatikus a csaj nembánom hogy kiesett.
2010. november 07. 00:45 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2010.11.06. 23:46)
Hidegen hagy, hogy mit írsz. Nem érdekel Mariann. Kiesett. Ez van. Sprite. Kedves ismerősöm szavaival élve: Ilyen a popszakma barátom!  rohog.gif

Engem is hidegen hagy hogy te mit írsz! És igen mariann tényleg kiesett ügyes vagy hogy észrevetted! És igen ez van! És nem vagyok a barátod! Sprite! rohog.gif
2010. november 07. 00:47 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.11.06. 23:47)
Dorka nem csak szép, hanem tehetséges is tongue.gif

Igen tényleg és hogy lehet hogy eddig amit hangot kiadott a szájacskájábók az mind hamis volt? tongue.gif
2010. november 07. 01:13 #55
- törölt felhasználó -    
LULUPeas

100%-osan egyet értek veled smileeee.gif itt nem a szimpátia a lényeg, hanem a hang és a tehetség. És már meg ne haragudjon, ha 19 éves szül, akkor maradjon már otthon a gyerekkel. Mert hogy fog felnőni az a gyerek? Ha tegyük fel, a csaj megnyeri, egész élete egy utazás lesz, a gyerek soha nem fogja látni... ennyi...

ha fújjogsz, nem érdekel. Szabad országban élünk ^^
1 felhasználónak tetszik: gillanyi13
2010. november 07. 01:20 #56
- törölt felhasználó -    
dave095
Dehogynem. A Nonstop. Még most sem értem, hogy ezek mit keresnek még a műsorban. Most gondolj bele. Kiadnak egy albumot, ki venné meg? Csak kiparodizálni tudják az előadókat, ami persze vicces meg minden, de nem látok bennük semmi lehetőséget.

Non Stop messze az egyik legjobb. Amit csinálnak azt nagyon jól csinálják. Arra még nem gondoltál, hogy esetleg írnak egy dalt? És pl. a többiek? Ők hogy adnak ki egy lemezt? Nem dalt írnak? ohmy.gif DE ohmy.gif ezt ugyanúgy ők is meg tudják csinálni... attól még, hogy 5 tagú a csapat és nem énekelnek, hanem feldolgoznak egy-egy számot, attól még tudnak írni számokat és ugyanúgy felénekelni... am. én biztos megvenném, csak hogy tudd wink.gif

am. fujjogni nem kell, szabad ország, mindenkinek meg van a maga véleménye mint már mondtam <3 puszi biggrin.gif
2010. november 07. 01:22 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lovely @ 2010.11.07. 01:13)
LULUPeas

100%-osan egyet értek veled smileeee.gif itt nem a szimpátia a lényeg, hanem a hang és a tehetség. És már meg ne haragudjon, ha 19 éves szül, akkor maradjon már otthon a gyerekkel. Mert hogy fog felnőni az a gyerek? Ha tegyük fel, a csaj megnyeri, egész élete egy utazás lesz, a gyerek soha nem fogja látni... ennyi...

ha fújjogsz, nem érdekel. Szabad országban élünk ^^

Erről van itt szóó na végre egy normális ember!! meghajolo.gif thumbsup.gif És ahogy te mondtad :"Szabad országban élünk" laugh.gif
2010. november 07. 06:43 #58
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ezzel a döntéssel nem értek egyet, bár a tegnap előadást még nem láttam, de az eddigi teljesítmények alapján Mariann jobb, mint Dorka. Hangilag mindenképpen. Persze, nem olyan szimpatikus, mint a bájos kis anyuka, de ez a műsor nem arról szól, ki a szimpibb. Vagy legalábbis nem arról kellene szólnia.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. november 07. 07:15 #59
horipapa
horipapa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Csatolások: 162
Azonosító: 129292
Fuhh, de dühös voltam tegnap este! Feltenném Nektek azt a nagyon egyszerű kérdést, ami engem már hetek óta igencsak foglalkoztat: VASTAG TAMÁS MIT KERES MÉG MINDIG A MEZŐNYBEN??? mad.gif

Okay, tehetséges ezt aláírom, no de könyörgöm, az összes döntős produkciója unalmas és brutálisan gyenge volt... Hohh, de persze tovább kell gyorsan juttatni, mert kis aranyos pofija van...vicc.

Nekem Dorka a legnagyobb kedvencem, a válogatók óta neki drukkolok, és én is pontosan tudom, hogy mikor hamis, meg mikor nem jó annyira, de ezen az estén kifejezetten szépen énekelt, s fogtam a fejem, amikor kiderült, hogy párbajoznia kell. Tud ő nagyon jó is lenni, de hinnie kell magában, s hinnünk kell nekünk is benne!!! Ez másképp nem működik. Ha ezt a bizalmat megkapja, akkor figyeljétek meg, hogy javulni fog, s még jobb lesz! Térden állva könyörgöm, hogy ne küldjétek haza!!! blush.gif

Viszont tök jó, mert azzal, hogy Tomi még mindig dalolászhat minden héten kiesik egy olyan ember, aki simán mehetett volna tovább a produkciójának minősége alapján: Mimiék, Fanni (!), a Nyári lányok. Nekik még simán lehetett volna egy jó hetük a műsorban, s ez igaz Mariannra is, aki nem érdemelt kiesést. Áhh, inkább nem idegesítem fel magam!

HAJRÁ DORKA, MEGTUDOD CSINÁLNI!!!
2010. november 07. 07:29 #60
l0ryka
l0ryka
visszatérő vendég

Státuszhttp://welcome-to-lorys-music-world.blog.hu/2010/12/12/merj
Hozzászólás: 184
Csatolások: 4
Azonosító: 129773
ez a dorka kegyetlen rosszulénekel,ereje semmi a hangjának,a without you-nál azt néztem mikor megy el teljesen a hangja annyira nem bírta.most ugy énekelte az all i want for christmas-t mintha héliumot szívott volna,szerintem szörnyű volt.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!