Megerősítve: Ben távozik a Viva TV-től
2010. november 02. 18:51
|
|
mirtill25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 132389 offline
|
Akkor talán nem robbannék föl, ha a Ben helyett a Zolát vinnék ki, ami pedig annál is jobb lett volna, ha a Nagy vívásból a kedvencem került volna be. De ő sajnos kiesett
.
2010. november 02. 18:52
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
-.- én azzal tüntetek h nem nézem egy ideig a vivát és aki eg velem tart az csak jobb lesz mert kevesebb lesz a nézettség és talán meghosszabbítják neki
2010. november 02. 19:11
Áhhh... hát én nem fogok Vivát nézni!!Ben volt a legjobb!
2010. november 02. 19:13
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
én nem szerettem...nagyon mű volt. és ezek szerint nem végezte jól a munkáját. nem véletlen hogy nem hosszabbították meg a szerződését.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. november 02. 19:13
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
inkább Ada menne, őt ki nem állhatom, ha meghallom az idegesítő hangját, már kiráz tőle a hideg...
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. november 02. 19:17
|
|
kakaospalacsintaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133492 offline
|
Néha néztem a vivát de én bírtam Bent jó poénjai voltak meg minden. Bár Adát és Zolát is bírom de kár ,hogy nem hosszabbították meg a szerződését lehet,hogy tényleg csökkeni fog a nézettség. ://
2010. november 02. 19:23
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
ÚRISTEN NEEEEEEEEEEEEEEE :'(:'(:'(
esküszöm, hogy ezek után nem fogom nézni a vivát... szörnyű lesz... ő a legviccesebb és legjófejebb műsorvezető :'( szörnyű lesz nélküle... nem értem, hogy nem erősíthetik meg
:'( BEEEn (LLLLLL)
esküszöm, hogy ezek után nem fogom nézni a vivát... szörnyű lesz... ő a legviccesebb és legjófejebb műsorvezető :'( szörnyű lesz nélküle... nem értem, hogy nem erősíthetik meg
2010. november 02. 19:28
pedig annyira bírtam. kár. mostmár tuti nem nézem a VIVA azon műsorait,amelyiket ő vezetett,de lecserélik. szerintem jófej volt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.