Starity

Tarol az X Factor mentorának albuma

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 06. 20:12 #21
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (audrey @ 2010.11.06. 19:40)
Teljesen igazad van. Cheryl jó énekesnő, de messze nem a legjobb. Élőben szerintem nem túlságosan jó. De így az X-Factor-ban zsűrizik, az emberek minden héten találkoznak az arcával. Ezek mellett populáris számokat írnak neki, jól néz ki, jó koreográfiát ad elő, szóval Cheryl Cole-t Angliában mindenki ismeri. Így szerintem nem nehéz sikeresnek lenni...
Azért számomra érdekes az, hogy válhatott Cheryl a Girls Aloud egyik teljesen középszerű és átlagos tagjából Anglia egyik leghíresebb énekesnőjévé és divatikonjává. (És ezzel nem Cheryl-t akarom leminősíteni...)

Az már igaz, hogy 3 singlejéből, amelyek sikeresek lettek 2-őt írtak neki, viszont nem az összes számot csak úgy kapja futószalagon. Az első albumán lévő daloknak több mint felét Cheryl írta, némelyiket mások közreműködésével (pölö WillIAm).
Az élő showkhoz meg csak annyi tennék hozzá, hogy olyan koreográfiák mellett csodálkozom, hogy nem playback végig a szám, hanem rendesen énekel, mégpedig nem is szarul.
Sokan szívják a vérét, hogy csak a külseje volt mérvadó a sikereit illetően, holott nem hinném, hogy ez pont így van.

Az utolsó mondatodhoz pedig azt tudnám írni, hogy szerintem mikor kitalálta, hogy ő most szólózni fog, volt, aki kezelésbe vette, jött egy sláger, amit felénekelt és onnantól már csak felfelé vezetett az út. Persze az is benne volt, hogy hozzáment Ashleyhez és felvette a nevét. Bár nem tudom, hogy az a focista mennyire populáris...
2010. november 07. 10:13 #22
liliom3
liliom3

StátuszHappy vagyok :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 854
Csatolások: 0
Azonosító: 137455
be jo smileeee.gif
2010. november 07. 10:48 #23
forever JBiebs
forever JBiebs

Státuszforever JBiebs még nem állította be a státuszát és nem is fogja :P
Hozzászólás: 990
Csatolások: 4
Azonosító: 134186
gratu neki!!! smileeee.gif
2010. november 07. 14:05 #24
Cheryl Cole fan
Cheryl Cole fan
Hozzászólás: 1128
Csatolások: 522
Azonosító: 129312
Lehet, hogy az a sikerének a titka, hogy az emberek minden szombat és vasárnap este találkoznak az arcával. De ha úgy játszaná az agyát, mint Keresztes Ildikó nem lenne az embereknek olyan dolog amit szeretnek benne. Ebből következik, hogy nem lenne ennyi rajongója. Cheryl egy kedves,közvetlen ember, és lehet, hogy jól működik az a bizonyos gépezet (bár nem hinném, hogy ez vitte a csúcsra), de csak ezzel elérni a csúcsra nem lehet, kell az a bizonyos báj ami Chezzának meg van.
2010. november 09. 18:54 #25
- törölt felhasználó -    
gratula neki! smileeee.gif
2010. november 15. 15:30 #26
csenii
csenii

StátuszRob fascinating ♥Csaba frantic ♥they the best ones ♥. ...best ♥
Hozzászólás: 504
Csatolások: 43
Azonosító: 134262
graat:D