Jön az új videoklip?
2010. november 02. 13:25
Van egy The Rasmus szám aminek hasonló a cime:Dancer in the dark
ha valakit érdekel itt van:
mondjátok meg hogy melyik a jobb
ha valakit érdekel itt van:
mondjátok meg hogy melyik a jobb
2010. november 02. 13:35
Váze x'D Nem vagyok GaGa mániás, de el kell ismerni, jó a hangja. És vasárnap fognak elcipelni a BP-i koncertjére :'D Hát vááááze, azt hittem majd sötétben fog nekünk ott táncolni, pedig ismertem ezt a dal, de akkoris ez volt az első gondolat :'D
2010. november 02. 15:06
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
wáááá a legjobb a The Fame Monsterről! már a bad romance óta ehez várok klipet! =D
2010. november 02. 16:19
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Remélem leforgatja, de emberek, szerintem szokjunk már le a "fordítsukleadalcímetmagyarraésírjukbeleacikkcímébe" dologról, elsőre jópofa volt, de szerintem már kezd egy picit uncsi lenni.
2010. november 02. 16:31
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
whoaaaa <3
2010. november 02. 16:32
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
már ne haragudj aki szerkeztette a cikket de ezt a cikket nem azért de eloptad . amikor meg szerkeztettem a profilomat akkor írtam hogy " Lady Gaga a Dance in the Dark lesz az új klipje . És kiállok magamért remélem akik itt a barátaim- ismerőseim azok értem kiállnak vagy legalább igazanat mondanak. Nem tudom hogy mostanába semelyik cikkemet nem fogadnak el ezt nem értem mindent jól végeztem Nicole-t is megírtam megírtam Nicky Minay új klipjét semmit nem fogadtok el. Sajnálom de ez nem valami becsületes. Nem loptam sehonnan mindent angolul nézek próbálok jól szerkezteni de azóta semmi . Köszönöm aki elolvasta és megértette !
2010. november 02. 16:34
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
remlem felbukik valamiben a nagy sötétben!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: