Starity

Video- képkivágás kérdés !

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 03. 08:16 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sziasztok !

Nekem olyan kérdésem lenne hozzátok hogy például YOUTUBE videók-ból hogyan lehet képeket kivágni ? Vagy esetleg Gif-eket készíteni belőlük ? unsure.gif

A választ előre is köszönöm smileeee.gif
2010. november 03. 10:39 #2
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (House Of Wax @ 2010.11.03. 08:16)
Sziasztok ! 
Nekem olyan kérdésem lenne hozzátok hogy például YOUTUBE videók-ból hogyan lehet képeket kivágni ?  Vagy esetleg Gif-eket készíteni belőlük ? unsure.gif 
A választ előre is köszönöm  smileeee.gif

Én leszoktam tölteni őket smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vikici
2010. november 03. 11:20 #3
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (Christo @ 2010.11.03. 10:39)
Én leszoktam tölteni őket smileeee.gif

Köszi szépen , megpróbálom úgy smileeee.gif

És ha letöltötted akkor hogyan csinálod tovább , mert nekem PhotoScape-em van és azzal nem tudom hogy hogyan kell blush.gif
2010. november 03. 13:52 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2010.11.03. 11:20)
Köszi szépen , megpróbálom úgy  smileeee.gif
És ha letöltötted akkor hogyan csinálod tovább , mert nekem PhotoScape-em van és azzal nem tudom hogy hogyan kell  blush.gif

Nekem Bessie mutatott egy módszert. Nem tudom van-e Windows Media Playered. Nekem angol van,megpróbálom elmagyarázni úgy.
A lejátszó tetején jobb klikk-Show Classic Menus.
Utána Tools-Options-DVD-Advanced-és kipipálód a Grab részt ami magyarul a képlopás. Ez kimenti az összes pillanatképet a videóból egy adott mappába. A menüben a Path felirat mellett választhatod ki hogy hova mentse. Fontos hogy az adott videó avi formátum legyen,nekem azzal sikerült.. És utána már csak az a dolgod hogy a pillanatképeket berakd Photoscape nevű programba és kész is.Remélem segítettem wink.gif
2010. november 03. 16:56 #5
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (WhiteAngel @ 2010.11.03. 13:52)
Nekem Bessie mutatott egy módszert. Nem tudom van-e Windows Media Playered. Nekem angol van,megpróbálom elmagyarázni úgy.
Utána Tools-Options-DVD-Advanced-és kipipálód a Grab részt ami magyarul a képlopás. Ez kimenti az összes pillanatképet a videóból egy adott mappába. A menüben a Path felirat mellett választhatod ki hogy hova mentse. Fontos hogy az adott videó avi formátum legyen,nekem azzal sikerült.. És utána már csak az a dolgod hogy a pillanatképeket berakd Photoscape nevű programba és kész is.Remélem segítettem wink.gif

Így már sikerült w00t.gif
Köszi mind a kettőtöknek smileeee.gif smileeee.gif
2012. május 31. 16:45 #6
Dóórii
Dóórii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Csatolások: 1
Azonosító: 168559

Sziia én is szeretnék videóból kivágni de nekem sajnos nem sikerül mert magyar és nem angol tudnál segíteni mellow.gif
2012. május 31. 19:03 #7
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Jaj, minek bonyolítjátok túl mindenféle programmal? rolleyes.gif Windows 7-en van olyan, hogy Képmetsző, azt lenyomod, és fotózik bármit a képernyőn.
2012. szeptember 10. 16:26 #8
dzse
dzse

StátuszIf anyone tells you no, tell them “fuck you”. - Adam Lambert
Hozzászólás: 673
Csatolások: 246
Azonosító: 180852
Nekem a legújabb verzió van meg és ott mást kell sad.gif . Valaki tudna segíteni ?
2012. szeptember 10. 20:37 #9
dzse
dzse

StátuszIf anyone tells you no, tell them “fuck you”. - Adam Lambert
Hozzászólás: 673
Csatolások: 246
Azonosító: 180852
Idézet (dzse @ 2012.09.10. 16:26)
Nekem a legújabb verzió van meg és ott mást kell  sad.gif . Valaki tudna segíteni ?

nah rájöttem hogy hülye vagyok és máshol kerestem . megtaláltam most csak valamiért nem akarja megcsinálni . beálítottam hogy a hova mentse és rányomtam hogy alkalmaz és utána meg arra hogy grab now de nem akar semmi sem történni . Valamit még be kell állítani vagy mi baja van ??? köszi előre is a segítséget
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!