Nemrégiben Demi Lovato lemondta fellépését Peruban, majd szinte teljesen eltűnt. Mivel Twitter-fiókját törölte, rajongói nem tudtak hollétéről. Felröppentek a hírek, hogy a fiatal énekesnő szanatóriumba vonult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato szanatóriumban van
2010. november 02. 13:24
|
|
Lettuushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 224 Csatolások: 20 Azonosító: 132628 offline
|
Megeshet, hogy Joe miatt.
De ha így van, akkor ez hülyeség, hogy ezért omlik össze, hisz Joe már rég tovább lépett, nem azon fog izgulni, h Demi most ennyira akadt ki vagy annyira.
Neki is tovább kellett vna lépnii..
De lehet h nem ez a baj, akkor gyógyulgasson! =]
De ha így van, akkor ez hülyeség, hogy ezért omlik össze, hisz Joe már rég tovább lépett, nem azon fog izgulni, h Demi most ennyira akadt ki vagy annyira.
Neki is tovább kellett vna lépnii..
De lehet h nem ez a baj, akkor gyógyulgasson! =]
2010. november 02. 13:25
2010. november 02. 13:25
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
de ezek csak pletykák...én már semmiben sem hiszek :S csak akkor hinnék ha demi saját maga mondaná,de sajnos teljesen eltűnt :S
2010. november 02. 13:30
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
more ha valaki még megmérgezi azt megőlőm mert az űk űk űk unoka tesom tik gyereke tik semmik vagytok
2010. november 02. 13:32
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Biztos, hogy betett neki az is, hogy Joe ilyen hamar összejött Ashley-vel, de én olyat is hallottam, hogy most derült ki, hogy asztmás és ezért mondta le a turnét. Ki tudja....
2010. november 02. 13:40
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (star laura @ 2010.11.02. 13:30)
more ha valaki még megmérgezi azt megőlőm mert az űk űk űk unoka tesom tik gyereke tik semmik vagytok
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2010. november 02. 13:47
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Én azt hallottam róla, hogy rehabra ment mert felvágta az erét. :S Persze most nem akarok rossz hírt terjeszteni, csak ezt hallottam. Egyébként tuti Joe miatt van, depressziós lett, tuti ezért festette a haját, meg tetováltatott meg minden. Amikor az egyik pasija megcsalta, azután is vagdosta magát. :S
2010. november 02. 13:48
Horgi
star laura írta:
Milyen igaz
star laura írta:
Milyen igaz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: