A szombati X-Faktor adásában a műsorvezetők üzentek a Megasztár zsűrijének, Friderikusz Sándornak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Üzentek Friderikusznak az RTL műsorveztői
2010. november 02. 09:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Mikor már azt hittem, hogy vége ennek a gyerekes vitának, akkor az X-Faktor műsorvezetői még rátettek egy lapáttal. Nagyszerű. Ennek sose lesz vége.
2010. november 02. 10:24
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
én jobban szeretem az X-faktort, de a Megasztárt is nézem... 
és Friderikusz am télleg nem tud leszállni az X-faktorról... XD
de am azt sem értem, h Friderikusz mit keres a Megások zsűritagjai között?! ő nem is ért a zenéhez! XD
és Friderikusz am télleg nem tud leszállni az X-faktorról... XD
de am azt sem értem, h Friderikusz mit keres a Megások zsűritagjai között?! ő nem is ért a zenéhez! XD
2010. november 02. 10:24
úristen
szerintem ez gyerekes hogy a zsűrik beszológatnak egymásnak
:O
2010. november 02. 10:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Nettyyy @ 2010.11.02. 10:24)
úristen
szerintem ez gyerekes hogy a zsűrik beszólogatnak egymásnak
:O
Igazából Balázs szólt be , ő meg műsorvezető
Szerintem Friderikusz megérdemli , mert hetek óta csak az X-faktor-ról beszél , de most komolyan , a Megasztár szó szerintem még el sem hagyta a száját amióta elkezdődött az X-faktor.
Jó persze tényleg gyerekes ez a dolog , de szerintem Balázsnak igaza van ! Ha ennyire be van kattanva Fridi az X-faktor miatt akkor menjen csak el oda
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. november 02. 10:34
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem jogosan szólt vissza. Igaz, ez már gyerekes, hogy az oda-vissza szólogatás. Viszont Balázs és Friderikusz is egy csípős, beszólogatós alkat, szóval...
2010. november 02. 10:43
Fridi lekophatna már.. ennyire böki a csőrét a TV2-nek, hogy az X-faktornak sokkal nagyobb a sikere? Jól tette Balázs, hogy visszaszólt
2010. november 02. 11:01
szerintem nem kéne beleszólni friderikusznak hogy mi hogy van örülne inkább annak hogy pénteken van a megasztár és nem szombaton.Ahelyett hogy folyton azzal "szórakoztatja" el magát hogy az x-faktorrol beszél élő adásban és hogy nem kellet volna mind kettőnek szombaton lenni örüljön hogy pénteken láthatják az a ocsmány képét és nem szombaton...BOCCS Fridi..xD
2010. november 02. 11:03
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Nagyon tetszett mikor Balázs beszólt neki.Annyira nem bírom ezt a Friderikuszt, de szerintem csak azért foglalkozik ennyit az X faktorral, mert sokkal jobb a Megasztárnál.
2010. november 02. 11:15
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
ez amit a Balázs mondott a Friderikusznak, az nagyon állat volt
Most végre megkapta
De tényleg érdekes lenne, ha megjelenne xĐ
2010. november 02. 11:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Balázs beszólása tényleg jó volt, de szerintem nem kéne egy szint alá süllyedni. Magyarán szólva: nem kéne egymásnak üzengetni élő műsoron keresztül, mert ebből könnyen sárdobálás lehet.
Egyébként én nagyon bírom Fridit. Mindig is bírtam a hülyeségeit és a szókimondását. Plusz azért azt se felejtsük el, hogy mennyi mindent elért.
Egyébként én nagyon bírom Fridit. Mindig is bírtam a hülyeségeit és a szókimondását. Plusz azért azt se felejtsük el, hogy mennyi mindent elért.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.