Idézet (audrey @ 2010.11.06. 19:40)
Teljesen igazad van. Cheryl jó énekesnő, de messze nem a legjobb. Élőben szerintem nem túlságosan jó. De így az X-Factor-ban zsűrizik, az emberek minden héten találkoznak az arcával. Ezek mellett populáris számokat írnak neki, jól néz ki, jó koreográfiát ad elő, szóval Cheryl Cole-t Angliában mindenki ismeri. Így szerintem nem nehéz sikeresnek lenni...
Azért számomra érdekes az, hogy válhatott Cheryl a Girls Aloud egyik teljesen középszerű és átlagos tagjából Anglia egyik leghíresebb énekesnőjévé és divatikonjává. (És ezzel nem Cheryl-t akarom leminősíteni...)
Azért számomra érdekes az, hogy válhatott Cheryl a Girls Aloud egyik teljesen középszerű és átlagos tagjából Anglia egyik leghíresebb énekesnőjévé és divatikonjává. (És ezzel nem Cheryl-t akarom leminősíteni...)
Az már igaz, hogy 3 singlejéből, amelyek sikeresek lettek 2-őt írtak neki, viszont nem az összes számot csak úgy kapja futószalagon. Az első albumán lévő daloknak több mint felét Cheryl írta, némelyiket mások közreműködésével (pölö WillIAm).
Az élő showkhoz meg csak annyi tennék hozzá, hogy olyan koreográfiák mellett csodálkozom, hogy nem playback végig a szám, hanem rendesen énekel, mégpedig nem is szarul.
Sokan szívják a vérét, hogy csak a külseje volt mérvadó a sikereit illetően, holott nem hinném, hogy ez pont így van.
Az utolsó mondatodhoz pedig azt tudnám írni, hogy szerintem mikor kitalálta, hogy ő most szólózni fog, volt, aki kezelésbe vette, jött egy sláger, amit felénekelt és onnantól már csak felfelé vezetett az út. Persze az is benne volt, hogy hozzáment Ashleyhez és felvette a nevét. Bár nem tudom, hogy az a focista mennyire populáris...

0 felhasználónak tetszik: