Igaz rám.
Te milyen szupererőt választanál? Új, érdekes személyiségteszt!
2011. december 04. 15:44
Alakváltás: Nagyon szociális személyiség vagy, aki könnyedén beilleszkedik bármilyen társaságba. Szereted, ha felnéznek rád, és mindig a társaság közzéppontjába próbálsz kerülni. De szerencsére nem vagy beképzelt; a környezeted imád téged!
Igaz
Igaz
2011. december 05. 14:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én a láthatatlanságot választottam, de csalódtam az "értékelésben". Ehhez nem kell túl nagy ész...
Na mindegy. Töltsétek ki inkább az én személyiségtesztemet, az legalább tényleg jó, részletes és alapos.
2011. december 05. 14:24
Nos nem igazán tudom, nem szeretnék nagyon szupererőt, jó nekem a normális életem.
De ha mégis kéne akkor talán a láthatatlanságot, a gondolatolvasást választanám.
De ha mégis kéne akkor talán a láthatatlanságot, a gondolatolvasást választanám.
2011. december 07. 15:23
"Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat."
Ö.. a vége csak akkor nem igaz ha a barátommal vagyok
Ö.. a vége csak akkor nem igaz ha a barátommal vagyok
2011. december 11. 12:46
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Alakváltás.
És valamilyen szinten fogjuk rá, igaz hasonlít rám
És valamilyen szinten fogjuk rá, igaz hasonlít rám
2011. december 11. 12:47
|
|
Rosalie Lillian Halevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline
|
Alakváltás (jó is lenne)
2012. január 04. 20:08
Jövőbelátás, a természet imádás annyira nem igaz, de a többi igen
2012. január 04. 20:42
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Én a láthatatlanságot vagy a szuperhallást választanám. De egyáltalán nem illik rám.
És csak azért választanám őket, hogy tudjam kibeszél-e valaki a hátam mögött...
2012. január 04. 20:43
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.
Valamennyire igaz
Valamennyire igaz
2012. február 15. 18:55
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Időutazás és jövőbelátás. És van benne igazság. Amúgy meg-ne nézzetek h*lyének-de a jövőbelátás rám valamilyen szinten igaz, mert már volt rá példa, hogy pl. gondoltam egy dalra, csak úgy eszembe jutott, és azt még aznap, később meghallottam a rádióban, vagy egyszerűen, véletlenszerűen gondolok egy szóra, és az valahol később 1000%-hogy elhangzik, vagy valamilyen szövegben meglátom, stb. Még egyszer: Ne nézzetek h*lyének!
2012. február 15. 19:10
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Repülés: Mindig a teljes képre koncentrálsz, és arra figyelsz, hogy az egyes elemek hogyan állnak össze kerek egésszé. Az apróságokkal való pepecselés idegesít, azt szereted, ha szabadon dönthetsz. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, ám néha hajlamos lehetsz vakmerő lépéseket tenni.
igaz
igaz
2012. február 15. 19:12
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Idézet (ABBAMania @ 2012.02.15. 18:55)
Időutazás és jövőbelátás. És van benne igazság. Amúgy meg-ne nézzetek h*lyének-de a jövőbelátás rám valamilyen szinten igaz, mert már volt rá példa, hogy pl. gondoltam egy dalra, csak úgy eszembe jutott, és azt még aznap, később meghallottam a rádióban, vagy egyszerűen, véletlenszerűen gondolok egy szóra, és az valahol később 1000%-hogy elhangzik, vagy valamilyen szövegben meglátom, stb. Még egyszer: Ne nézzetek h*lyének!
én nem nézlek hülyének, ilyen velem is volt már :]
például valakivel ugyan arra gondoltunk, és egyszerre mondtuk ki. vagy például mondtam valamit és rá egy percre, ugyan ezt elismételte valaki más, úgy hogy egem nem hallott
2012. február 15. 19:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó lenne ha tudnák utazni az időben,mert van egy pár dolog amit megváltoztatnék a múltamban
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: