Elizabeth állítólag új novellában fog szerepelni, méghozzá az El otróban, melyet májusban kezdenek forgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Gutiérrez feltűnhet az El otróban
2010. november 02. 11:16
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
2010. november 02. 11:45
Jó lenne ha Elizabeth kaphatná meg a főszerepet...Szerintem nagyon jó színésznő!
2010. november 02. 11:58
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
A La mala, la buena y la tonta-t nem is forgatják le. Elöszőr arról is készítettek kisvideót de aztán törölték, de ha azóta változott és télleg leforgatják akkor én fogok a legjobban örülni sztem nagyon jó lesz hisz mMaritza, Gaby és Liz játszaná a főszerepet (és amiben ő benne van az csak jó lehet).
Amúgy sztem biztos ő kapja meg a szerepet!!!!!!!!!!!!
Szurkolók!
Amúgy sztem biztos ő kapja meg a szerepet!!!!!!!!!!!!
Szurkolók!
2010. november 02. 12:04
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
nagyon szeretem Elizabethet is de a hapekotis!!
2010. november 02. 12:17
Ezerszer is kérlek a telenovella az nem film!
Egyébként megint wikipédiás hír alapján van ténynek beállítva a dolog, a honlapomon ugyan én is megírtam, de csak egy nagyon homályos talánként. De mivel Ely még forgat, nem fogják ilyen kérdésekkel zargatni, pláne úgy, hogy a El Otro-t is csak a La reina del sur utánra szánják, de még annak a premierjének a dátuma sincs meg.
Tigris310: Nem változtatták meg a terveiket, nem lesz leforgatva ez a telenovella a közeljövőben!
Egyébként megint wikipédiás hír alapján van ténynek beállítva a dolog, a honlapomon ugyan én is megírtam, de csak egy nagyon homályos talánként. De mivel Ely még forgat, nem fogják ilyen kérdésekkel zargatni, pláne úgy, hogy a El Otro-t is csak a La reina del sur utánra szánják, de még annak a premierjének a dátuma sincs meg.
Tigris310: Nem változtatták meg a terveiket, nem lesz leforgatva ez a telenovella a közeljövőben!
2010. november 02. 12:22
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nem ebben a sorozatban játszik majd ikreket Jencarlos?
2010. november 02. 13:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Én is örülnék, hogyha Lizt választanák a főszereplői helyre.
Eszty Morgan: De, egyenlőre még úgy néz ki, hogy Jencarlos fogja játszani a kettős szerepet.
Eszty Morgan: De, egyenlőre még úgy néz ki, hogy Jencarlos fogja játszani a kettős szerepet.
2010. november 02. 13:06
|
|
|
Egyébként Esszy úgy írtam a címet, hogy Elizabeth Gutiérrez feltűnhet az El Otróban
És ami a lényeg: FELTŰNHET! Én nem azt írtam, hogy biztos benne lesz, hanem azt, hogy lehet.
És ami a lényeg: FELTŰNHET! Én nem azt írtam, hogy biztos benne lesz, hanem azt, hogy lehet.
2010. november 02. 14:25
Idézet (liliom3 @ 2010.11.02. 14:18)
nagyon varom meik adon lesz ?
Ha valóban elkészül akkor a Telemundón, de mivel a premier még igencsak messze van, egyelőre ne számítson senki hazai premierre.
2010. november 02. 18:51
|
|
|
liliom! Esszynek igaza van, először a Telemundón lesz, de ha elér hozzánk, akkor szerintem vagy a Cool Tv-n vagy a Zone Romanticán fogják leadni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: