Jay Kay Lady Gagát is leszólta
2010. november 06. 13:27
nem tom mi bajotok van a mostani disney-vel! sok tehetséges fiatalt láthatunk a disney-csatornán, és igenis szórakoztató, amit csinálnak! én már 14 éves vok de még mindig szeretem a hannah montanát meg az ehhez hasonló sorozatokat, és asszem nem csak én vagyok ezzel így!
2010. november 06. 13:30
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Idézet (Zyta96 @ 2010.11.06. 13:28)
Jólvan!Lady Gagát is és ezt a pasit is mindenki ismeri!Csak annyi hogy Gaga most a bafutú és jó sokáig az is lesz Jay kay meg már régi!
Ne haragudj Zyta96! Nem neked akartam hanem másnak. Remélem elfogadod a bocsánat kérésemet.
2010. november 06. 13:30
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
csak ne szologasson be Gaga-nak... Mutasson valamit ami jo is es akkor mondhat rola kritikat!!! amugyis ki ez?
2010. november 06. 13:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Zyta96: mint az értelmes, felnőtt emberek =)
2010. november 06. 13:34
Idézet (Candy_attack @ 2010.11.06. 13:15)
Ez meg ki a ...?! Milyen jogon szól be pont ez egy akkora sztárnak mint Lady Gaga? Gaga nem egy "pénzmágnes", hanem a 21. század egyik legtehetségesebb zenésze, ezt a New York Times és a The Sun s megírta, 2009-ben a legtöbbet játszott sztár, Grammy, VMA, EMA, TCA és AMA és még egy csomó más díjjal is rendelkezik, divatikon, stb. Az új Madonnaként és a pop új királynőjeként emlegetik minden zenész/kritikus elsmeri és áradozik róla...
És ez? Azt se tudom ki ez, vagy hogy milyen zenekara van de nem is érdekel. Ez megint csak egy kis senki, aki befutott sikeressé vált embereknek szól be, mert ő maga éppen nem populáris. Ez gáááz...
És ez? Azt se tudom ki ez, vagy hogy milyen zenekara van de nem is érdekel. Ez megint csak egy kis senki, aki befutott sikeressé vált embereknek szól be, mert ő maga éppen nem populáris. Ez gáááz...
Ez alatt a 17 év alatt olyan tengernyi infóra tettél szert hogy te mindent tudsz ugye? tudod hogy működik a zene ipar, stb..Hát le a kalappal...Grat.
2010. november 06. 13:38
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Igaza van, egyetértek vele. Nem mondom, hogy Gagának nincs rossz hangja, de amit csinál, ahogyan kinéz, ahogyan viselkedik, azt azért csinálja, mert megmondták neki, hogy így lehet sikeres. Egyébként, még valamit Gaga védelmében: ő írja a saját számai többségét (ha jól tudom, azért nem mindet, de inkább nem mondok semmit, mert nem vagyok biztos benne), ami ma már sajnos ritkaság.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 06. 13:40
Idézet (Zyta96 @ 2010.11.06. 13:28)
Jólvan!Lady Gagát is és ezt a pasit is mindenki ismeri!Csak annyi hogy Gaga most a bafutú és jó sokáig az is lesz Jay kay meg már régi!
Na végre egy megvilágosult, és nyílt tini! Köszönöm, hogy végre egy valakihez eljutottak a soraim!
2010. november 06. 13:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2010.11.06. 13:15)
Ez meg ki a ...?! Milyen jogon szól be pont ez egy akkora sztárnak mint Lady Gaga? Gaga nem egy "pénzmágnes", hanem a 21. század egyik legtehetségesebb zenésze, ezt a New York Times és a The Sun s megírta, 2009-ben a legtöbbet játszott sztár, Grammy, VMA, EMA, TCA és AMA és még egy csomó más díjjal is rendelkezik, divatikon, stb. Az új Madonnaként és a pop új királynőjeként emlegetik minden zenész/kritikus elsmeri és áradozik róla...
Nem nagyon akarok belefolyni a dolgokba, nyugodtan veszekedjetek, aztán menjetek pihizni, de azért azt hozzáfűzném ehhez, hogy épp erről beszélt Jay Kay: azért kap egy csomó díjat, meg mindent, mert el tudják őt adni. Elismerem, hogy jó hangja van és jók a számai, de nem csak erről szól a zeneipar: el kell tudni adni az adott énekest/zenekart.
Amúgy meg kicsit nézz utána, hogy "milyen jogon mondta ezt", mert ő tényleg tudja, hogy miről beszél. Ő nem egy kis senki, de gondolom, hiába mondom ezt, ha nem nézel utána.
2010. november 06. 13:44
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Sherpa: Gaga 2 év alatt ért el annyit mint amennyit a nagy sztárok mondjuk 5-10 év alatt. Azt utálom, hogy fikázzák, h még csak 2 éve sztár ezért a közelébe se ér azoknak, akik már 10-20 éve azok. Nem tom én egy sztár tehetségét nem az alapján mérem, h hány éve van a szakmában...
wannascream: Ő írja a dalszöveget, sőt már sztároknak is írt dalszövegeket, melőtt ő maga énekelni kezdett volna. A stílusát már tini kora óta alakítja őt nem a menedzsment csinálta meg, ő már kész volt melőtt befutott.
wannascream: Ő írja a dalszöveget, sőt már sztároknak is írt dalszövegeket, melőtt ő maga énekelni kezdett volna. A stílusát már tini kora óta alakítja őt nem a menedzsment csinálta meg, ő már kész volt melőtt befutott.
2010. november 06. 13:45
|
|
Candy_attackMonster |
|
ok most ígérem, hogy utánanézek a hapsnak =D
2010. november 06. 14:15
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Jézus Isten! nem hittem, h ez ilyen lavinát indít el... xDD Jay Kay az én hősöm. Nem vagyok több 18nál mégis ismerem. Megváltoztatta a zenéje az életem amiért örökké hálás leszek! Hallgassatok bele egy pillanatra. Csak egy pillanatra vegyétek le a szemellenzőt és vegyétek ki Lady Gagát a fületekből és meghalljátok milyen az igaz zene! És amúgy is Jay inkább a pop ipart bírálta. Olvassatok a sorok között gyerekek! Lady Gaga csak egy példa volt! (a két x faktoros zsűrivel már tisztázta a helyzetet)
2010. november 06. 14:33
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
ultimateladyg
jól van fiam, ülj le, 1es xD
jól van fiam, ülj le, 1es xD
2010. november 06. 15:27
|
|
|
bertmccracken nem kéne velük foglalkoznunk... ő kevesebbek azzal, h nem ismerik a Jamiroquai-t. én most is Jamiroquai-t hallgatok... a cosmic girl megy pont most nálam XD
2010. november 06. 15:42
én meg meghallgatom az új albumot, most megy a hangulathoz is
2010. november 06. 16:11
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
ki ez a Jay Kay vagy kicsoda? Hát róla nem lehetett hallani, de GaGa-ról igen. És gondolom azért szállt ki mert lusta volt magát reklámozni.. ennyit erről a Mr. Kay-ről -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.