Bieber meg akarja őrjíteni a lányokat
2010. november 05. 22:54
|
|
lovascsaj115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 135387 offline
|
Vanessa nyugi én is
2010. november 06. 00:14
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
_ToTo_:
"Bieber meg akarja őrjíteni a lányokat"
Az a baj, hogy mindenki mást is megőrjít ...
engem aztán nagyon. . .
amúgy meg ott van, hogy "akarja". akarni sokmindent lehet
"Bieber meg akarja őrjíteni a lányokat"
Az a baj, hogy mindenki mást is megőrjít ...
engem aztán nagyon. . .
amúgy meg ott van, hogy "akarja". akarni sokmindent lehet
2010. november 06. 00:21
felesleges. a világ tinilány-állományának fele imádja..
magamnak biztos nem veszem meg, de a legjobb barátnőm imádja úgyhogy majd őt lehet, hogy meglepem vele
magamnak biztos nem veszem meg, de a legjobb barátnőm imádja úgyhogy majd őt lehet, hogy meglepem vele
2010. november 06. 00:24
és ahogy így végignézem a kommenteket, csak gratulálni tudok annak aki azzal tölti a fél napját, hogy Justint fikázza
ügyik vagytok gyerekek ;D le lehetne már szállni erről a témáról. gyűlölöm ezt a utálkozást és, hogy mindenki egymás kedvenceit bántja, ahelyett hogy a sajátjaival foglalkozna
2010. november 06. 08:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az még oké, hogy nő parfümöt dob piacra, mert rá lehet fogni, hogy a lány rajongóknak akar jót de mi van azzal, hogy a Britney Spears illatok tetszenek neki? Ő is nőit használ? Ez azért kicsit fura....
2010. november 06. 08:27
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
am én nem szimpátia alapján veszek parfümöt hogy bírom-e a sztárt aki reklámozza szóval ha teccik az illata akkor megveszem. =D
2010. november 06. 08:33
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hááátttt.... elképzelem mien illata lehet... szerintem tényleg megőrjítene csak nem épp a jó értelemben
2010. november 06. 09:31
Igen drága! De jobb lene, ha nem őrjiteni akarnál, hanem előbb kiőrülni kellene neked, mert olyan egy h*lye és b*zi agy, hogy abból sse lehetne kettő!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: