Válassz egyet az alábbiak közül, aztán görgess lefelé, és kiderül, hogy milyen vagy!
Repülés
Időutazás
Láthatatlanság
Röntgenlátás
Alakváltás
Gondolatolvasás
Jövőbelátás
Szuperhallás
Repülés: Mindig a teljes képre koncentrálsz, és arra figyelsz, hogy az egyes elemek hogyan állnak össze kerek egésszé. Az apróságokkal való pepecselés idegesít, azt szereted, ha szabadon dönthetsz. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, ám néha hajlamos lehetsz vakmerő lépéseket tenni.
Időutazás: Érdekel, hogy mi hogyan történik. Folyamatosan keresed a választ a kérdéseidre, hihetetlen tudásvággyal rendelkezel. Érdekel, hogy mások hogyan élnek, hiszen mindig tanulsz tőlük valami újat. Úgy gondolod, hogy a múltban elkövetett hibák fontos szerepet játszanak az életben, mivel segítenek a jövő megformálásában.
Láthatatlanság: Kissé szégyenlős vagy, így jobban szereted a háttérből szemlélni az eseményeket. Emiatt mindig pontosan tudod, hogy kivel mi történik, így a környezeted jó tanácsadóként tart számon.
Röntgenlátás: Mindenen azonnal átlátsz, ezért nagyon nehéz átverni téged. Ha valami probléma van, megpróbálod megkeresni az okát; nem szereted a felszínességet. Élvezed a kihívásokat, és hamar megoldasz olyan problémákat is, amit mások észre sem vesznek.
Alakváltás: Nagyon szociális személyiség vagy, aki könnyedén beilleszkedik bármilyen társaságba. Szereted, ha felnéznek rád, és mindig a társaság közzéppontjába próbálsz kerülni. De szerencsére nem vagy beképzelt; a környezeted imád téged!
Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.
Jövőbelátás: Nagyon kreatív személyiség vagy és imádod a természetet. Ha tehetnél, azonnal utaznál is a jövőbe, mivel nagyon foglalkoztatnak a lehetőségek. Igyekszel minden alkalmat kihasználni arra, hogy előbbre juss.
Szuperhallás: Mindig résen vagy és fülelsz, így sosem maradsz le az aktuális pletykákról és eseményekről. Többen kíváncsiskodónak tartanak, ám mivel sosem fordítod a saját hasznodra az általad hallottakat, ezért senki nem néz rád rossz szemmel.
Én a jövőbe látást választottam és télleg pont ilyen vagyok ^^
Te milyen szupererőt választanál? Új, érdekes személyiségteszt!
2010. november 04. 12:31
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
2010. november 04. 12:34
"Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat."
Úgy nagyvonalakban igaz rám, de azért én sem mindig veszem a lapot.
Úgy nagyvonalakban igaz rám, de azért én sem mindig veszem a lapot.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2010. november 04. 14:57
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Én a gondolatolvasást választanám, a leírás nagyjából igaz rám :)
2010. november 04. 15:00
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Én a jövőbe látást választottam, és elég sok igazság van az értékelésben.
2010. november 05. 20:08
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Jövőbelátás: Nagyon kreatív személyiség vagy és imádod a természetet. Ha tehetnél, azonnal utaznál is a jövőbe, mivel nagyon foglalkoztatnak a lehetőségek. Igyekszel minden alkalmat kihasználni arra, hogy előbbre juss.
Én tényleg ilyen vagyok
Én tényleg ilyen vagyok
2010. november 13. 15:23
az alakváltást választottam,de nem annyira igaz rám.
2011. augusztus 26. 14:36
Nekem:
Idézet (macskusz95 @ 2010.11.04. 12:31)
Gondolatolvasás
Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.