Elizabeth állítólag új novellában fog szerepelni, méghozzá az El otróban, melyet májusban kezdenek forgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elizabeth Gutiérrez feltűnhet az El otróban
2010. november 02. 11:16
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
2010. november 02. 11:45
Jó lenne ha Elizabeth kaphatná meg a főszerepet...Szerintem nagyon jó színésznő!
2010. november 02. 11:58
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
A La mala, la buena y la tonta-t nem is forgatják le. Elöszőr arról is készítettek kisvideót de aztán törölték, de ha azóta változott és télleg leforgatják akkor én fogok a legjobban örülni sztem nagyon jó lesz hisz mMaritza, Gaby és Liz játszaná a főszerepet (és amiben ő benne van az csak jó lehet).
Amúgy sztem biztos ő kapja meg a szerepet!!!!!!!!!!!!
Szurkolók!
Amúgy sztem biztos ő kapja meg a szerepet!!!!!!!!!!!!
Szurkolók!
2010. november 02. 12:04
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
nagyon szeretem Elizabethet is de a hapekotis!!
2010. november 02. 12:17
Ezerszer is kérlek a telenovella az nem film!
Egyébként megint wikipédiás hír alapján van ténynek beállítva a dolog, a honlapomon ugyan én is megírtam, de csak egy nagyon homályos talánként. De mivel Ely még forgat, nem fogják ilyen kérdésekkel zargatni, pláne úgy, hogy a El Otro-t is csak a La reina del sur utánra szánják, de még annak a premierjének a dátuma sincs meg.
Tigris310: Nem változtatták meg a terveiket, nem lesz leforgatva ez a telenovella a közeljövőben!
Egyébként megint wikipédiás hír alapján van ténynek beállítva a dolog, a honlapomon ugyan én is megírtam, de csak egy nagyon homályos talánként. De mivel Ely még forgat, nem fogják ilyen kérdésekkel zargatni, pláne úgy, hogy a El Otro-t is csak a La reina del sur utánra szánják, de még annak a premierjének a dátuma sincs meg.
Tigris310: Nem változtatták meg a terveiket, nem lesz leforgatva ez a telenovella a közeljövőben!
2010. november 02. 12:22
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nem ebben a sorozatban játszik majd ikreket Jencarlos?
2010. november 02. 13:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Én is örülnék, hogyha Lizt választanák a főszereplői helyre.
Eszty Morgan: De, egyenlőre még úgy néz ki, hogy Jencarlos fogja játszani a kettős szerepet.
Eszty Morgan: De, egyenlőre még úgy néz ki, hogy Jencarlos fogja játszani a kettős szerepet.
2010. november 02. 13:06
|
|
|
Egyébként Esszy úgy írtam a címet, hogy Elizabeth Gutiérrez feltűnhet az El Otróban
És ami a lényeg: FELTŰNHET! Én nem azt írtam, hogy biztos benne lesz, hanem azt, hogy lehet.
És ami a lényeg: FELTŰNHET! Én nem azt írtam, hogy biztos benne lesz, hanem azt, hogy lehet.
2010. november 02. 14:25
Idézet (liliom3 @ 2010.11.02. 14:18)
nagyon varom meik adon lesz ?
Ha valóban elkészül akkor a Telemundón, de mivel a premier még igencsak messze van, egyelőre ne számítson senki hazai premierre.
2010. november 02. 18:51
|
|
|
liliom! Esszynek igaza van, először a Telemundón lesz, de ha elér hozzánk, akkor szerintem vagy a Cool Tv-n vagy a Zone Romanticán fogják leadni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: