Miley Cyrus szülei Bret Michaels miatt válnak
2010. november 04. 13:00
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
szerintem Tish nagyon is megcsalná Billi-t.fojj milyen bunkó emberek léteznek kikezd egy 5 gyerekes házas nővel.undorito!!!!és igen nagyon szép példa lesz mind az 5 gyereknek
2010. november 04. 13:29
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
jujj, ez rossz lehet!!
és lilla771 igazad van, ez eléggé az, de hát ő tudja!!!
csak tényleg hamarabb kellett volna gondolkodni, hogy ne menjen a gyerekek kárára!!
és lilla771 igazad van, ez eléggé az, de hát ő tudja!!!
csak tényleg hamarabb kellett volna gondolkodni, hogy ne menjen a gyerekek kárára!!
2010. november 04. 13:30
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
és itt a bizonyíték, mi lett Miley-val emiatt!!
Szegények!!!!!
2010. november 04. 13:38
Értem.Szóval erről csak de csakis Tish Cyrus tehet!Miért ilyen??Én egy nagyon kedves,aranyos anyának képzeltem..de..megcsalta a SAJÁT férjét!És ha Milz erről nem tud....ajj szegééény
2010. november 04. 13:38
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
műfogúú anyuka kicsit megszívta. :/
2010. november 04. 14:03
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
szegény Miley!!!azért sajnálom!!
2010. november 04. 14:07
Szegény Miley, de sokal jobban sajnálom a kisebb testvérét, és mind a hat gyereket sajnálom!
2010. november 04. 14:18
Eddig semmi bajom nem volt az anyjával, sőt szimpatikusnak tartottam, de ezzel most már meggyűlöltem. Undorítónak tartom, ha egy nő megcsalja a párját, pláne ha az a férje. Hánynom kell.
2010. november 04. 14:38
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
-,- ez a nő egy hülye!
hogyan tud ilyet csinálni?
örülhetett volna,hogy van miből élnie és egy csodálatos és nagy családja van!
tss....
hogyan tud ilyet csinálni?
örülhetett volna,hogy van miből élnie és egy csodálatos és nagy családja van!
tss....
2010. november 04. 14:55
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
szegény miley most biztos nagyon nehéz neki
amúgya nőt sem értem még mielőtt összeházasoott billy-vel senki nem ismerte csak után lett ennyire híres(most se olyan híres) volt egy szerető családja és most mindent elrotott sztem örülnie kéne h ilyen vcsaládja avn
amúgya nőt sem értem még mielőtt összeházasoott billy-vel senki nem ismerte csak után lett ennyire híres(most se olyan híres) volt egy szerető családja és most mindent elrotott sztem örülnie kéne h ilyen vcsaládja avn
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: