Üzentek Friderikusznak az RTL műsorveztői
2010. november 02. 11:47
Hú ezen én is mekkorát röhögtem...Kiváncsi leszek mit szól hozzá Friderikusz!
2010. november 02. 11:53
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Balázs nem is lett vna Balázs ha nem szól be vmit
2010. november 02. 12:40
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Általában nem vagyok a beszólások híve, de eddig az X-Faktor nem reagált - legalábbis élő műsorban - Fridi megjegyzéseire. De a nagy média császár már tényleg túlzásba viszi. Így is örüljenek, mert amióta átrakták péntekre a Megasztárt, 2,5 milliós nézettséggel viszik is a péntek estéket, igaz az X-Faktor 3 milliós nézettségéhez képest ez kevesebb, de volt a TV2 ennél nagyobb kakaóban is.
2010. november 02. 12:48
Micsoda humor van az RTL KLUB-nál
Fridi úgysem megy át hozzájuk. Ez az üzengetés kezd két óvodás 'beszélgetésére' hasonlítani.
Két felsőcsoport, az egyik Megasztár a másik X-Faktor, jelük kék M betű vagy piros X.
Fridi: Ideje lenne eltolni az ebéd kezdési időpontját, hogy ne kelljen egy légtérben kajálnunk a másik csoporttal.
Ovónő1: Időpont megváltoztatva.
Ovónő2: Fridikém, gyere és ülj át a piros X-es asztalhoz fiam.
Két felsőcsoport, az egyik Megasztár a másik X-Faktor, jelük kék M betű vagy piros X.
Fridi: Ideje lenne eltolni az ebéd kezdési időpontját, hogy ne kelljen egy légtérben kajálnunk a másik csoporttal.
Ovónő1: Időpont megváltoztatva.
Ovónő2: Fridikém, gyere és ülj át a piros X-es asztalhoz fiam.
2010. november 02. 13:24
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
az kéne már Fridinek, ha látná, mekkora különbség van a 2 műsor között. az X-faktort nem lehet egy lapon említeni a Megasztárral és ez nekik is szúrja a szemüket. látszik, hol van a SZINVONAL, ezért ócsárolja állandóan Friderikusz a másik műsort. egyébként sztem ez szánalmas...
2010. november 02. 13:29
Az x-faktor az elmúlt 5 éve legjobb műsora amit az RTL valaha le adott itt van színvonal és a nézettség is jóval magasabb
a Megasztárral nem lehet össze hasonlítani mert azt csak azért rendezik meg már minden évben mert szinte az már hagyomány oda bárki bekerülhet nulla tehetséggel és tovább is juthat de az x-faktorban ez nem igy megy!
a Megasztárral nem lehet össze hasonlítani mert azt csak azért rendezik meg már minden évben mert szinte az már hagyomány oda bárki bekerülhet nulla tehetséggel és tovább is juthat de az x-faktorban ez nem igy megy!
2010. november 02. 13:36
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
amúgy mikor volt ez a beszólás? mert én valahogy nem is regisztráltam, pedig néztem az X-faktort. Nem tudja vki, h a műsor elején/közepén/végén volt-e?
2010. november 02. 13:39
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Ennek már nincs köze a péntek-szombati kavaráshoz, Friderikusz most pénteken szólt be valamit, hogy mennyivel jobb az ő műsoruk, de ráadásul nem is először tette. Azért tűnt fel, mert csak részleteket láttam a Megasztárból, és még így is legalább 3x hallottam az eddigi adások során, hogy odaszól valamit a másik műsorra. Az X-től tudtommal most először reagáltak bármit is, szerintem ennyi már kijárt. Nagy különbség még, hogy az X-faktortól nem a Megás énekeseket vagy az egész műsort szólták le - mert Fridi ezt tette -, hanem csak kis szurkálásként meghívták, nézze meg közelről a műsort, ha már ennyire nem bír leakadni róluk. Ha igazán jók (lennének) az énekesek, F. se foglalkozna azzal, mi megy a másikon. Ízlés kérdése, kinek melyik tetszik, de aki jó, az jó akkor is, ha nem szólja le a másikat.
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2010. november 02. 13:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Én végig röhögöm ezt az egész civakodást xD De komolyan olyan unalmas már hogy folyton ez a 2 műsor szívja egymás vérét.Nagy a világ megfér mindkét műsor nem értem mit kell itt vitázni folyton :/
2010. november 02. 13:40
Jajj, én is láttam, hát nagyot kacagtam. Nem tagadom, nyíltan X-Faktor párti vagyok, és viccesnek vicces volt, de csak fél percre, mert nem kellett volna engedniük és lesüllyedni Frédirikusz szintjére... Maradjon csak ő ősember!
2010. november 02. 13:46
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (kdori90 @ 2010.11.02. 13:36)
amúgy mikor volt ez a beszólás? mert én valahogy nem is regisztráltam, pedig néztem az X-faktort. Nem tudja vki, h a műsor elején/közepén/végén volt-e?
A vége felé volt, ha jól emlékszem, talán a közös produkció előtt vagy után.
2010. november 02. 14:50
Hát..nem is tudom mit írjak erre....-.- vagy ^.^ ? Nem lehet tudni..egyrészt igazuk volt, de másrészt meg nem kellett volna ilyen durva beszólást tenni.Egy dolog, ha személyesen mondják el, kamerák és sajtók nélkül, na de egy élő- sokak által nézett műsorban? Sándornak tényleg nem éne mindig az X-Faktorral foglalkznia a Megasztár közben, de ezt nem érdemelte meg. Részt-részt mindkettő félnek van valami oka a dolgaikra, de ezt nem kellett volna az X-Faktor zsűriének.
2010. november 02. 14:53
Viszont Sándornak sem kellet volna le "sokkal jobb"-ozni a Megasztárt. (Ha még igaza is van, mert sokak szerint - köztük szerintem is- így van.)De ezt ő kezdte, szóval nem csodálkozok az X-eseken.
2010. november 02. 15:02
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
xD ezen röhögtem azért ez durva volt,Balázstól xD.kíváncsi vagyok,hogy mit reagált erre Frierikusz.
ja és ez tisztára,olyan,mintha Balázs lejáratná a megasztárosokat
ja és ez tisztára,olyan,mintha Balázs lejáratná a megasztárosokat
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.