Fiú(magyar):Ádám,Dániel,Márk
Lány(magyar:Szimonetta,Nikolett,Rebeka
Fiú(amerikai):James,Daniel,Sebastian
Lány(amerikai):Samantha,Hope,Aurora
Milyen név tetszik neked?
2013. április 20. 16:11
2013. május 03. 18:02
Fiú nevek:Dániel,Gergő,Tamás
Lány nevek:Noémi,Anita,Csenge
De a Noémi az igazi nevem,a második nevem a felhasználónevem
Szóval nagyon szeretem a nevem
Lány nevek:Noémi,Anita,Csenge
De a Noémi az igazi nevem,a második nevem a felhasználónevem
2013. május 03. 18:32
Fiú nevek: Dávid, Kornél, Ádám, Krisztián
Lány nevek: Zoé (ez az igazi nevem is, és nagyon szeretem
), Elena, Laura, Léna
Lány nevek: Zoé (ez az igazi nevem is, és nagyon szeretem
2014. február 15. 12:38
nincs gondom a Viktóriával, de jobban örültem volna, ha valami kevésbé gyakori nevet adnak nekem. nagyon tetszik a Léna, Anita, Otília, Roxána, Tekla, ezeknek jobban örülnék, ha így hívnának.
2014. február 15. 15:44
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Flórának hívnak, és nem tetszik. Mintha valami bélflóra lennék.
Tetszik a Bianka, Blanka, Cintia, Tamara, Zsófia, Noémi, Veronika, Ramóna, Kitti.
Az angol/amerikai neveket nagyon szeretem, ha angol nyelvterületre születnék, örülnék ha Claire-nek, Cindy-nek vagy Chelsea-nek hívnának.
Tetszik a Bianka, Blanka, Cintia, Tamara, Zsófia, Noémi, Veronika, Ramóna, Kitti.
Az angol/amerikai neveket nagyon szeretem, ha angol nyelvterületre születnék, örülnék ha Claire-nek, Cindy-nek vagy Chelsea-nek hívnának.
1 felhasználónak tetszik:
Récy98
2014. február 15. 17:39
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Idézet (hungergamesFan16 @ 2014.02.15. 15:44)
Flórának hívnak, és nem tetszik. Mintha valami bélflóra lennék.
szerintem nagyon szép neved van
1 felhasználónak tetszik:
hungergamesFan16
2014. február 15. 17:48
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Sárának hívnak és hát nem igazán tetszik..Angolul sokkal jobban tetszik (Sarah).
Most jelen pillanatban lány nevek közül a Zsófia és a Dóra tetszik leginkább. Fiú nevek közül a Dávid és a Roland tetszik. Külföldi nevek közül a Vanessa tetszik leginkább,de még a Leila is szép név.
2014. május 02. 13:02
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Lora. Az a jó, hogy a mostani nevemet is lehet így becézni, / mondjuk kábé annnyira bonyolultan mint az Évát Vicuskának.../ és ha Lora, akkor lehetek Lori is <3
2014. május 04. 18:36
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Engem meg megáldottak az édes szüleim a létező legkülönlegesebb névvel, rajtam kívül kettő, azaz kettő másik ilyen nőnemű egyed van az országban - mindig félreírják, mindig visszakérdeznek, mindig idegeskedem rajta, így akarjatok ritka keresztnevet.
Olyan nevet szeretnék, ami nem ritka, a kedvencem az Ella, Timi, Petra és a Viktória. De már nincs mit tenni...
Olyan nevet szeretnék, ami nem ritka, a kedvencem az Ella, Timi, Petra és a Viktória. De már nincs mit tenni...
2014. május 07. 12:47
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Talán a Georgina ♥
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.