Cole Sprouse már esküdni akar
2010. december 27. 14:44
|
|
DylanColeDebby98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 141745 offline
|
Dylan-nek van igaza. Én őt mindigis jobban birtam. De az is lehet hogy Cole barátnője csak egy őrült rajongó. De ki tudja? Lehet hogy a csaj csak kihasználja... Imádom az ikreket ... de ha neki ez jó akk tegye...az ő élete..
2011. január 02. 16:28
Sok kommentben azt vettem észre, hogy ugy gondolják az emberek, hogy a való életben is Dylan a rossz fiú és Cole pedig a szorgalams anyucipicifia, mint a sorozatban, NEM! Cole csak szeretne megházasodni, mert azt hiszi megtalálta az igazit minden embernek 14-20 éves kor között van az, hogy mindenki azt hiszi megtalálta az igazit, de 100-bol 87-nek nem sikerül. Dylan majd később találja meg ezt a szerelmet, Cole pedig akkora már kinövi "_"'
2011. január 07. 17:25
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Az ő döntése.Ha összeházasodnak,hát legyenek boldogok
2011. január 12. 20:31
Hát szerintem is jobb dylen ötlete de ha összeházasodik az se bah
^^
2011. január 18. 17:40
Dylan-nel értek egyet. 
De ha Cole így döntött, akkor sok szerencsét neki.
De ha Cole így döntött, akkor sok szerencsét neki.
2011. január 28. 12:59
|
|
Miranda rajongójaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 141819 offline
|
háát akkor kéri meg a kezét amikor csak akarja az ő döntése
de sztem Debby Ryan az
de sztem Debby Ryan az
2011. január 31. 16:21
|
|
tappancskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.31. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 97455 offline
|
Háát grat.
De Dylannek igaza van...
De Dylannek igaza van...
2011. február 06. 15:52
|
raskusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 144907 offline
|
Én úgy gondolom az ő élete úgy irányítja ahogy akarja megérdemli hogy barátnője legyen. Bizonyára tudja mit akar kicsit talán tényleg fiatal bár szerintem a testvérének már nincs köze hozzá persze akkor is a testvére. Én sok sikert kívánok neki. szerintem lehet sztár és ezért nem akrja hogy erről beszéljen a sajtó. vagy leszólják őket bárhova mennek és azzal zaklassák őket. hogy mi? így? meg úgy? miért?
xD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: