Válassz egyet az alábbiak közül, aztán görgess lefelé, és kiderül, hogy milyen vagy!
Repülés
Időutazás
Láthatatlanság
Röntgenlátás
Alakváltás
Gondolatolvasás
Jövőbelátás
Szuperhallás
Repülés: Mindig a teljes képre koncentrálsz, és arra figyelsz, hogy az egyes elemek hogyan állnak össze kerek egésszé. Az apróságokkal való pepecselés idegesít, azt szereted, ha szabadon dönthetsz. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, ám néha hajlamos lehetsz vakmerő lépéseket tenni.
Időutazás: Érdekel, hogy mi hogyan történik. Folyamatosan keresed a választ a kérdéseidre, hihetetlen tudásvággyal rendelkezel. Érdekel, hogy mások hogyan élnek, hiszen mindig tanulsz tőlük valami újat. Úgy gondolod, hogy a múltban elkövetett hibák fontos szerepet játszanak az életben, mivel segítenek a jövő megformálásában.
Láthatatlanság: Kissé szégyenlős vagy, így jobban szereted a háttérből szemlélni az eseményeket. Emiatt mindig pontosan tudod, hogy kivel mi történik, így a környezeted jó tanácsadóként tart számon.
Röntgenlátás: Mindenen azonnal átlátsz, ezért nagyon nehéz átverni téged. Ha valami probléma van, megpróbálod megkeresni az okát; nem szereted a felszínességet. Élvezed a kihívásokat, és hamar megoldasz olyan problémákat is, amit mások észre sem vesznek.
Alakváltás: Nagyon szociális személyiség vagy, aki könnyedén beilleszkedik bármilyen társaságba. Szereted, ha felnéznek rád, és mindig a társaság közzéppontjába próbálsz kerülni. De szerencsére nem vagy beképzelt; a környezeted imád téged!
Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.
Jövőbelátás: Nagyon kreatív személyiség vagy és imádod a természetet. Ha tehetnél, azonnal utaznál is a jövőbe, mivel nagyon foglalkoztatnak a lehetőségek. Igyekszel minden alkalmat kihasználni arra, hogy előbbre juss.
Szuperhallás: Mindig résen vagy és fülelsz, így sosem maradsz le az aktuális pletykákról és eseményekről. Többen kíváncsiskodónak tartanak, ám mivel sosem fordítod a saját hasznodra az általad hallottakat, ezért senki nem néz rád rossz szemmel.
Én a jövőbe látást választottam és télleg pont ilyen vagyok ^^
Te milyen szupererőt választanál? Új, érdekes személyiségteszt!
2010. november 04. 12:31
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
2010. november 04. 12:34
"Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat."
Úgy nagyvonalakban igaz rám, de azért én sem mindig veszem a lapot.
Úgy nagyvonalakban igaz rám, de azért én sem mindig veszem a lapot.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2010. november 04. 14:57
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Én a gondolatolvasást választanám, a leírás nagyjából igaz rám :)
2010. november 04. 15:00
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Én a jövőbe látást választottam, és elég sok igazság van az értékelésben.
2010. november 05. 20:08
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Jövőbelátás: Nagyon kreatív személyiség vagy és imádod a természetet. Ha tehetnél, azonnal utaznál is a jövőbe, mivel nagyon foglalkoztatnak a lehetőségek. Igyekszel minden alkalmat kihasználni arra, hogy előbbre juss.
Én tényleg ilyen vagyok
Én tényleg ilyen vagyok
2010. november 13. 15:23
az alakváltást választottam,de nem annyira igaz rám.
2011. augusztus 26. 14:36
Nekem:
Idézet (macskusz95 @ 2010.11.04. 12:31)
Gondolatolvasás
Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.