Tóth Gabi másokat küldött volna párbajra
2010. november 06. 21:37
|
|
Bereskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 134002 offline
|
Én annak örültem volna ha Veca esik ki mert szerintem nem volt valami jó.Jó a hangja megminden de szerintem semmi extra....
Ezzel nem akarom a rajongóit megbántani.
Ezzel nem akarom a rajongóit megbántani.
2010. november 06. 21:39
|
|
Bereskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 134002 offline
|
Ja és szerintem a Non Stop a legjobb mert énekesek vannak nagyon sokan meg "jaj de milyen jól nézek ki" híres sztárok, de ők mások és nagyon jók.Ja és eredetiek. Magyarországon még nem nagyon vannak ilyenek!!
NON STOP 4EVER
NON STOP 4EVER
2010. november 06. 22:56
Idézet (Esííí @ 2010.11.06. 17:47)
élő példa: Esszy
Elhiheted, hogy én is odafigyelek a tehetségre. De szerintem hogyha valaki szeret valakit, ahhoz fontos, hogy szimpatikusnak is tartsa. (egyébként azt sem tudod, hogy én kiket kedvelek a versenyzők közül, tehát azt hiszem nagyon nem kéne visszaszólnod) Nekem a Nyári lányok nem voltak szimpatikusak, mert bár próbálták egymást nyalni-falni, a szemükből sütött, hogy legszívesebben kitúrnák a másikat a produkcióból. Ráadásul az előadásukat teljesen tönkre vágta a sok hajlítás, ami egyáltalán nem illett a dalokba, de csak ennyit tudtak.
Vecával pedig semmi bajom, de a múltheti produkciója nem volt valami fényes, Christina Aguilerát jobb lett volna hagyni - bár ez inkább a mentora hibája - a párbajdal viszont jó volt, így megérdemelte, hogy ő jutott tovább.
2010. november 06. 23:48
Végre valakinek füle is van.
A Summer Sisters az oké de hogy Veca? Istenem hol tart ez a világ? Mindenkinek elfogyott az a csöppesze is? Tóth Gabinak teljesen igaza van
Vastag Tamásnak és a Summer Sistersnek kellett volna párbajozni és Tominak kellett volna nyerni ennyi.
2010. november 07. 12:31
LULUPeas: Végre valakinek füle is van. meghajolo.gif A Summer Sisters az oké de hogy Veca? Istenem hol tart ez a világ? Mindenkinek elfogyott az a csöppesze is? Tóth Gabinak teljesen igaza van blink.gif Vastag Tamásnak és a Summer Sistersnek kellett volna párbajozni és Tominak kellett volna nyerni ennyi. biggrin.gif
teljesen egyetértek!!
teljesen egyetértek!!
2010. november 07. 15:26
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
♥dorka vs vastagtesók a legjobbak!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: