Hollywoodot hibáztatja Demi Lovato apja
2010. november 04. 09:00
és demit is nagyon sajnálom persze ez a hollywoodi élet is kimerítő sőt a joe-val való szakításnak is köze van hozzá
2010. november 04. 09:26
Deminek még ezis, hogy rákos volt az apukja
Nem csodálom, hogy megviselte az a sok dolog ......
2010. november 04. 09:31
Szegény Demi! Erről tuti, hogy Hollywood tehet! A paparazzo-k, Joe-val való szakítása és az apukája rákja! Szegény Demi! Gyógyuljon meg hamar!
2010. november 04. 09:58
hát a híreség ezzel jár
ő akarta ezt
hát akkor viselje el
ő akarta ezt
hát akkor viselje el
2010. november 04. 10:50
rákos daganat
uuuuu nagyon sajnálom !!!!!!!!!! :''''''''''(
uuuuu nagyon sajnálom !!!!!!!!!! :''''''''''(
2010. november 04. 12:34
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
szerintem ilyenkor egyáltalán nem kéne viccelődni noni001 mert ez nem vicces.meg a másik emberke is.vagy ha nem tudod milyen komoly betegség,vegyél egy szótárat a kezedbe.szegény demi!!!
2010. november 04. 14:09
De miért pont Hollywoodot?Akkor miért koltözött oda Lovato család???
Sajnálom...
Sajnálom...
2010. november 04. 14:21
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Nagyon kedvelem Demit, és szívből kívánom, hogy minél gyorsabban jöjjön rendbe az élete, de a megfeszített munkatempó és a kemény követelmények - a hollywoodi ipar kőkemény üzlet - velejárói annak az útnak, amire rálépett.
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgai, remélem, hamar felgygógyul.
(kicsit furcsa az a része az apja nyilatkozatának, hogy két hónapot kórházban volt, és ezért nem találkozott a lányával...elképzelhetetlennek tűnik, hogy a rákos és kórházban lévő apját Demi nem látogatta meg 2 hónap alatt egyszer sem...
)
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgai, remélem, hamar felgygógyul.
(kicsit furcsa az a része az apja nyilatkozatának, hogy két hónapot kórházban volt, és ezért nem találkozott a lányával...elképzelhetetlennek tűnik, hogy a rákos és kórházban lévő apját Demi nem látogatta meg 2 hónap alatt egyszer sem...
2010. november 04. 15:03
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
már fárasztó Demi Lovato.Amit mostanában cikket találtam róla csak a lelki világáról olvastam.
Lehet hogy mindenki sajnálja,de már fárasztó. Ha valami baja van nem kell mindig róla szólnia mindenhol.Lassan arról lesz híres hogy szerencsétlen !!SZÁNALMAS
Lehet hogy mindenki sajnálja,de már fárasztó. Ha valami baja van nem kell mindig róla szólnia mindenhol.Lassan arról lesz híres hogy szerencsétlen !!SZÁNALMAS
2010. november 04. 15:20
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
fanni12 lehetőséged van nem hozzászólni azokhoz a cikkekhez, amiket irritálónak érzel saját magad számára.
Én a magam részéről több Demi Lovato cikket szeretnék.
(olykor lehetne Morena Baccarin cikk is...
)
Én a magam részéről több Demi Lovato cikket szeretnék.
(olykor lehetne Morena Baccarin cikk is...
2010. november 04. 15:56
|
Bensrácúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 132702 offline
|
Én sem örülök SŐT sztem akinek vagy egy cseppnyi ízlése és esze, az sem örül hogy demike aláírta azt a rohadt szerződést a disney-val! ( Mintha nem lenne már így is elég buzi disney "sztár" a világon! ) -,-"
2010. november 04. 21:32
Mondjuk nem egy erős lány, de hát nem lehet tökéletes. Sajnálom..
2010. november 05. 13:43
|
|
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline
|
Szegény Demi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: