Szerintem télen is kellenének fesztiválok. A tél a punnyadásról szól, de én már meguntam a Télaput és a Reszkessetek betörők filmeket, szívesebben elhúznék egy koncertre vagy kiállításra vagy mit bánom én csak legyen valami.
Nyáron olyan sok 'húzdmegahajam' buli van, legyen télen is, gondolom a pénz hiánya itt is problémát jelent.
Sztárok tüntettek Budapesten
2010. november 02. 15:01
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Én télen valami meleg, fűtött, fedett helyen buliznék. A fene akar fagyoskodni.
2010. november 02. 15:16
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Télen tényleg nagy unalom van. Szerintem is rendezhetnének fensztiválokat. Kisebb fesztiválokkal is megelégednék.
2010. november 02. 16:34
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
háát erre most mit kéne írnom?
nem jut eszembe semmi ide illő
nem jut eszembe semmi ide illő
2010. november 04. 08:16
persze! Ez rremek ötlet! Kit érdekelnek a vörös iszapos sérültek? A fesztiválokra kell a pénz! Ez akkora marhaság a fesztiválozás télen! Ki menne el télen fagyoskodni?????????????????
2010. november 27. 21:19
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon szeretem Kowalsky-t
2015. június 24. 18:41
imádom ezt a számot annyira jó és a klip is szuper,gratulálok a Kowalsky meg a vega zenekarnak!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: