Milyen név tetszik neked?
2010. november 08. 19:16
Nekem tetszik például a Bori,Kitti,Tünde,Gerda,Hanna. Fiúnevek közül az Erik tetszik a legjobban.
2010. november 08. 19:56
Anett vagy Cassie
vagyis magyarul Casandra
még mielőtt ismertem volna Cassiet, azelőtt is teccet nagyon a név..és a neve miatt is figyeltem fel rá
utána meg már nemcsak amiatt
még mielőtt ismertem volna Cassiet, azelőtt is teccet nagyon a név..és a neve miatt is figyeltem fel rá
2011. május 03. 19:38
Idézet (cassiecica @ 2010.11.08. 19:56)
Anett vagy Cassie
vagyis magyarul Casandra
utána meg már nemcsak amiatt 
nekem Anett a nevem
Nekem:Lorin,Viki,Bianka,Lilla,Lili
2011. május 03. 19:45
Bár én szeretem az Anna nevem, mégis szívesen lennék Mercedes vagy Szonja. Szerintem mindkettő szép név
2011. május 03. 23:01
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
az Izabella sztem tök szép név
2011. június 23. 08:18
|
|
Kami222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 274 Csatolások: 143 Azonosító: 137807 offline
|
Idézet (WinterGirl @ 2010.11.08. 19:16)
Nekem tetszik például a Bori,Kitti,Tünde,Gerda,Hanna. Fiúnevek közül az Erik tetszik a legjobban. 
Az egyik barátnőm Gerda:)
2011. június 23. 12:12
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
hát én a nememen változtatnék előbb
és akkor Jacob lennék
nem fogok 2. keresztnevet felvenni vagy megváltoztatni a mostanit de ha gyerekem lesz akkor őt tuti hogy Jacobnak fogják hívni
ha pedig félresikerül a dolog és lány lesz akkor Izabella de én mindenképpen fiút akarok
ja és ne értsétek félre nem vagyok Twilight fan nem onnan választottam a neveket egyszerűen csak így jött
ha pedig magyar nevek akkor Zsombor és Krisztina vagy Lili(Krisztina anyukám miatt aki szintén Krisztina)
nem fogok 2. keresztnevet felvenni vagy megváltoztatni a mostanit de ha gyerekem lesz akkor őt tuti hogy Jacobnak fogják hívni
ha pedig félresikerül a dolog és lány lesz akkor Izabella de én mindenképpen fiút akarok
ja és ne értsétek félre nem vagyok Twilight fan nem onnan választottam a neveket egyszerűen csak így jött
ha pedig magyar nevek akkor Zsombor és Krisztina vagy Lili(Krisztina anyukám miatt aki szintén Krisztina)
2011. június 23. 16:55
Én utálom a nevemet, de nem tudom, mi lennék szívesebben.
Ha gyerekem lesz, Ivett / Bence.
Ha gyerekem lesz, Ivett / Bence.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: