Enrique Iglesias aktuális, Euphoria című albumának első kislemezdala, a Cuando me enamoro még mindig nagyon sikeres. A Latin Billboard-listát például 8 hétig vezette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Enrique első kislemezét még mindig imádják
2010. november 03. 10:47
Hát igen. Elnézést a rajongóktól, de Enrique Iglesias az egyik tipikus példája annak, hogy valaki ennyire sikeres lehet nulla tehetséggel és énektudással. Bocsánat, nem én állítom ezt, hanem a szakmabeliek. Nem egytől hallottam, hogy abszolút nincs hangja, csak ugye hála a stúdiótechnikának.
2010. november 03. 10:51
szinte mindenkinek ki van keverve a hangja kevés olyan énekest tudnánk felsorolni akinek nincs agyon turbositva. Enrique meg csak a kiézetével hódít sok nőnél a hangja meg másodlagos
2010. november 03. 10:54
Idézet (Clélia @ 2010.11.03. 10:51)
szinte mindenkinek ki van keverve a hangja kevés olyan énekest tudnánk felsorolni akinek nincs agyon turbositva. Enrique meg csak a kiézetével hódít sok nőnél a hangja meg másodlagos
Persze, ez is igaz, hatványozottan a mai sztárokra. Nem is kétlem, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ma már nem a valódi tehetség az, ami eladható. (Az ő esetében lehet, hogy ha az apuci nem a világhírű spanyol énekes lenne, aki 300 millió albumot adott el 15 nyelven, akkor nem lenne sehol.)
2010. november 03. 10:58
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Mindenkinek más az ízlése. Én sem mondom senkire, hogy tehetségtelen, csak mert nekem nem tetszik. Enrique szerintem tehetséges, és az meg hülyeség, hogy a külseje miatt veszik a lemezeit, mert azon a hangja szól. Nem tudom, mire jó az, ha valakit leszóltok. Ha nem tetszik valamelyik sztár, akkor nem kell róla olvasni és kész.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. november 03. 11:01
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.03. 10:54)
Persze, ez is igaz, hatványozottan a mai sztárokra. Nem is kétlem, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ma már nem a valódi tehetség az, ami eladható. (Az ő esetében lehet, hogy ha az apuci nem a világhírű spanyol énekes lenne, aki 300 millió albumot adott el 15 nyelven, akkor nem lenne sehol.)
hát igen Enriquenak volt "protekciója" a nagy világba és így könnyű.
ma már csak úgy mond a "selejt" az ami divat és eladható és ez a szégyen
2010. november 03. 11:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Soha nem tetszett a stílusa, a hangja se különösebben. Többször hallottam már róla, hogy koncerteken próbált élőben énekelni és borzalmas volt. Szerintem Enrique apuci létráját mássza...
Bocsi...
2010. november 03. 11:02
|
|
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 382 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline
|
Szerintem is tehetséges. Én sem szólok le senkit, azért mert nekem nem jön be a zenéje, mert azt gyerekesnek tartom. Ha engem valaki nem érdekel, akkor nem foglalkozom vele. Enrique nagyon jó énekes és megdolgozott azért, amit eddig elért. Egyébként dalszerzőként nagyon jó.
2010. november 03. 11:26
|
|
erikja23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 114104 offline
|
Miért van fent ennyi éve , ha nem tehetséges? A két szép szeméért és pofijáért senki nem marad fent évtizedekig . És amúgy hallottatok már tőle élő koncertfelvételt? Érdemes lenne , mert ott igazán észrevehető , h nincs elgépesítve a hangja , mert ott is szépen énekel, nem úgy mint egyesek , akik csak "tátognak". Attól meg , hogy kinek milyen protekciója van , el kellene már vonatkoztatni és azt nézni , hogy ki milyen tehetséges. És én se szólom le , aki nekem nem tetszik zeneileg. Nem alkotok róla negatív véleményt , mert nem akarok azzal megsérteni másokat.
1 felhasználónak tetszik:
Lorica
2010. november 03. 11:28
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.03. 10:47)
Hát igen. Elnézést a rajongóktól, de Enrique Iglesias az egyik tipikus példája annak, hogy valaki ennyire sikeres lehet nulla tehetséggel és énektudással. Bocsánat, nem én állítom ezt, hanem a szakmabeliek. Nem egytől hallottam, hogy abszolút nincs hangja, csak ugye hála a stúdiótechnikának.
Hát igen.
2010. november 03. 11:36
egy számát asszem hallottam a VIVA tv-n és az egész jó, de ez?! semmi
2010. november 03. 11:42
én nem utálom Enrique-t csak azt mondtam hogy neki is ki van keverve a hangja mit minden sztárnak általában.
néztem róla koncert felvételeket és nem lepődtem meg vannak akiknek nagyon vannak olyanok akiknek kevésbé keverik ki a hangjukat ő pont a közép kategóriában van.
néztem róla koncert felvételeket és nem lepődtem meg vannak akiknek nagyon vannak olyanok akiknek kevésbé keverik ki a hangjukat ő pont a közép kategóriában van.
2010. november 03. 17:35
|
|
Annie12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 128762 offline
|
egyet kell értsek erikja23 -al.
amúgy meg ne szekírozzátok már a csávót, milyen géphang? hallottál már te géphangot?? mert szerintem még nem.
(ez a szám meg amúgy még jó!)
amúgy meg ne szekírozzátok már a csávót, milyen géphang? hallottál már te géphangot?? mert szerintem még nem.
2010. november 03. 17:39
|
|
erikja23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 114104 offline
|
Idézet (Annie12 @ 2010.11.03. 17:35)
egyet kell értsek erikja23 -al.
Ez így igaz Annie12 , köszönöm szépen
2010. november 03. 20:36
A Yerbatero nekem valahogy jobban tetszik mint Enrique Cuando me enamoro című száma, de attól még nagyon szeretem Enriquét főként a régi számait ill. az új albumáról is több dalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.