Salma Hayek is csatlakozik azokhoz a történelmet írt színészekhez, mint América Ferrera, aki az Ugly Betty amerikai változátában alakított nagyot világszerte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Salma Hayek telenovellában!
2010. november 03. 20:22
2010. november 03. 20:23
"Annál is inkább, mivel olyan elemeket szőnek bele, ami divatos a mai világban, például trendi szexi ruhadarabok, menő zenék, drogok és erőszak."
Hát igen, ez kell a világnak. Gratulálok az amerikaiaknak megint. Már azt várom, mikor fognak végre valami jó példát is mutatni az őket majmoló sok hülye nemzetnek...
Hát igen, ez kell a világnak. Gratulálok az amerikaiaknak megint. Már azt várom, mikor fognak végre valami jó példát is mutatni az őket majmoló sok hülye nemzetnek...
2010. november 03. 20:29
Nem tudom hányszor akarják még feldolgozni ezt a förmedvényt, Mexikóban jelenleg is ezen dolgoznak. Egyébként kevesen tudják Salma Hayekről, hogy anno ő is telenovellában kezdte, ő volt a Rubi elődjének, a Teresának a főszereplője, csak ezt követően berobbant és elfelejtette a múltját..
Viszont nem értem mire jó egy telenovella efféle feldolgozása, úgyis valami hatalmas ostobaság lesz belőle, mert ugye Amerikáról van szó... :/
Viszont nem értem mire jó egy telenovella efféle feldolgozása, úgyis valami hatalmas ostobaság lesz belőle, mert ugye Amerikáról van szó... :/
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. november 03. 20:31
Idézet (Esszy @ 2010.11.03. 20:29)
Csak a hülyeséget és a bunkóságot terjesztik, kultúra nuku...
2010. november 03. 20:43
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
Esszy:
˝Nem tudom hányszor akarják még feldolgozni ezt a förmedvényt, Mexikóban jelenleg is ezen dolgoznak. Egyébként kevesen tudják Salma Hayekről, hogy anno ő is telenovellában kezdte, ő volt a Rubi elődjének, a Teresának a főszereplője, csak ezt követően berobbant és elfelejtette a múltját..
Viszont nem értem mire jó egy telenovella efféle feldolgozása, úgyis valami hatalmas ostobaság lesz belőle, mert ugye Amerikáról van szó... :/ ˝
Egyet értek vele, mindent ami régen sikeres volt 30-szor feldolgoznak ennek semmi értelme. Nem biztos h most is sikeres lesz!
˝Nem tudom hányszor akarják még feldolgozni ezt a förmedvényt, Mexikóban jelenleg is ezen dolgoznak. Egyébként kevesen tudják Salma Hayekről, hogy anno ő is telenovellában kezdte, ő volt a Rubi elődjének, a Teresának a főszereplője, csak ezt követően berobbant és elfelejtette a múltját..
Viszont nem értem mire jó egy telenovella efféle feldolgozása, úgyis valami hatalmas ostobaság lesz belőle, mert ugye Amerikáról van szó... :/ ˝
Egyet értek vele, mindent ami régen sikeres volt 30-szor feldolgoznak ennek semmi értelme. Nem biztos h most is sikeres lesz!
2010. november 03. 20:49
Na,ez már fura. Én Salma Hayek-ot nem nagyon tudnám elképzelni telenovellában.. (ha volt is,akkor azt nem láttam)
2010. november 03. 23:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.03. 20:31)
Csak a hülyeséget és a bunkóságot terjesztik, kultúra nuku...
Ez a kijelentés egy f@szság. Ott se több a bunkó, a gyilkos vagy a hülye, mint máshol, ha arányaiban nézzük. És nem a fehér amerikaiak tömörülnek gengekbe, bandákba és játszák nagyfiúkat és terjesztik a szart, hanem a mexikóból átszabadult csürhe meg a feketék.
Hallgass meg egy Sheryl Crow lemezt. Bunkó? Hülyeség? Kúlturálatlan?
Nincs kúltúrájuk? Ott egy meccsre elmenni egy egész napos program egy egész családnak - próbáld itt kivinni a fiadat egy meccsre ... és ők a kulturálatlanok?
Tény, hogy megvannak a gyenge pontjai a nemzetnek, de ugyanígy a többinek is. Divat szapulni őket, mert nem tudják hol van Európa vagy Magyarország. Ha mi élnénk ott, minket sem érdekelne egy akkora ország amelyiknek annyi lakosa van, mint New Yorknak.
Az amerikai kúltúra, az maga az életstílusuk amit lehet kritizálni, bírálni, összehasonlítani, de elvenni nem.
Amerika lakossága főként európából és ázsiából bevándoroltakból áll - tehát valahol, mi is ők vagyunk.
Mark Twain, Tamás bátya kunyhója, Broadway színházak, Barbara Streisand vagy Liza Minelli - estig sorolhatnám, de nincs értelme, ha Neked ez csak szemét. Szerintem meg igenis vannak értékeik, mégha egyre kevesebb is, de vannak.
Lehet lenézni őket, hogy az ő kultúrájuk nem a könyvtárba járásról szól, hanem mondjuk egy baseball meccsről, ez az ő sajátosságuk. Az elmúlt húsz évben az irodalmuk és az olvasási kúlturájuik is fellendűlt.
Amerikában több a vallását gyakorló ember, mint a világon bárhol. Templomba járnak és akár magánemberként is nyithatsz egy templomot, prédikálhatsz és terjesztheted a gondolataidat, meglátásaidat anélkül, hogy azt mondaná bárki, hogy ez tilos - európában meg terelgetik az embereket a pedofil papokkal teleszórt hazug egyházak, mert csak az lehet jó és igaz, amit ők tanítanak.
Az amerikai konyha nem csak a hamburger, mint ahogy a magyar sem csak a gulyás.
Nézz körbe munkába menet hány emberen látsz baseball sapkát, gyanítom több lesz, mint sombrero.
A legnagyobb divacégek java is amerikai. Calvin Kline, Guess, Fubu, Miss Sixty - csak mind szemét?
Véleményem szerint Te sem tudsz többet Kelet-Ázsia egyes területeiről vagy akár az Egyesült Államok tagállamairól, mint egy átlag amerikai Kelet-Európáról.
Az átlagamerikai büszke az országára, ezért dug még a valagába is amerikai zászlót, míg nálunk ez a magyarságra egyáltalán nem jellemző.
Magyarországon, mit hallasz az oktatási intézmények rendszeréről? Azt, hogy káosz van és szétesett, az érettségi szintje a béka segge alatt van. Amerikában viszont nem így van. Ott működik a rendszer. Akkor hogy is van ez?
Ha itt megkérdezel valakit a saját országárol, köpni fog egyet. A politikusok lopnak, csalnak hazudnak és elnyomják az embert, nem húzod ki a fizetésedből a hónap végéig. Ellenben amerikában az átlagpolgár esténként hazaviszi a fizúját, két pofára zabálja a hamburgert miközben megnéz egy átlag amerikai filmet és büszke arra, hogy amerikai és büszke az országára is. Nem tudod és nem is lehet összehasonlítani azt ami itt van, az ottani élettel.
2010. november 04. 19:58
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cool
2010. november 08. 19:06
|
|
biro riky96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 137365 offline
|
jooooooo
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.