Megjósolták a tehetségkutatók győzteseit
2010. november 02. 09:42
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
Megasztánál Szíj Melida lesz,X-Faktornál meg Takács Nicolas sztem.
2010. november 02. 10:24
|
|
Jasika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 678 Csatolások: 87 Azonosító: 123630 offline
|
Fogalmam sincs ki nyeri, mivel ezt szerintem nem lehet tudni...Ez már attól függ, hogy kinek mennyi rajongója van...
DE azért remélem vagy Shodeinde Dorka vagy Király L. Norbi
*-*
DE azért remélem vagy Shodeinde Dorka vagy Király L. Norbi
2010. november 02. 10:54
Remélem, hogy nem igaz, és Veca fogja megnyerni!
2010. november 02. 11:49
Áh szerintem Wolf Katinak semmi esélye nincs rajta kivűl sok-sok jó énekes van az X-faktorban...
A megasztárt szerintem Szíj Melinda fogja megynyerni ...Megérdemelné!
A megasztárt szerintem Szíj Melinda fogja megynyerni ...Megérdemelné!
2010. november 02. 12:05
Szerintem Katinak esélye sincs.Szerintem vannak nála jobbak is!!!
2010. november 02. 12:08
Kati nem is jóóó!!! (: nekeem nagyon nem jön bee!! Sztem tuti nem ő lex az X-faktoor 2010-ben..
P
2010. november 02. 12:24
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Szíj Melinda??
Nagyon nem hiszem.. bár mivel épp nem sztáralkat, akár még meg is nyerheti, bár szerintem Kökény Attila az egyetlen normális egyéniség a Megasztárban.
X-Faktornál pedig Wolf Kati? Hát őt sem hiszem, pedig remek énekesnőnek találom. De nem erős egyéniség.. ami rossz pont. Én Nikolasban látom azt a bizonyos pluszt.
X-Faktornál pedig Wolf Kati? Hát őt sem hiszem, pedig remek énekesnőnek találom. De nem erős egyéniség.. ami rossz pont. Én Nikolasban látom azt a bizonyos pluszt.
2010. november 02. 13:16
|
dettikehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 137673 offline
|
A http://megafaktor.com szintén megjósolta, százalékra pontosan, SŐT most is szavazhattok, hogy ki lesz a kieső, vagy, hogy ki az abszolút nyerő énekes a két tehetségkutató versenyében.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: