Jön az új videoklip?
2010. november 02. 17:00
|
|
tila 86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 129375 offline
|
ez tök jó
persze divaft már megírta meg állandóan erről beszél, és mivel nem ismerek nála nagyob Lady Gaga rajongót... nem értem miért nem fogadják el a cikkeit de amiket írt azok jól sikerültek és hírek voltak nem ilyen kis apróságok ami 20 emberből ha 2- érdekel. Hajrá Gaga hajrá divaft!!!!
de örülök neki hogy végre lesz új klip
2010. november 02. 17:04
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Sötétben táncol, és a hús ruha lesz rajta?
2010. november 02. 17:12
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
köszi szépen tila 86
. és előre mondom hogy nem kéne csúfolni mert nem értem az olyan elme bajos embereket akik nem szeretik gaga-t most ronda szavakat írtok rá és amikor meg a sulibulin vagy a discoban hallgatod és rázod a segged akkor jó ugye ? és igen ezt már évek! óta tudtam mindig írta a Facbookra, Twitterre és a Myspacere hogy " Dance in the Dark" ennyit erről !
2010. november 02. 17:25
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
tyűűű
Fiúk biztos örülnek.
Fiúk biztos örülnek.
2010. november 02. 17:26
Imádom a számot. Szerintem sokkal "slágeresebb" jellegű, mint az Alejandro.
De amúgy nem tartom valószínűnek, hogy lesz belőle klip... Már csak azért sem, mert elvileg úgy volt, hogy az Alejandro után a Monster jön. Azzal akkor most mi van?
De amúgy nem tartom valószínűnek, hogy lesz belőle klip... Már csak azért sem, mert elvileg úgy volt, hogy az Alejandro után a Monster jön. Azzal akkor most mi van?
2010. november 02. 18:23
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nagyon szeretem ezt a dalt! Klassz lenne egy videoklip belőle!
2010. november 02. 18:27
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
ja nagyon jó lenne
2010. november 02. 18:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (divaft @ 2010.11.02. 16:32)
már ne haragudj aki szerkeztette a cikket de ezt a cikket nem azért de eloptad . amikor meg szerkeztettem a profilomat akkor írtam hogy " Lady Gaga a Dance in the Dark lesz az új klipje . És kiállok magamért remélem akik itt a barátaim- ismerőseim azok értem kiállnak vagy legalább igazanat mondanak. Nem tudom hogy mostanába semelyik cikkemet nem fogadnak el ezt nem értem mindent jól végeztem Nicole-t is megírtam megírtam Nicky Minay új klipjét semmit nem fogadtok el. Sajnálom de ez nem valami becsületes. Nem loptam sehonnan mindent angolul nézek próbálok jól szerkezteni de azóta semmi . Köszönöm aki elolvasta és megértette !
Szerintem komoly hibák lehettek az általad írt cikkekben, amiket nem jelenítettek meg. Hidd el, hogy ha szépen megírt az egész, jól vannak megfogalmazva a mondatok, nem másolt, és a 3/4-e nincs tele helyesírási hibákkal, akkor fix, hogy kiadják! Előfordul 1-2 elütés, hiba, de azt kijavítják, és megjelenítik a cikket. De ha összecsapott az egész, értelmetlenek a mondatok, nincs összefüggés közöttük, ráadásul még helyesírási hibákkal is tele van, akkor persze, hogy nem jelenítik meg! Szóval elképzelhető, hogy ilyesmi problémák lehettek a cikkeiddel!
2010. november 02. 18:35
|
|
|
Idézet (forever JBiebs @ 2010.11.02. 16:34)
remlem felbukik valamiben a nagy sötétben!!
Ez rendkívül "kedves" hozzászólás volt...!
2010. november 02. 18:43
nem úgy volt,hogy a Fame Monster-ről már nem lesz több klip?
egyébként ha lesz a Dance In The Dark-nak klipje,biztos jó lesz
2010. november 02. 19:37
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Pepsi8 : a The Fame Monster albumból így állt a sor : 1. Bad Romance, 2. Telephone, 3. ALejandro, 4. Monster
http://www.youtube.com/watch?v=GQzYFKWBSbA
Kedves Fan-ily6889 : 6! cikket írtam már és egyszer csaltam ! ezután írtam sikeres énekesnőkről és sok sok minderről. ha nem ismersz nem kell ilyen meg jegyzéseket rólam venni. Nem is mersz és nem akarlak megismerni . Biztos picike helyen kedves vagy meg minden, barátaid elégedettek lehetnek veled. És remélem nem akarsz velem veszekedni mert nekem nincs veled. Na csók ( ja és olyan vagyok mint a többi ember !)
http://www.youtube.com/watch?v=GQzYFKWBSbA
Kedves Fan-ily6889 : 6! cikket írtam már és egyszer csaltam ! ezután írtam sikeres énekesnőkről és sok sok minderről. ha nem ismersz nem kell ilyen meg jegyzéseket rólam venni. Nem is mersz és nem akarlak megismerni . Biztos picike helyen kedves vagy meg minden, barátaid elégedettek lehetnek veled. És remélem nem akarsz velem veszekedni mert nekem nincs veled. Na csók ( ja és olyan vagyok mint a többi ember !)
2010. november 02. 19:38
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát jöjjön is
2010. november 02. 20:55
|
|
|
Kedves divaft !
Már ne haragudj, de ebben mi volt a veszekedés? Miért akarnék egyáltalán bárkivel is veszekedni? Hogy jönnek ide a barátaim, és az, hogy milyen vagyok? Jó indulattal írtam le, hogy mik lehettek a problémák! Ez nem ellened szólt! Általánosságban írtam, hogy mik miatt nem fogadnak el 1-1 cikket. Kár, hogy félreértetted, bár nem értem, miért kell rögtön úgy értelmezni a kommentemet, hogy támadlak benne, amikor nem! Senki nem is mondta egy szóval sem, hogy csaltál! A másik meg, hogy eleve a helyesírást emeltem ki, nem pedig mást. Nem akarsz megismerni? Ki kérte? Meg egy ilyen után, lehet, hogy jobb is!
Már ne haragudj, de ebben mi volt a veszekedés? Miért akarnék egyáltalán bárkivel is veszekedni? Hogy jönnek ide a barátaim, és az, hogy milyen vagyok? Jó indulattal írtam le, hogy mik lehettek a problémák! Ez nem ellened szólt! Általánosságban írtam, hogy mik miatt nem fogadnak el 1-1 cikket. Kár, hogy félreértetted, bár nem értem, miért kell rögtön úgy értelmezni a kommentemet, hogy támadlak benne, amikor nem! Senki nem is mondta egy szóval sem, hogy csaltál! A másik meg, hogy eleve a helyesírást emeltem ki, nem pedig mást. Nem akarsz megismerni? Ki kérte? Meg egy ilyen után, lehet, hogy jobb is!
2010. november 02. 21:52
Hát, ha nagyon sötét lesz, akkor az egész klip egy nagy feketeségből fog állni + a zene. xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: