A napokban felröppent a hír, hogy miért ért végett Tish Cyrus és Billy Ray Cyrus házzasága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus szülei Bret Michaels miatt válnak
2010. november 04. 10:38
2010. november 04. 10:44
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
jól tette szegény miley
2010. november 04. 10:45
Sezgények...lehet hogy ettől lett ilyen Miley is mint amilyen most:(
2010. november 04. 10:50
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Szegény Miley ez azért biztos rossz lehet neki!
2010. november 04. 10:51
Már nem azért, de szerintem nem Miley járt a legrosszabbul, Billy Ray-t én jobban sajnálom, azért milyen érzés lehet ha úgy csalnak meg, hogy az egész világ tud róla? Én tuti úgy érezném magam a helyében, mint akit milliók előtt aláztak meg. Mileynak sem lehet egy leányálom, de már nagylány, hamarosan elköltözik gondolom, inkább örüljön hogy a gyerekkorát boldogságban töltötték a szülei, nem úgy mint Noahnak meg a többi kisebb gyereküknek. Szerintem ez az egész Mileynak a legkevésbé rossz az egész családból.
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. november 04. 11:02
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
hát ja am... :S miért kell mindennek tudni amit a sztárok csinálnak.. pl. elmegy Miley egy szendvicsboltba másnap már kint van a neten minden lépése oda :/
2010. november 04. 11:06
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
én is inkább Billy-t sajnálom... Miley túl fogja élni, lassan úgysem otthon fog élni. Szóval, ez van..
2010. november 04. 11:08
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Lehet h Miley is a szülei válása miatt változott meg, kitudja..azért nem lehet könnyű..
2010. november 04. 12:00
Nekem soha nem volt szimpi az a nő...ammeg ha már a férjét nemstereti,legalbb a gyerekeivel szemben lehetne annyit hogy nem teszi tönkre őket testileg,lelkileg. Ámúgy meg akkor gondolkozott volna amikor hozzáment billy-hez !
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.