Starity

Thalía Argentínában is bearanyozódott

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 07. 10:04 #21
- törölt felhasználó -    
Ha életedben egyszer hallottál tőle valamit, az alapján nem is tudsz véleményt mondani róla; egyetlen szám alapján nem is lehet senkit megítélni, ahogy egyetlen kép alapján sem. A másik: az arany- és platinalemezek pontosan azt bizonyítják, hogy az emberek veszik a lemezeit (és ez most szól a többieknek is), és számomra ez az egyetlen mérce, amely hiteles, az összes többi díj csak előre megrendezett show-biznisz, ahol annak adnak oda mindent, akiért éppen a legtöbbet fizetett a kiadó vagy a menedzser. Natalia Oreirónak én viszont nem egy számát ismerem, és ennek ellenére nem győzött meg, mert egyszerűen nincs hangja. A zenéje valóban igényes és nekem is tetszik, de azt azért ne felejtsük el, hogy Thalíával ellentétben ő Latin-Amerikában egy senki, csak itt, Közép-Európában futtatták, valószínűleg éppen azért, hogy valahol sikere is legyen. Hát az én magánvéleményem ez.

Idézet (Levente1991 @ 2010.11.06. 23:07)
Egyetértek. Én életemben egyszer hallottam énekelni, de nem győzött meg, pedig tényleg hatalmas durranásra számítottam azok után, hogy isteníti a fél oldal. Natyról csak annyit mondanék, hogy én meg az ő hangját imádom, mindhárom albuma meg is van, ebből az első kettő 10 csillagos, de a legutolsó hihetetlenül sz*rra sikerült, totálisan azt a benyomást kelti bennem az a korong, minthogyha egy lázadó tini hangját hallanám...
Visszatérve: jónéhány száma van, amitől ha meghallom, totál libabőrös leszek, és a sírás kerülget... elfogadom, hogy néhányan nem szeretik, de azért ennyire lenézni mégse kéne. Talán annyiból szorult háttérbe az énekesi karrierje, hogy ő máig telenovellázik, míg Thalía ezeket csak ugródeszkának használta, és azóta is óvja a többieket ettől a tevékenységtől... biggrin.gif Így azt hiszem, érthetőbb, hogy Thalía miért ér el nagyobb sikereket énekesnőként, viszont őbenne meg mint színésznő, nem látok potenciált. 
Magánvélemény, nem kell nekem jönni!
2010. november 07. 10:29 #22
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.07. 10:04)
Ha életedben egyszer hallottál tőle valamit, az alapján nem is tudsz véleményt mondani róla; egyetlen szám alapján nem is lehet senkit megítélni, ahogy egyetlen kép alapján sem.

Ne haragudj Mexicano, de most te is nagy baromságot mondtál. Hogyne lehetne már eldönteni egy szám alapján, hogy valaki tehetsége-e vagy sem. blink.gif Tudom, hogy most csak véded Thálíát, de ennyire nem kéne... rohog.gif
2010. november 07. 10:32 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2010.11.07. 10:29)
Ne haragudj Mexicano, de most te is nagy baromságot mondtál. Hogyne lehetne már eldönteni egy szám alapján, hogy valaki tehetsége-e vagy sem.  blink.gif  Tudom, hogy most csak véded Thálíát, de ennyire nem kéne...  rohog.gif

Azt, hogy tehetséges-e, sem te, sem én nem tudjuk eldönteni. Ezt az tudja eldönteni, aki ért az ő szakmájához. Mi azt tudjuk egy szám alapján eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem.

Egyébként meg senkit nem védek, csak nem szeretem az előítéletek alapján való véleményalkotást. Nyilvánvalóan nem lehet összehasonlítani egy telenovella-betétdalt és egy igényes koncertfelvételt, vagy pl. egy filmzenét. Hallgassátok meg pl. az Equivocada c. számát, fent van a YouTube-on, hivatalosan, és utána alkossatok róla véleményt. Vagy pl. az Anastasia betétdalait. (Kíváncsi vagyok, hogy pl. az Una vez en diciembrét vagy a Viaje tiempo atrás filmben szereplő változatát Natalia Oreiro hogyan tudná elénekelni...)
2010. november 07. 10:52 #24
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.07. 10:32)
Azt, hogy tehetséges-e, sem te, sem én nem tudjuk eldönteni. Ezt az tudja eldönteni, aki ért az ő szakmájához. Mi azt tudjuk egy szám alapján eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem.
Egyébként meg senkit nem védek, csak nem szeretem az előítéletek alapján való véleményalkotást. Nyilvánvalóan nem lehet összehasonlítani egy telenovella-betétdalt és egy igényes koncertfelvételt, vagy pl. egy filmzenét. Hallgassátok meg pl. az Equivocada c. számát, fent van a YouTube-on, hivatalosan, és utána alkossatok róla véleményt. Vagy pl. az Anastasia betétdalait. (Kíváncsi vagyok, hogy pl. az Una vez en diciembrét vagy a Viaje tiempo atrás filmben szereplő változatát Natalia Oreiro hogyan tudná elénekelni...)

Azt te nem tudod eldönteni, hogy tudná elénekelni, hiszen nem értesz hozzá. Maximum a nemtetszésedet tudnád kifejezni. beer.gif Részemről befejeztem. Nem szeretnék veszekedést. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Mia, Coco Selly
2010. november 07. 11:36 #25
- törölt felhasználó -    
Egyébként állítólag megnyerte az Év énekesnője Oye!-díjat (november 4-én és 5-én volt a koncerttel egybekötött díjátadó Monterreyben), csak ez még nem igazolható forrással, mivel az ilyen weboldalakat ugye nem frissítik hétvégén. 110.gif
Nem baj, legalább lesz miről írnom megint. laugh.gif
2010. november 07. 12:12 #26
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szerintem sem lehet egyetlen dalból megállapítani, hogy adott előadó tetszik-e, vagy hogy tehetséges-e. blink.gif

Thalíának például van 1-2 olyan száma... Szóval hogyha csak és kizárólag azokat hallottam volna tőle, akkor ma biztosan nem szeretném és azt mondanám rá, hogy amit csinál, az sz**. Ehhez képest én hallottam Thalía munkásságát szinte kislány korától kezdve végig mindent. Tapasztaltam a fejlődéseit, tapasztaltam a hiányosságait. Majd EZEKET EGYBEVETVE alkottam meg a végleges véleményem, s nem csak pár véletlenszerűen kiválasztott dal alapján, ami csak néhány szilánkja, darabkája nagy és színes munkásságának.

Szerintem egy előadó lehet tehetséges, függetlenül attól, hogy éppen milyen stílust képvisel. Nem a stílust kell nézni, hanem az énekeshez társított hangi adottságokat.

Attól, hogy valaki él-hal a rockzenéért, még nem kell lenéznie mondjuk egy olyat, aki latin zenéket ad elő, csak azért, mert Ő nem szereti a latin zenét. XY hangi adottságai ahhoz a stílushoz passzolnak leginkább, azt csinálja, abban TEHETSÉGES. Be kell látni, hogy az műfajában Ő igenis tud valamit. Ennyi.

Én magam is nagyon kedvelem Naty dalait. A lemezminősége szuper, remek dalai vannak, viszonylag igényes dalokat alkotott. Meg is van mind a 4 CD-je. De. Amikor Natalia még javában énekelt és járta keresztül-kasul a különböző országokat, mert hívták koncertekre... Már akkor *rva hamis volt.

Thalía meg azért nem ment, oké, mert egyrészt lusta, másrészt viszont tisztában volt vele, hogy mivel nem gyakorolt eleget, nem képes arra, hogy igényesen lenyomjon egy koncertet, így hát nem is vállalt el ilyesmit. Igyekezte magát nem leégetni. Most pedig rágyúrt a Primera filára, ami egy teljesen élő akusztikus koncertalbuma, és ZSENIÁLIS. Bebizonyította, hogy tud ő, ha akar.

Naty meg olyan hamis volt minden koncertjén, hogy vallatni lehetett volna vele a börtönökben. unsure.gif Ha Natalia is vette volna a fáradtságot, hogy addig ne álljon ki, amíg nem tud rendesen énekelni, akkor oké, de jelen pillanatban szerintem az összehasonlítás alapján jogos, hogy mint énekesnő, most Thalía a tehetségesebb. De mondjuk még 10 éve is Ő volt. Ettől függetlenül minden tiszteletem Natyé és őt is szeretem.
1 felhasználónak tetszik: El Mexicano
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 400.