Starity

Roddick győzelemmel tért vissza Bázelben

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 03. 21:11 #1
minilivi
minilivi
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Andy Roddick egy háromhetes kihagyás után tért vissza a bázeli Swiss Indoors ATP 500-as férfi keménypályás teniszversenyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. november 03. 21:32 #2
- törölt felhasználó -    
háh Lívi grat ehez a cikkhez:)smileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gif én csak annyit mondok erre h Andyke csak így tovább smileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gif
2010. november 03. 21:47 #3
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
A meccs alatt mondták, hogy Andy szivesen jött a hétvégén a pesti Tennis Classicra, mert rég játszott, és egy kis edzés ráfért. A menedzsere írta Taróczynak, mert ő volt az egyik szervező, és álítólag abba maradtak, hogy majd bepótolják. rolleyes.gif
Egyébként menni akartunk rá öcsémmel, csak nem a mi zsebünknek való, főleg, ha jó helyet akar az ember. biggrin.gif

De, hogy a cikkhez is hozzászóljak, jó lett nagyon minilivi wink.gif És Andynek is grat, bár számomra ma sokkal nagyobb öröm volt egy másik játékos meccse smileeee.gif Egyébként szerintem a cikk végén még tök jól mutatna, ha a napi összes meccs eredménye ott lenne. rolleyes.gif
2010. november 03. 22:34 #4
minilivi
minilivi
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Idézet (szavy @ 2010.11.03. 21:47)
A meccs alatt mondták, hogy Andy szivesen jött a hétvégén a pesti Tennis Classicra, mert rég játszott, és egy kis edzés ráfért. A menedzsere írta Taróczynak, mert ő volt az egyik szervező, és álítólag abba maradtak, hogy majd bepótolják.  rolleyes.gif 
Egyébként menni akartunk rá öcsémmel, csak nem a mi zsebünknek való, főleg, ha jó helyet akar az ember.  biggrin.gif 
De, hogy a cikkhez is hozzászóljak, jó lett nagyon minilivi  wink.gif És Andynek is grat, bár számomra ma sokkal nagyobb öröm volt egy másik játékos meccse  smileeee.gif  Egyébként szerintem a cikk végén még tök jól mutatna, ha a napi összes meccs eredménye ott lenne.  rolleyes.gif

Én is hallottam, hogy mondták. Jó lett volna, ha vki lemondja és Andy jött volna. Remélem jön is valamikor. biggrin.gif Kösz a tippet, remélhetőleg a következő fordulót is sikerrel veszi és majd annál a cikknél odaírom a többi eredményt is akkor.smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok