Nekem az a véleményem, ha nem ő lenne Selena Gomez, akkor semmit sem érne a hangjával. Be kell vallani nincs jó hangja, a lemezét is azért veszik meg, mert ő Selena Gomez. Jó számai vannak, az igaz, de egy CD-n mindenkinek jó hangja van.
Színésznek viszont nagyon jó.
Selena Gomez felhagy az énekléssel?
2010. november 02. 17:23
2010. november 02. 17:26
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Pedig igazán szeretem a zenéit, de színésznőként is megállja a helyét
2010. november 02. 17:26
pff
már nem értek semmit
mindig a sztároknál más wan na jóó birom de már nem értek semmit
:@
már nem értek semmit
mindig a sztároknál más wan na jóó birom de már nem értek semmit
2010. november 02. 17:29
Biztos, hogy nem olyan h*lye, hogy felhagyjon az énekléssel. Tuti, hogy több pénz jön a zenéből, mint a filmekből.
Amúgy meg: "...hiszen nemsokára a sorozat véget ér..." >> Lehet, hogy még vetítik, de már rég leforgatták.
Amúgy meg: "...hiszen nemsokára a sorozat véget ér..." >> Lehet, hogy még vetítik, de már rég leforgatták.
2010. november 02. 17:30
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
szép..
milyen rendes tőle XD
2010. november 02. 17:36
hát inkább valami uj stílusba fogjon bele... vagyis inkább legyenstílusa!! de azért szeretem.. de nincs egy egetrengető száma sem:/
2010. november 02. 17:37
szerintem csak egy pletyka .. biztos az amerikai média találta ki
2010. november 02. 17:37
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem színésznőként a kedvencem és nem énekesnőként. Annyira nem fogtak meg a zenéi, kivéve a Round & Round című számot. Tehetségesebb a vásznon szerintem.
2010. november 02. 17:39
|
|
tila 86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 129375 offline
|
hát nem lenne baj ha abbahagyná az éneklést, színésznőnek jobb, bár annak sem egy nagy tehetség aki oscart nyerhet vagy ilyenek de ő is csak egy disney sztár ha nem a disney fedezi fel akkor valószínű marad ott ahol van mert nem viszi semmire . de ez a disney ,,átka" sok tehetségtelen fiatal akiket el tud adni -.-"
2010. november 02. 17:40
Nehogy felhagyjon az énekléssel, hisz gyönyörű a hangja
De az ő döntése
2010. november 02. 17:42
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ne mär Selly, annyira jo enekes. Remelem ezt csak ugy mondta.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: