Demi Lovato szanatóriumban van
2010. november 02. 13:54
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
szegény Demi 
valaki lefordítaná nekem hogy mit mnodott
star laura ?? előre is köszi
valaki lefordítaná nekem hogy mit mnodott
star laura ?? előre is köszi
2010. november 02. 13:58
Amúgy szerintem is Joe és Ashley miatt történhetett meg ez. Szegény minden önbizalmát elvesztette és nem önmaga, sajnos. Demi egy igazi példakép, akire fel lehet nézni. Nem szeretném, ha bármi rossz történne vele. Nem tudom Miley ott van e mellette ezekben az időkben.... Selena biztos segítené Demit, ebben az időszakban.
2010. november 02. 14:10
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
mi az a szanatorium; o_O am sze!ntem is koze van joehoz,de mind1
2010. november 02. 14:13
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
szegény.
ha Joe és Ashley miatt került oda én kivégzem min2t...bármennyire is szeretem a JB-t.
Joe tényleg összeházasodik Ashleyvel????
:O:O
na ezt nem néztem volna ki belőled Joseph
ha Joe és Ashley miatt került oda én kivégzem min2t...bármennyire is szeretem a JB-t.
Joe tényleg összeházasodik Ashleyvel????
na ezt nem néztem volna ki belőled Joseph
2010. november 02. 14:19
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Csilli @ 2010.11.02. 13:45)
szegénykém!
de ne hibáztassátok Joe-t -.-" mert hány százezer lánnyal szakít a barátja, még se kerül mindenki szanatóriumba...:/
de ne hibáztassátok Joe-t -.-" mert hány százezer lánnyal szakít a barátja, még se kerül mindenki szanatóriumba...:/
Persze, csak más lánynak nem kell azután is együtt turnéznia az exével és közben kerülgetni a jelenlegi barátnőjét is...
2010. november 02. 14:23
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szegényke remélem helyrejön, de azért szerintem ez a szanatórium erős túlzás. inkább csak valami kellemes kedélyű antifan találhatta ki. mindenesetre jobbulást, demi!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: