Nemrégiben Demi Lovato lemondta fellépését Peruban, majd szinte teljesen eltűnt. Mivel Twitter-fiókját törölte, rajongói nem tudtak hollétéről. Felröppentek a hírek, hogy a fiatal énekesnő szanatóriumba vonult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato szanatóriumban van
2010. november 02. 13:24
|
|
Lettuushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 224 Csatolások: 20 Azonosító: 132628 offline
|
Megeshet, hogy Joe miatt.
De ha így van, akkor ez hülyeség, hogy ezért omlik össze, hisz Joe már rég tovább lépett, nem azon fog izgulni, h Demi most ennyira akadt ki vagy annyira.
Neki is tovább kellett vna lépnii..
De lehet h nem ez a baj, akkor gyógyulgasson! =]
De ha így van, akkor ez hülyeség, hogy ezért omlik össze, hisz Joe már rég tovább lépett, nem azon fog izgulni, h Demi most ennyira akadt ki vagy annyira.
Neki is tovább kellett vna lépnii..
De lehet h nem ez a baj, akkor gyógyulgasson! =]
2010. november 02. 13:25
2010. november 02. 13:25
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
de ezek csak pletykák...én már semmiben sem hiszek :S csak akkor hinnék ha demi saját maga mondaná,de sajnos teljesen eltűnt :S
2010. november 02. 13:30
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
more ha valaki még megmérgezi azt megőlőm mert az űk űk űk unoka tesom tik gyereke tik semmik vagytok
2010. november 02. 13:32
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Biztos, hogy betett neki az is, hogy Joe ilyen hamar összejött Ashley-vel, de én olyat is hallottam, hogy most derült ki, hogy asztmás és ezért mondta le a turnét. Ki tudja....
2010. november 02. 13:40
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (star laura @ 2010.11.02. 13:30)
more ha valaki még megmérgezi azt megőlőm mert az űk űk űk unoka tesom tik gyereke tik semmik vagytok
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2010. november 02. 13:47
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Én azt hallottam róla, hogy rehabra ment mert felvágta az erét. :S Persze most nem akarok rossz hírt terjeszteni, csak ezt hallottam. Egyébként tuti Joe miatt van, depressziós lett, tuti ezért festette a haját, meg tetováltatott meg minden. Amikor az egyik pasija megcsalta, azután is vagdosta magát. :S
2010. november 02. 13:48
Horgi
star laura írta:
Milyen igaz
star laura írta:
Milyen igaz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: