Idézet (Levente1991 @ 2010.11.06. 23:07)
Egyetértek. Én életemben egyszer hallottam énekelni, de nem győzött meg, pedig tényleg hatalmas durranásra számítottam azok után, hogy isteníti a fél oldal. Natyról csak annyit mondanék, hogy én meg az ő hangját imádom, mindhárom albuma meg is van, ebből az első kettő 10 csillagos, de a legutolsó hihetetlenül sz*rra sikerült, totálisan azt a benyomást kelti bennem az a korong, minthogyha egy lázadó tini hangját hallanám...
Visszatérve: jónéhány száma van, amitől ha meghallom, totál libabőrös leszek, és a sírás kerülget... elfogadom, hogy néhányan nem szeretik, de azért ennyire lenézni mégse kéne. Talán annyiból szorult háttérbe az énekesi karrierje, hogy ő máig telenovellázik, míg Thalía ezeket csak ugródeszkának használta, és azóta is óvja a többieket ettől a tevékenységtől...
Így azt hiszem, érthetőbb, hogy Thalía miért ér el nagyobb sikereket énekesnőként, viszont őbenne meg mint színésznő, nem látok potenciált.
Magánvélemény, nem kell nekem jönni!
Visszatérve: jónéhány száma van, amitől ha meghallom, totál libabőrös leszek, és a sírás kerülget... elfogadom, hogy néhányan nem szeretik, de azért ennyire lenézni mégse kéne. Talán annyiból szorult háttérbe az énekesi karrierje, hogy ő máig telenovellázik, míg Thalía ezeket csak ugródeszkának használta, és azóta is óvja a többieket ettől a tevékenységtől...
Magánvélemény, nem kell nekem jönni!

0 felhasználónak tetszik: