Nicole Scherzinger: Poison-klippremier!
2010. november 02. 16:44
A szám jó, de valahogy a PCD-s korszakában nagyobbakat szóltak a számaik, ez annyira nekem nem jött át, de nyilván azért, mert én még valahol ott tartok.
De ettől függetlenül a szám tényleg nem rossz, csak nekem valahogy nem az igazi. Amúgy a klip maga nagyon bejött.
2010. november 12. 20:31
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát én személy szerint nem tudom, hogyan lehetne ennél jobban elrontani egy számot csupán az elejével. A többi nem is annyira rossz, de ahogyan kezdődik... illúzióromboló.
2010. november 12. 20:33
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Mondjuk a vízköpés értelmére még mindig nem sikerült rájönnöm. Gusztustalan. De Nicole nagyon jól néz ki!
2010. november 15. 19:14
|
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline
|
Egyáltalán nem tetszik, szerintem nagyon átlagos, :/ a klipp még hagyján, de a dal..
2010. november 28. 10:42
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
először egyáltalán nem tetszett a dal, de minél többet hallottam, annál inkább belemászott a fülembe, és most már nagyon tetszik. a klip is jól sikerült, szerintem egyáltalán nem erőszakos.
2010. december 31. 17:08
Igen p a legjobb és tényleg nem kell mögé a többi, bár én együtt is szerette őket, de a kedvenc
2011. január 30. 15:44
szerintem tök jó lett a klip és a szám is és jól néz ki benne nicole!!sztem tök jó imádom nicolet
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.