Tóth Lüszi boldog első klipjével
2011. március 13. 20:55
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Sosem szerettem őt, de nem vagyok elvakult gyűlölködő sem. Az I feel happy-t inkább nem elemezgetném... el lett rontva minden létező szempontból. A szöveg sablonos, semmit mondó, a klip látványosan alacsony költségvetésű, Lüszi hangja pedig... mintha nem is az övé lenne. DE! Bele hallgattam a másik videóba, és csak az első két számig jutottam, viszont erre nem mondhatja senki, hogy reménytelen. Szerintem azokban ügyes (bár a többit nem hallgattam meg) Szóval, ha talál valami jobb menedzsmentet magának, és vissza vesz a nagy arcából, ami ha tetszik, ha nem van... akkor még bármi megtörténhet.
De sajnos tényleg nem a szerénységéről ismert a csaj. Én igazából ki nem állhatom, mint személyiséget, már a Megasztár idején is lehetett hallani (a stábtagoktól és a többi versenyzőtől), hogy bizony hajlamos hisztire a kisasszony. Vagy ahogy a suliban hívták, a bajszos póni
Péklapátnak üzenném, hogy sajnos a külsejével kitörölheti..., elméletileg nem abból akar megélni
ugye...
És most nyugodtan lehet mondani, hogy sötét vagyok, meg hülye... mert rohadtul teszek rá! Ennyi!
De sajnos tényleg nem a szerénységéről ismert a csaj. Én igazából ki nem állhatom, mint személyiséget, már a Megasztár idején is lehetett hallani (a stábtagoktól és a többi versenyzőtől), hogy bizony hajlamos hisztire a kisasszony. Vagy ahogy a suliban hívták, a bajszos póni
Péklapátnak üzenném, hogy sajnos a külsejével kitörölheti..., elméletileg nem abból akar megélni
2011. március 13. 21:04
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Ők csak az alapján tudnak véleményt nyilvánítani, amit a médiában látnak/olvasnak/hallanak. Te talán személyesen ismered Lüszit, hogy ennyire véded? mert ha nem, honnan tudod, hogy megérdemli-e, hogy kiállj mellette?
2011. március 13. 21:11
|
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline
|
Minicher!
Hát azt látom, hogy te nem a külsődből fogsz megélni, de Lüszike olyan szép, alapból, hogy a modellstúdiók össze fognak veszni rajta, hogy kihez menjen dolgozni. Hajrá Lüszike, ne törődj ezekkel a bénákkal Király vagy, ugye tudod!
Hát azt látom, hogy te nem a külsődből fogsz megélni, de Lüszike olyan szép, alapból, hogy a modellstúdiók össze fognak veszni rajta, hogy kihez menjen dolgozni. Hajrá Lüszike, ne törődj ezekkel a bénákkal Király vagy, ugye tudod!
2011. március 13. 21:21
|
|
Minicherúj tag |
|
komolyan azért vagy úgy odáig értem mert tetszik??? hát baszki, vedd feleségül... aztán tégy egy szívességet a világnak, és saját magaddal együtt paterold el valahová Alaszkába...
2011. március 13. 21:23
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
te atya úristen, drága szűzmáriám ments meg :DDD ez borzalmas, de lüszinek milyen borzasztó a hangja, a klipp meg belehalok a röhögésbe xDD lüszi meg annyi h béna szegény nagyon
1 felhasználónak tetszik:
Black Music
2011. március 14. 14:24
Idézet (yourshawty @ 2011.03.13. 21:23)
te atya úristen, drága szűzmáriám ments meg :DDD ez borzalmas, de lüszinek milyen borzasztó a hangja, a klipp meg belehalok a röhögésbe xDD lüszi meg annyi h béna szegény nagyon 
Igazad van!!
2011. március 14. 14:27
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 14:22)
Minicher
Hol a fenébe tudsz te megélni ebből a vakolt képedből. Van olyan akinek te tetszel? Helyedben nem szólalnék meg,és pláne nem szólnám le Lüszikét!
Hol a fenébe tudsz te megélni ebből a vakolt képedből. Van olyan akinek te tetszel? Helyedben nem szólalnék meg,és pláne nem szólnám le Lüszikét!
figyelj.. ízlések és pofonok.. én is utálom lüszit..nemtudom már mikor volt a megasztárba.. azóta nemlehetett nagyon hallani róla csak mostanában -.- és szerintem is rossz hangja van.. -.-
2011. március 14. 15:02
|
|
Minicherúj tag |
|
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 14:22)
Minicher
Lüszikéd kinyalhatja mindannyiunk seggét! A tanácsom továbbra is ugyanaz... Ha ennyire tetszik, akkor húzd meg párszor aztán ássátok be magatokat egy lyukba, mondjuk úgy örökre. Ott talán senkit sem zavarnátok
2011. március 14. 15:57
|
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline
|
Minicher
Ne kapd fel liba. A koldus is megél valahogy csak a rosszabja két forintonként rakja össze a keresetet. Az se rossz csak strapás. Persze van aki így szereti,és akár ingyen is kifordítaná a kalapot !!
Ne kapd fel liba. A koldus is megél valahogy csak a rosszabja két forintonként rakja össze a keresetet. Az se rossz csak strapás. Persze van aki így szereti,és akár ingyen is kifordítaná a kalapot !!
2011. március 14. 16:54
|
|
Minicherúj tag |
|
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 15:57)
Minicher
Még jó, hogy felkapom b*zdmeg!
A legelső hozzászólásomat teljesen EMBERI hangnemben írtam meg, és még azt is elismertem, hogy igenis tud valamit a drága Lüszikéd. Te egy visszamaradott utolsó senkiházi vagy, aki dedós módon képtelen elfogadni a többi ember véleményét. Innentől lezártnak tekintem a témát, nem olyasvalaki vagy akinek a szintjére szívesen lesüllyedek.
Imádd csak a Bajszos Pónidat... Összeilletek...
Csak gratulálni tudok. Nyalj be neki csontig
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.