Jay Kay Lady Gagát is leszólta
2010. november 06. 11:47
Nem volt egy nagy eresztés a jamiroquai, talán két számukra mondtam azt, hogy ok, hallgatható, nem az én stílusom. jó hangja van Jay-nek és nagyon tehetséges, de ne legyen már elszállva magától csak azért, mert '95 óta van a pályán... dannii minogue neve pedig így helyes
2010. november 06. 12:02
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
CanDee Sweet
bocs, elnéztem a nevet
bocs, elnéztem a nevet
2010. november 06. 12:04
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Am bírom ezeket a hozászólásokat, h nem ismerem meg, h ki ez... google vagy youtube és megtudod
2010. november 06. 12:06
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Teljesen igazadva. Nem tudom minek szólnak be Lady Gaga-nak ha valami nem teccik akkor megkérem azokat az ANTI FANOKAT hogy ne mindenki előtt hanem magukba vagy olyan oldalakon ahol egy egér sem találja meg őket. Ennyit erről kedves emberek !
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.11.06. 11:47)
Nem volt egy nagy eresztés a jamiroquai, talán két számukra mondtam azt, hogy ok, hallgatható, nem az én stílusom. jó hangja van Jay-nek és nagyon tehetséges, de ne legyen már elszállva magától csak azért, mert '95 óta van a pályán... dannii minogue neve pedig így helyes 
2010. november 06. 12:34
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Áh, imádtam a Deeper Undergroundot gyerekkoromban.
Szerintem lényegtelen, hogy ki mondta. Valaki kimondta, ezen van a hangsúly.
Nem mondom, hogy Gaga nem tehetséges, de a körítés nélkül nem tartana itt.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan...?
Szerintem lényegtelen, hogy ki mondta. Valaki kimondta, ezen van a hangsúly.
Nem mondom, hogy Gaga nem tehetséges, de a körítés nélkül nem tartana itt.
Idézet (divaft @ 2010.11.06. 12:06)
Teljesen igazadva. Nem tudom minek szólnak be Lady Gaga-nak ha valami nem teccik akkor megkérem azokat az ANTI FANOKAT hogy ne mindenki előtt hanem magukba vagy olyan oldalakon ahol egy egér sem találja meg őket. Ennyit erről kedves emberek !
Ezt ugye te sem gondolod komolyan...?
2010. november 06. 12:37
Idézet (wildgirl @ 2010.11.06. 10:12)
Ki ez?!Lady Gagát hogy meri leszólni?!A világon az emberiségnek 80%-a ismeri Lady Gagát,de őt...-.-
Hogy kis Jamiroquai? Túl fiatal vagy még, hogy ismerhesd.De egy biztos 1992 ben adták ki első dalukat When You Gonna Learn címmel.A 90es években igen jelentős alakja volt a zenevilágnak.Nem egy híres és Bilboard vezető számot adott ki.Jó zenész tehetséges és mindenek előtt nem siker hajhász zenekar.Teljes joggal kritizálhatja, a Gaga köré font pénz hajhász kultuszt,ugyanis erről van szó.Nem a te drágalátos Gagádnak szólt be.Tudj olvasni a sorok közt.Sokkal több mindent tett le az asztalra,amit Gaga valaha fog.Azért mert valamit nem ismersz attól az még lehet jobb,sikeresebb,mint az amit te ismersz.És nagyon sok ilyen alakja van a zenei életnek akikről még nem hallottál,és sokkal többet tettek le az asztalra mint a Gaga konzorcium.Csak annak idején arról szólt a zeneélet, hogy minél jobb, szebb és sikergyanúsabb zenével rukkoljanak elő.Akkor még nem, arról szolt a dolog hogy minél feltűnőbb jelenségként vonjam magamra a figyelmet, hanem a zenével érték el ezt.Úgy hogy légy szíves kicsivel több tiszteletet mutathatnál, az idősebb korosztálynak, és azon zenészek felé akik számodra esetleg "ős kövületek" lehetnek, de bármennyire is hihetetlen ők is részt vettek abban,hogy hogy most te Gagát hallgathass..De ha számodra ez is hihetetlen és érthetetlen elmagyarázom neked nagyon szívesen, hogy hogy is értem ezt.
http://www.youtube.com/watch?v=WIUAC03YMlA
http://www.youtube.com/watch?v=4JkIs37a2JE
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 06. 12:40
Idézet (Sherpa @ 2010.11.06. 12:37)
Hogy kis Jamiroquai? Túl fiatal vagy még, hogy ismerhesd.De egy biztos 1992 ben adták ki első dalukat When You Gonna Learn címmel.A 90es években igen jelentős alakja volt a zenevilágnak.Nem egy híres és Bilboard vezető számot adott ki.Jó zenész tehetséges és mindenek előtt nem siker hajhász zenekar.Teljes joggal kritizálhatja, a Gaga köré font pénz hajhász kultuszt,ugyanis erről van szó.Nem a te drágalátos Gagádnak szólt be.Tudj olvasni a sorok közt.Sokkal több mindent tett le az asztalra,amit Gaga valaha fog.Azért mert valamit nem ismersz attól az még lehet jobb,sikeresebb,mint az amit te ismersz.És nagyon sok ilyen alakja van a zenei életnek akikről még nem hallottál,és sokkal többet tettek le az asztalra mint a Gaga konzorcium.Csak annak idején arról szólt a zeneélet, hogy minél jobb, szebb és sikergyanúsabb zenével rukkoljanak elő.Akkor még nem, arról szolt a dolog hogy minél feltűnőbb jelenség ként vonjam magamra a figyelmet, hanem a zenével érték el ezt.Úgy hogy légy szíves kicsivel több tiszteletet mutathatnál, az idősebb korosztálynak, és azon zenészek felé akik számodra esetleg "ős kövületek" lehetnek, de bármennyire is hihetetlen ők is részt vettek abban,hogy hogy most te Gagát hallgathass..De ha számodra ez is hihetetlen és érthetetlen elmagyarázom neked nagyon szívesen, hogy hogy is értem ezt.
Addig is két számomra legkedvencebb a száma.Talán kicsit furcsa lehet Gaga után, de hidd el annak idején korszak alkotó zenét hozott létre.Ezért több tiszteletet érdemel.
Szerintem egyeltalán nem meglepő, hogy ennek a mai díznisztáros generációnak ismeretlenül cseng Jay Kay neve, én legalábbis nem csodálkozok rajta.
Fuller
2010. november 06. 12:45
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.06. 10:30)
Ezek a mai emberek..és még azt mondják,hogy Gaga-nak van feltűnsi viszketegsége!Az ilyen emberek,ezzel,és hasonló dolgokkal akarják felhívni magukra a figyelmet!Azt se tudom,hogy ki a franc ez!Ray Kay-ről már hallottam,de Jay Kay!!Passz!Amit Gaga-ra mondott,nos,arra nem mondok semmit,mert annyit se érdemel ez a hapi,hogy kommentáljak arra amit írt!
Még csak egy pajzán gondolat voltál amikor ő már zenei díjakat nyert.És mint a mai fiatalok többsége nem veszitek a fáradságot hogy egy kis zenei történelmet "tanuljatok",csak azt látjátok ami a szemetek előtt van Az hogy ki áll mögöttetek nem látjátok, és nem is érdekel titeket.Ez baj,és ezért vélekedtek így! Rengeteg olyan mai "sláger" van amit már ezelőtt valaki megírt, 10-20 évvel ezelőtt,csak ti erről nem tudtok.És nektek ez a sláger.Pedig ez nem más mint feldolgozás.A mai zenészek közül nagyon sokan menekülnek vissza a múltba, hogy valami már régen megírt slágert újra élesszenek.Ennek több oka is lehet.Nem tud újat mutatni, mert buta,fantáziátlan,nincs ihlete,tehetségtelen vagy bármi egyéb.A másik hogy sokkal kényelmesebb egy rég elfeledett nagy slágert kikozmetikázni, és eladni, ezzel milliókat kaszálni.Hát ez a nagy büdös helyzet...
Fuller
2010. november 06. 12:46
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.11.06. 12:40)
Szerintem egyeltalán nem meglepő, hogy ennek a mai díznisztáros generációnak ismeretlenül cseng Jay Kay neve, én legalábbis nem csodálkozok rajta. 
Még mindíg csíplek Candee!
2010. november 06. 12:48
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Istenem. Nem tudom minek alakult ez a Disney cég de teljesen tönkre teszi a gyermeket. Utálom hogy a mai gyerekek már csak azt tudják mondani: hánnáh montánáá . selená gomez . téjlor svift. és hasonló hülyeségek. ja és aki nem tudná Gaga nem a disney csodasz*rban akar lenni.
2010. november 06. 12:50
Idézet (MachineMagic @ 2010.11.06. 10:38)
Hjajj annyira elegem van már abból, hogy ilyen senkik szólják le az ilyen ismert sztárokat.
Neked fogalmad sincs miről beszélsz.Inkább hallgass és menj mosd meg a fogad lefekvés előtt.
2010. november 06. 12:53
|
|
divaft |
|
Idézet (Zyta96 @ 2010.11.06. 11:32)
De féltékeny valaki!Ha nincs tehetsége a pophoz akkor nem kéne mindenkit leszólni,hanem kussolni!!!
Ez nagyon ciki ha valakit manapság a disney sarokban nem ismertek . gyorsan menjetek kapcsoljátok a Disney csatornát le ne maradjatok az igénytelen műsorotokról!
2010. november 06. 12:58
Ki ez? Egyáltalán nem értek egyet vele! Lady Gagát az egész világ ismeri, mert sokra vitte! De ezt a hogyishívjákot szinte senki! Csak féltékenység és rosszindulat beszél belőle, semmi más.
Zyta96: teljesen egyetértek!
2010. november 06. 13:00
Én azt nem értem miért kell kifejezetten személyt kiemelni? A popszakma amúgyis egy nagy nulla
A pop nem az én műfajom, de sajnos mindennap hallom a dalokat. Amit Lady Gaga csinál az valami bámulatos, mindegy mennyit tesz le az asztalra, szerintem ennél a csókánál akkoris jobb. Nem tartozik a kedvenceim közé egyik sem, de azért nem kellene szidni sem Cherylt, sem Danii-t mert nem ők tehetnek róla hogy a pop ilyen. A pop alapból rossz mert tele van tehetségtelen senkikkel akik énekelni sem tudnak, nem tudom miért kellett pont azokat kiemelni, akiknek van valamennyi hangja
A pop nem az én műfajom, de sajnos mindennap hallom a dalokat. Amit Lady Gaga csinál az valami bámulatos, mindegy mennyit tesz le az asztalra, szerintem ennél a csókánál akkoris jobb. Nem tartozik a kedvenceim közé egyik sem, de azért nem kellene szidni sem Cherylt, sem Danii-t mert nem ők tehetnek róla hogy a pop ilyen. A pop alapból rossz mert tele van tehetségtelen senkikkel akik énekelni sem tudnak, nem tudom miért kellett pont azokat kiemelni, akiknek van valamennyi hangja
2010. november 06. 13:05
divaft
Istenem. Nem tudom minek alakult ez a Disney cég de teljesen tönkre teszi a gyermeket. Utálom hogy a mai gyerekek már csak azt tudják mondani: hánnáh montánáá . selená gomez . téjlor svift. és hasonló hülyeségek. ja és aki nem tudná Gaga nem a disney csodasz*rban akar lenni.
mér az jobb hogyha azt mondják "lédi gágá"??!!!akiket itt felsoroltál azoknak legalább van tehetségük, nem pedig ilyen feltűnési viszketekségben szenvedő rondaságok, mint ez az idegesítő "lédi gágá"!!!!!!! úgyhogy előbb gondolkozz mielőtt még leírsz valamit!!!
mér az jobb hogyha azt mondják "lédi gágá"??!!!akiket itt felsoroltál azoknak legalább van tehetségük, nem pedig ilyen feltűnési viszketekségben szenvedő rondaságok, mint ez az idegesítő "lédi gágá"!!!!!!! úgyhogy előbb gondolkozz mielőtt még leírsz valamit!!!
2010. november 06. 13:06
Idézet (London Tipton @ 2010.11.06. 12:58)
Ki ez? Egyáltalán nem értek egyet vele! Lady Gagát az egész világ ismeri, mert sokra vitte! De ezt a hogyishívjákot szinte senki! Csak féltékenység és rosszindulat beszél belőle, semmi más.
Te látod is ,és el is olvasod amiket írkálsz? Gagát az egész világ ismeri! de Jamiroquait nem??? Jézusom!! Jézusom nektek teljesen beborította rózsaszín köd az agyatokat!!!A világ nem ismeri??? Vagyis te.Úgy akartad írni gondolom.De kicsim megnyugtatlak a világ ismeri Jay Kay nevét munkásságát,hidd el.Esetleg te nem tudsz róla semmit,és felvilágosítalak ha eddig ezt nem tudtad, vagy esetleg tévhitben éltél...nem te vagy a világ!!
Fuller
2010. november 06. 13:14
Idézet (tina9612 @ 2010.11.06. 13:05)
divaft
Walt Disney anno jó indokkal indította útnak ezt az üzletet és forogna a sírjában ha tudná hogy mit műveltek a Disney-vel és hogy lett abból Dizni.
Az igazi értéket képviselő mesék már nem népszerűek, a gyerek vagy szeretik azt ami a tévében megy vagy nem.
Az én unokatesóm 8 éves és Hannah Montana mentes életét él, kedvenc Disney-je az Oroszlánkirály, szóval azért van még olyan gyerek a világon aki nem vevő erre a szánalomra
2010. november 06. 13:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ez meg ki a ...?! Milyen jogon szól be pont ez egy akkora sztárnak mint Lady Gaga? Gaga nem egy "pénzmágnes", hanem a 21. század egyik legtehetségesebb zenésze, ezt a New York Times és a The Sun s megírta, 2009-ben a legtöbbet játszott sztár, Grammy, VMA, EMA, TCA és AMA és még egy csomó más díjjal is rendelkezik, divatikon, stb. Az új Madonnaként és a pop új királynőjeként emlegetik minden zenész/kritikus elsmeri és áradozik róla...
És ez? Azt se tudom ki ez, vagy hogy milyen zenekara van de nem is érdekel. Ez megint csak egy kis senki, aki befutott sikeressé vált embereknek szól be, mert ő maga éppen nem populáris. Ez gáááz...
És ez? Azt se tudom ki ez, vagy hogy milyen zenekara van de nem is érdekel. Ez megint csak egy kis senki, aki befutott sikeressé vált embereknek szól be, mert ő maga éppen nem populáris. Ez gáááz...
2010. november 06. 13:22
|
|
lilla771 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 637 Csatolások: 22 Azonosító: 135144 offline
|
na ez durva! csak azért szólta le GaGát mert közel sem annyira tehetséges!mi az hogy pénizének nevezi mikor semmi hírneve sincs .menjen a pusba!senkiházi aki féltékeny!SZÁNALMAS!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.