Szerintem nem csak róla készült olyan kép amin éppen grimaszol, és nincs rajta smink...
Dakota Fanning elcsúnyult?
2010. november 03. 11:21
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
ajj. Dakota így is szép! 
Szerintem nem csak róla készült olyan kép amin éppen grimaszol, és nincs rajta smink...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 03. 11:36
Az biztos hogy én nem bírnám azt az életet... 24 órából 19et fent lenni...Sok Hollywoodi nem alszik(pihen) csak vagy mindössze 3 órát legjobb esetben 5 órát, annyi nem elég a szervezetnek hogy regenerálódjon. Nem irigylem őket...Az a leg rosszabb hogy mi csak a felszint lássuk, a csillogást, villogást de nem a mindennapi életüket.
Szerintem készülhetne egy film arról is hogy milyen is valójában a sztár élet hogy lássák az emberek hogy nem is annyira fényes a "sztárság", mikor mindenhová utánad mennek a paparazzók, nem lehet magán életed, fenyegető leveleket kapsz, szinte terrorizálva érzed magad, stb, stb, stb.
Mindent bele Dakota
Szerintem készülhetne egy film arról is hogy milyen is valójában a sztár élet hogy lássák az emberek hogy nem is annyira fényes a "sztárság", mikor mindenhová utánad mennek a paparazzók, nem lehet magán életed, fenyegető leveleket kapsz, szinte terrorizálva érzed magad, stb, stb, stb.
Mindent bele Dakota
janet7
2010. november 03. 11:48
Nekem sminkel se tetszik, szóval nem ért meglepetésként, hogy smink nélkül így néz ki.
2010. november 03. 12:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.03. 11:10)
Lehet, hülye kérdés, de elmondaná nekem valaki, mi az a pilates?
Egy fitness módszer és minden ami evvel jár. Meditációs és önkontroll gyakorlatokra tanít.
"Fő célja a test és a lélek egységének megteremtése olyan módon, hogy az elme ne legyen lekötve és a test kecsesen, egyensúlyban mozogjon."
Pilates, így hívják az illetőt aki kifejlesztette még az 1900's évek elején. Az idők során márkanév, egyfajta védjegy lett ez a név.
2010. november 03. 12:05
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem lehet hogy nincs kisminkelve és bevág egy fejet??
janet7
2010. november 03. 12:17
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nem értem miért kell leszólni az olyan képeket, ahol egy sztár nem a legszebbik arcát mutatja. Ő is csak egy ember, aki szeret néha melegítőben sétálni egyet. Mindig nem viselhet sminket, mert "kell".
janet7
2010. november 03. 12:23
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Talán ti mindig perfektül néztek ki? Most komolyan, mi az, hogy megcsúnyult? Csak nincs photoshoppolva, kisminkelve, tökéletesen rendbehozva...
2010. november 03. 12:25
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
1000%-ig egyetértek veled gonzales7!!!
kül. én is pilatesezek!és nagyon tetszik!!
kb. én is így nézek ki utána úgyhogy nem kéne leszólni csak mer nincs rajta smink és elfáradt!
kül. én is pilatesezek!és nagyon tetszik!!
kb. én is így nézek ki utána úgyhogy nem kéne leszólni csak mer nincs rajta smink és elfáradt!
janet7
2010. november 03. 12:39
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Ez hülyeség! Persze, hogy nem full sminkben, belőtt hajjal megy a pilatesórára. És edzés után, biztos, hogy nem fog tökéletes formában kijönni. Ráadásul az ilyen cikkekhez mindég a legelőnytelenebb képeket választják be. A fény sem jól esik rá, ráadásul grimaszol is, persze, hogy így nem fest a legjobban.
2010. november 03. 13:10
szerintem sem volt soha sem szép,max. helyes. nincs szép arca.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.