Vetkőznek a Nyári lányok
2010. november 05. 11:37
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
nem bírom őket, sose voltak szimpik :S felőlem azt csinálnak amit csak akarnak
2010. november 05. 11:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Miki megengedte nekik, hogy vetkőzzenek?
Egyébként nem igazán értem a dolgot. Nem vagyok prűd, de elvileg most kéne beindítani az énekesi karrierjüket. Akkor inkább arra kéne koncentrálni, nem pedig a vetkőzésre. Az szerintem beleférne ha már "befutnának".
Egyébként nem igazán értem a dolgot. Nem vagyok prűd, de elvileg most kéne beindítani az énekesi karrierjüket. Akkor inkább arra kéne koncentrálni, nem pedig a vetkőzésre. Az szerintem beleférne ha már "befutnának".
2010. november 05. 11:40
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
de gáz...
idáig sem szerettem őket...persze az apjuk hibája minden, de talán nem pont ezzel kéne kirobbanni a jókislányos szerepből...először talán lehetne egy fiújuk is
hahahahaha
idáig sem szerettem őket...persze az apjuk hibája minden, de talán nem pont ezzel kéne kirobbanni a jókislányos szerepből...először talán lehetne egy fiújuk is
2010. november 05. 11:43
Ki akar társulni velem a jövő évi 'Nyári fan vagyok' és az 'EgyNYÁRI fan vagyok' pólónyomtatási bizniszembe?
Kiestek, most vetkőznek, elmennek egy két interjúra és az ő pólóikkal lesz lecserélve a Bikicsunáj póló stand
2010. november 05. 11:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 11:43)
Ki akar társulni velem a jövő évi 'Nyári fan vagyok' és az 'EgyNYÁRI fan vagyok' pólónyomtatási bizniszembe?
Kiestek, most vetkőznek, elmennek egy két interjúra és az ő pólóikkal lesz lecserélve a Bikicsunáj póló stand 
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 05. 11:48
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Kiestek..most valamivel benne kell tartani őket a médiába. Nincs is erre jobb mód mint a vetkőzés, aztán különböző főzőműsorok esetleg az Ezek megörültek-ben lejáratni magukat a földig.
Így kell beindítani a zene karriert? A műsorba se voltak szimpatikusak ezek után se lesznek azok.
2010. november 05. 11:49
Bírom, hogy ebben a mai magyar celebvilágban tök mindegy, hogy ismerik-e az illetőt vagy nem, illetve tetszetős a szemnek, vagy nem, akiben meglátják a naivitást, hogy pár millióért odaadná az anyját is, azt már azonnal dugják is a fényképezőgép elé...
Bezzeg, akiket valóban kívánna a férfinép, azok szóba sem jöhetnek...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 05. 11:50
Idézet (Bessie @ 2010.11.05. 11:44)
The two of us, we'll be rich
2010. november 05. 11:52
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.05. 11:49)
Bírom, hogy ebben a mai magyar celebvilágban tök mindegy, hogy ismerik-e az illetőt vagy nem, illetve tetszetős a szemnek, vagy nem, akiben meglátják a naivitást, hogy pár millióért odaadná az anyját is, azt már azonnal dugják is a fényképezőgép elé...
Kikre gondolsz?
2010. november 05. 11:59
Idézet (Bessie @ 2010.11.05. 11:52)
Kikre gondolsz? 
Például Péter Szabó Szilvire a NOX-ból, vagy a Jóban Rosszban fotózásból még kimaradt hölgyeményeire.
Na persze, nem ilyen Szorcsik H. Viki-féle kislányokra gondolok, hanem azokra, akiket már tényleg lehet nőnek nevezni. Vikit is azután az ominózus sorozatbeli szerep után azonnal felfalta a Playboy...
2010. november 05. 12:01
Sose szerettem őket én sem. A cikket is csak azért írtam meg, mert még nem volt aki megírja. Szerintem hülyék...
2010. november 05. 12:03
kár h kiestek de szerintem nem ilyen magazinokban kéne nekik lenni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.