A Csillag születik aranyhangú sztárjának elege lett a támadásokból; az Egyesült Államokban rendezné be otthonát, hogy megszabaduljon a rosszakaróitól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Varga Viktor kitálal
2010. november 02. 12:32
2010. november 02. 12:43
oh, szegény, majd még sajnálni is fogom... szerintem megérdemli, mert árad belőle, hogy bazira nagyképű... :S
2010. november 02. 12:56
Felőlem mehet. Ha ez mind tényleg nyomasztja, akkor kihúzhat, mert ott nem fogják hülyének nézni. Sőt. Ha Lady Gagához hasonlóan öltözködik még jót is tesz a karrierjének ha szeretne kezdeni azzal valamit odakint
2010. november 02. 13:00
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
Úhh azért késsel nem kéne játszadozni...sajnálom szegényt..megértem hogy kiakar menni amerikába... már találkoztam vele és a bnőm is 3x is és nagyon kedves szal nem kéne utálni -.-
2010. november 02. 13:10
Sajnálom szegényt
pedig remek a hangja,de nem értem miért kell mást az öltözködése miatt kritizálni.. szegény
2010. november 02. 13:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ismét egy olyan előadó, akinek ezidáig még a nevét se hallottam soha, de nem ez a baj. Más, külföldön élő magyaroktól is hallottam, hogy a világ más tájain az emberek nem foglalkoznak azzal, hogyan néz ki a másik. Ha te lila ingben, citromsárga naciban és hupikék cipőben akarsz parádézni, akkor megteheted, és a fene nem fog megszólni, még csak össze se súgnak a hátad mögött. Itt meg mi megy? Szerintem nem kell kifejtenem, mindenki tudja.
2010. november 02. 13:12
Idézet (cukimálna @ 2010.11.02. 13:10)
de nem értem miért kell mást az öltözködése miatt kritizálni.. szegény 
Vannak emberek akik még nem nőttek fel az 'értelmes' szintre. Erre mást nem tudok mondani.
2010. november 02. 13:18
Én szeretem,mert nagyon tehetséges.Amúgymeg aki kritizálja az biztos féltékeny rá!De nagyon sajnálom
2010. november 02. 13:19
Kateblock: szerintem jó hangja van. Attól még ,hogy neked egyetlen magyar vagy külföldi cikkem se tetszet arról sajnos nem tehetek. Kritikusnak jó lennél...Amugy meg nem.
2010. november 02. 13:20
Az amugy meg nem azt arra irtam ,hogy elégé értelmes ember.
2010. november 02. 13:20
szegény, sajnálom, nem mindegy hogyan öltözködik?!
2010. november 02. 13:32
Idézet (itslily @ 2010.11.02. 13:19)
Kateblock: szerintem jó hangja van. Attól még ,hogy neked egyetlen magyar vagy külföldi cikkem se tetszet arról sajnos nem tehetek. Kritikusnak jó lennél...Amugy meg nem.
Semmi bajom a cikkeiddel. Szerintem jó hangja van és támogatom az ötletét, ha ki akar menni akkor menjen. Próba cseresznye és különben is, csak egy életünk van, nem? Menjen ki ha ki akar
2010. november 02. 13:54
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
a kinézete nem jön be, de tényleg nagyon aranyos. voltam már csillag születikes koncerten, és nagyon jó fej volt. emlékszem, nem volt vmi jó kedvem, és odajött elém és ott énekelt, meg utána mondta a mikrofonba, h:"mosolyogj légyszíves" xD (az első sorban ültem két bnőmmel)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: