Cole Sprouse már esküdni akar
2010. november 11. 21:40
|
|
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline
|
ez az egész cikk egy hülyeség... most úgy vannak itt beállítva mint a sorozatban Cole a jófiú Dylan meg "rossz" holott sztem az életben tiszta mások lehetnek
2010. november 12. 16:38
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
sztejm ez csak pletyka mért akarna vki ilyen fiatalon házasodni?
2010. november 14. 17:51
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
ez bizti nem igaz walaki okos kitalálta -.-"
2010. november 17. 14:14
xD utam istenem de nyálas (ha igaz) ez kész esküszöm. Én "szeretem" Cole-t de azért ez már túlzás.
De abban egyet értem hogy nem mondta el a nevét. Ha megtudják az "őrült" rajongói hogy ki az tutira szétkenik a csajt! xD
2010. november 27. 21:27
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
18 éves,de ha ő úgyérzi h kb. 20 évesen megkéri a barátnője kezét, akkorjolvan. de az nemjelenti azt h rögtön házasodnak. meg biztos h megváltozik addigra a véleménye.
) de énis úgy gondolom h hülyeség. ő dolga végülis.xDDDDDD
2010. november 28. 12:33
hát...szerintem még fiatal hozzá de ő dönti el h mit akar am szerintem is előtte az élet és még ráérne de ha ő így akarja nem szólok bele
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: