!!!
Azt mondta a szóvivő, hogy visszamegy Demi Texas-ba amint jobban lesz, de ez egyenlőre nem valószínű + nem tud beszélni, és türelmet kér, meg köszön minden kedves üzenetet. Azt nem mondta el, hogy mi baja Demi-nek, mert maga Demi akarja elmondani, ha jobban lesz. De ez szépen le volt írva a cikkbe!
Új hírek Demi Lovato állapotáról
2010. november 05. 16:45
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
EZT MONDTA A SZÓVIVŐ: visszamegy Demi Texas-ba amint jobban lesz, de ez egyenlőre nem valószínű + nem tud beszélni, és türelmet kér, meg köszön minden kedves üzenetet. Azt nem mondta el, hogy mi baja Demi-nek, mert maga Demi akarja elmondani, ha jobban lesz. De ez szépen le volt írva a cikkbe!
2010. november 05. 16:47
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
nore<P
bemásolta
bemásolta
2010. november 05. 16:47
Szerintem ebben az egész Demi-ügyben az is rossz,hogy egy csomó Demi fan Ashley Greene-t hibáztatja,meg szídják őt a twitteren...azért szerintem Ashley tehet róla...
Én mindkettőjüket szeretem!
2010. november 05. 16:48
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Sajnlom Demit. Remélem hamar tud beszélni a bajáról és kicsit érdekes, hogy a modik. nem rakták bele azt amit a szóvivő mondott, de nem baj... így is jól megoldottad bellsiam
2010. november 05. 16:48
bocsi azt akartam írni,hogy *NEM ashley tehet róla!
elírtam.
2010. november 05. 16:51
Nagyon sajnálom Demit,nem jó dolog betegnek lenni,és ezt gondolom mindenki igazolhatja.
Remélem nemsokára jobban lesz és teljesen felépül
Remélem nemsokára jobban lesz és teljesen felépül
2010. november 05. 16:53
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
szegény!!
2010. november 05. 16:54
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Kedves Kangi!
belőled csak úgy árad az együttérzés.
nem akarlak lecseszni,de tudod, attól hogy valaki híres, nem lesz érzéketlen, lehetnek problémái, és nem biztos hogy minden bajt Joe-nak hívnak. persze biztos neki is szerepe van abban, hogy Demi így összeomlott.Ugyanis Demi is ember. épp úgy összeomolhat mint bárki más. lehetnek problémái otthon, vagy a munkában, hiszen 18 éves, és keményebben melózik mint az átlag 18 évesek. ez cseszettül kimerítő meló. forgatni, turnézni, tanulni egyszerre. ha valaki szanatóriumba vonul, akkor ott nemcsak szerelmi bánat van.
szerintem most sok minden összegyűlt Demiben az elmúlt pár évben, és mindez most robbant.
remélem hamar jobban lesz, mert hatalmas tehetség. Várjuk vissza
belőled csak úgy árad az együttérzés.
nem akarlak lecseszni,de tudod, attól hogy valaki híres, nem lesz érzéketlen, lehetnek problémái, és nem biztos hogy minden bajt Joe-nak hívnak. persze biztos neki is szerepe van abban, hogy Demi így összeomlott.Ugyanis Demi is ember. épp úgy összeomolhat mint bárki más. lehetnek problémái otthon, vagy a munkában, hiszen 18 éves, és keményebben melózik mint az átlag 18 évesek. ez cseszettül kimerítő meló. forgatni, turnézni, tanulni egyszerre. ha valaki szanatóriumba vonul, akkor ott nemcsak szerelmi bánat van.
szerintem most sok minden összegyűlt Demiben az elmúlt pár évben, és mindez most robbant.
remélem hamar jobban lesz, mert hatalmas tehetség. Várjuk vissza
2010. november 05. 16:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Na akkor most mit is mondott a szóvivő??? Ez a hír nincs befejezve...
2010. november 05. 16:59
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
ezt nem értem
2010. november 05. 16:59
Kár,hogy lemaradt a vége,mert engem is érdekel...nem a kedvencem Demi,de akkor is sajnálom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: