Iszak Eszter lett a Viva TV új műsorvezetője
2010. november 06. 12:24
NAGY BUKÁS A VIVA TV_NEK BEN TÁVOZÁSA!!!nem tudják mit veszítettek...a nézetség egy igen jelentős részét.Én azt hitem hogy aki megnyeri a nagy vívást az nem az egyik műsorvezető helyett lesz...főleg nem Ben helyett
2010. november 06. 12:29
na ne már!!! bírom ezt a csajt, de ha Ben elmegy ako már nem VIVA a VIVA!!!!!!!!!!
2010. november 06. 12:47
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
Én nem is fogom nézni az Interaktívot, sem semmit ha nem Ben lesz a műsorvezető, egyáltalán miért ment el? Én vissza akarom hozni a Vivára. Senki nem kérte ezt az Iszak Esztert!
2010. november 06. 13:41
Hát nagy hülyeséget csináltak azzal hogy elküldték Ben-t. De ők tudják. Nekem amúgy szimpi a csaj
2010. november 06. 13:52
a csajok le..-ják, hogy modell az újműsorvezető xDD.. nekik Ben kell :-)
amuugy honnan ismerős a csaj ? :-) láttam már Sp klippjében is de már ott is ismerős volt, de nemjut eszembe honnan :-)
amuugy honnan ismerős a csaj ? :-) láttam már Sp klippjében is de már ott is ismerős volt, de nemjut eszembe honnan :-)
2010. november 06. 14:48
denemááá!nem akarom h BEN elmenjen 
egyébként mért megy el?valaki írja meg levélben lécci
köszi
egyébként mért megy el?valaki írja meg levélben lécci
köszi
2010. november 06. 17:24
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Én Gyurinak drukkoltam...majd meglátjuk milyen lesz Eszti.
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. november 06. 18:42
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
remélem nem lesz olyan idegesítő, mint az Ada, ^^ de nagyon-nagyon sajnálom, hogy Bennek el kell mennie...
2010. november 06. 21:10
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
De nem Ben miatt jött új VJ...am meg Marci jobb lett vna<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.